.Gogilli.
Elita
- Poruka
- 15.660
dugine boje znaš ko koristi?Nisam skapirao![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
dugine boje znaš ko koristi?Nisam skapirao![]()
Sve obuhvata, ali samo ljudi mogu da imaju izbor...Ko govori iskljucivo o ljudima?
To sto ti vidis samo ljude to govori koliko si jadan povrsan i sebican.
Hranidbeni lanac sve obuhvaca.
Dakle ne mozes svaliti na ljude ni pod razno.
Da pokazem sto je najispravniji odnos prema bogu.Ista mislis da mozes ovde da postignes?
lgbt. No nisam skapirao kakve veze to ima sa sirenjem ljubavi?dugine boje znaš ko koristi?
Bog stoji iza toga prema tome?Sve obuhvata, ali samo ljudi mogu da imaju izbor...![]()
Treba.Da pokazem sto je najispravniji odnos prema bogu.
Treba li crtati ko malom djetetu ?
boli me rukaVeceras, nocas bas nisi pozitivan
Nisam se tebi obratioTreba.![]()
OK, to smo svi primetili...Bog stoji iza toga prema tome?
Jeli ti citas temu ?
ne piši u množini jedino ako sama sebi persirašHvala, Mila. Tebe inace razumemo i volimo, evo ja cu se postideti...
Hranidbeni lanac veze nema s time.Sta je najispravniji odnos prema Bogu? Biti moralan, vaspitan, raditi po savesti ili ici u crkvu jedan dan, a ostalih sest biti zao?
Izvini. Primecujem da ti pises u mnozini, pretpostavljam da je u pitanju neki klan.....sretno vam bilone piši u množini jedino ako sama sebi persiraš
mi ostali se medjusobno odlično razumemo
ne lupetajPrimjecujem tvoju patolosku potrebu da iz nemoci stancas ta srca a u sebi si sav rascjepljen.
TO citam iz upisa Dekapitara koji te proglasio nestabilnim likom a ovde je duže.
ja mogu .... ti neIzvini. Primecujem da ti pises u mnozini, pretpostavljam da je u pitanju neki klan.....sretno vam bilo![]()
aj odyebiDekapitare je opisao shizofrenika koji mjenja stavove ko ***** iz Amsterdama musterije.
Nisam ja siso veslo da neka opajdara moze da mi vredja inteligenciju.
aj dobro .... ne videh dosadnijeg forumašaTi mozes, ja ne.....jesi sigurna? Pripadas vladajucoj stranci, pa mislis da mozes kako hoces?
Sto se ti kofrčiš kad nitko te nije pitao ništa niti ti se obraćao?Ti mozes, ja ne.....jesi sigurna? Pripadas vladajucoj stranci, pa mislis da mozes kako hoces?
ebiga sada neki ludak koristi tvoj post da bi maksu izvredjao a ti se samo šalionemojte ljudi mene da mešate, ne volim preebavanja ko je kakav.
volim da se šalim, ne volim da se ubeđujem. ionako istu stvar u većini slučajeva posmatramo različito.
A ti ne vredjas?ebiga sada neki ludak koristi tvoj post da bi maksu izvredjao a ti se samo šalio
A ti si sta? Zanimljiva? Placena da vredjas? Sta si ti umislila?aj dobro .... ne videh dosadnijeg forumaša![]()
Pomislio si zlo, i rekao zlo, toliko o tome ...Primjecujem tvoju patolosku potrebu da iz nemoci stancas ta srca a u sebi si sav rascjepljen.
TO citam iz upisa Dekapitara koji te proglasio nestabilnim likom a ovde je duže.
nek se brani maksaebiga sada neki ludak koristi tvoj post da bi maksu izvredjao a ti se samo šalio