bmaxa
Legenda
- Poruka
- 67.067
NIje cist svakako, mislim na sirenje negative, totalno ogorcen, sa potrebom da se svadja. No ja mu necu pruziti to zadovoljstvoebiga sada neki ludak koristi tvoj post da bi maksu izvredjao a ti se samo šalio

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
NIje cist svakako, mislim na sirenje negative, totalno ogorcen, sa potrebom da se svadja. No ja mu necu pruziti to zadovoljstvoebiga sada neki ludak koristi tvoj post da bi maksu izvredjao a ti se samo šalio
Ti si kukavica pasivni agresivac vredjas ovde u rukavicama.nemojte ljudi mene da mešate, ne volim preebavanja ko je kakav.
volim da se šalim, ne volim da se ubeđujem. ionako istu stvar u većini slučajeva posmatramo različito.
Od cega se branim?nek se brani maksajbg
dva sata su mozak na rezervi rezerve
To su placeni botovi i treba ih ignorisatinek se brani maksajbg
dva sata su mozak na rezervi rezerve
100 evra na sat pa ti sad vidiA ti si sta? Zanimljiva? Placena da vredjas? Sta si ti umislila?
nemamo muda nego mudetinaTi si kukavica pasivni agresivac vredjas ovde u rukavicama.
Sto ste uopce na temi kad nemate muda biti iskreni?
Ti si dobar ko pas k nozi skoči laj itdPomislio si zlo, i rekao zlo, toliko o tome ...![]()
Ma uzivaj i oslobodi nas svoje gluposti100 evra na sat pa ti sad vidi![]()
bmaxu i dekapitara jesuDrzimo se teme manite se postavljaca teme.
Jesu li vas to radikali platili ?
reče ružica koja ne napisa još ni jedaan smislen post na pdf religijaMa uzivaj i oslobodi nas svoje gluposti![]()
Napisala je, nisi pratila...reče ružica koja ne napisa još ni jedaan smislen post na pdf religija
e ako si mi rekla![]()
Jesi ti onaj mudonja koji rekao ljubi bliznjeg svog ko samog sebe.nemamo muda nego mudetina![]()
da je moral kad kažeš nećuNapisala je, nisi pratila...![]()
Nesto drugo.da je moral kad kažeš neću![]()
Pa vidi, ne moram da napisem nijedan smislen post, ali je svaki smisleniji od tvogreče ružica koja ne napisa još ni jedaan smislen post na pdf religija
e ako si mi rekla![]()
Ajde odjebite na kakav chat vi kokoske pa tamo se cerupajte.Pa vidi, ne moram da napisem nijedan smislen post, ali je svaki smisleniji od tvog
u tvojoj glaviPa vidi, ne moram da napisem nijedan smislen post, ali je svaki smisleniji od tvog
odoh i ja ovo dvoje nek nastave da se glodju možda se čak izrodi i ljubav
Laku noc!odoh i ja ovo dvoje nek nastave da se glodju možda se čak izrodi i ljubav
ćao Makso![]()
Teško pitanje. Dovoljno je da znaš da postoji Bog...pa kako i na koji način da imaš odnos sa Bogom?
hrišćanstvo je tu dalo odgovore.
volite jedan drugog kao što sam i ja voleo vas- hrist.
veruj ti meni da ja još ne znam šta tačno znači u religijskom smislu klanjati se bogu niti mu služiti. šta bogu treba od mene, zameni me i doviđenja, a bog treba meni i pozoveš ga u pomoć a on ako hoće pomogne ako neće džabe mogu da se bičujem po leđima ceo dan ništa ne vredi.Teško pitanje. Dovoljno je da znaš da postoji Bog...
Ne moraš mu se klanjati, i trebalo bi iz sopstvenog interesa da radiš kako si rekao, poštuj druge koliko i sebe, iako to poštovanje ima svojih varijacija u odnosu iz kog programa/scenarija si tog Bogom danog života koji jedino zaista imaš...
A Bog će ti ispostaviti račun... Ne brini se...
Kakav si ti takav je i Život oko tebe...
A Tvorac? Ukoliko još uvek postoji ima pametnija posla od bilokojeg pojedinca. Zbog toga postoji i fizička i nefizička ravnoteža da nas sve drži u horizontu... Iako ponekad pomislimo da smo više vertikala,sve je da li svet vidiš kroz ovakve ili onakve oči...
Tvorac hranidbenog lanca će ti što?Teško pitanje. Dovoljno je da znaš da postoji Bog...
Ne moraš mu se klanjati, i trebalo bi iz sopstvenog interesa da radiš kako si rekao, poštuj druge koliko i sebe, iako to poštovanje ima svojih varijacija u odnosu iz kog programa/scenarija si tog Bogom danog života koji jedino zaista imaš...
A Bog će ti ispostaviti račun... Ne brini se...
Kakav si ti takav je i Život oko tebe...
A Tvorac? Ukoliko još uvek postoji ima pametnija posla od bilokojeg pojedinca. Zbog toga postoji i fizička i nefizička ravnoteža da nas sve drži u horizontu... Iako ponekad pomislimo da smo više vertikala,sve je da li sopstveni svet vidiš kroz ovakve ili onakve oči...a Svemir je jedan ma koliko svemiraca sa sopstvenim svemirima bilo, bilo hristovi, bilo budini, bilo new age, bili jehovini, bili Alahovi, bili ma čiji ji da su veznici vere...