Najiskompleksiraniji narod bivse Jugoslavije

Kompleksa najvise imaju

• Ukupno glasova
    50
I jedni i drugi su najvise pomijesani sa Albancima i neslovenskog su porijekla. Dakle nista od srpsko

Iliri su bili narod vezani za more i u njihovom jeziku imao si tone izraza vezane za more ti u jeziku Albanaca i Crnogoraca nemas nijedan izraz vezan za more da je ilirskog porijekla znaci laz.A nije ih bilo logicno kada su Srbi nomadi dok Albanci su na Balkan dosli sa najezdom Turaka.Prvi takvi termini vezani su za slovenski korijen.Srbi ne pricaju keltski npr ali imaju rijeci u Srpskom jeziku koje su keltskog porijekla npr.Ti u srpskom jeziku nemas nijednu rijec a da je ilirskog porijekla a odsele mi prevodi Guslarsenu na Srpski sve sto pises jer ne razumijem Crnogorski

Albanci jesu autohton narod ali dosli su iz Anadolije

Najvise kompleska koji narod Balkana ima po vasem misljenju
број 2, о овоме је један Њемац писао још у почетку друге половине 19. вијека
јако сиров народ, тешки комплекси, отуда и болесни злочини које су починили на начин и у обиму од чега памет стаје
значи све за шта су приговарали Србима (с правом ја то као Србин кажем) могли су исправити и с правом спрдати се са Србима
умјесто тога изабрали су најцрње могуће замисливо људском бићу

Crnogorci definitivno, uvek su to bili, mislim ne mrzim ih ali vrlo retko sam sretao normalnog čoveka odatle. Svi su kao onaj Vaso Bakočević, puni neke agresivnosti, i spremni da gaze preko leševa da dodju do fotelja i novca. Oni su specifičan 'narod', nisu kao mi odavde iako ima i sjajnih ljudi ali su u manjini, ne mogu da dodju do reči od ovih glasnijih što svuda dominiraju.
Црногорци, сагласан сам, плус Херцеговци.

Bošnje/Bosanci večito o tome kako ih Srbija i Hrvatska sputavaju
Јок и не спутавају. Да се само Бошњаци питају, Босна би ушла у ЕУ и НАТО одавно. А не сме да се сметне са ума да су Бошњаци једини народ у Европи после Другог светског рата над којим је извршен геноцид који је као такав пресуђен у Међународном суду Правде у Хагу и за који је цео војни и политички врх Караџићеве непризнате државе Републике Српске правоснажно осуђен у Хашком трибуналу. Хашке пресуде Јовици Станишићу званом Ледени и Франку Симатовићу званог Френки јасно указују да је Служба државне безбедности Србије била умешана у оружана дејства према Армији РБиХ и злочине према цивилима у БиХ.

1727667004065.png

А од стране Босанских Хрвата, који су подржани од званичног Загреба, над Бошњацима је почињен удружени злочиначки подухват. Одмах по отпочињању агресије на БиХ 1992. године, од стране тзв. Хрватског Вијећа Одбране (ХВО), отворени су конц-логори за Бошњаке у Румбоцима, Стојчевцу, те у бројним халама и школама у БиХ, где је ХВО мучио бошњачке цивиле, ликвидирао их, а жене силовао. Стотине бошњачких домова је спаљено, а прелепе старе џамије из периода Османског царства бивале се од стране припадника ХВО-а миниране и уништаване. Уништен је био чак и Стари мост у Мостару. Напади су били планирани и дириговани из Загреба. Доказ томе нису само јединице и артиљеријска подршка која је пребацивана из Хрватске. Један сусрет са председником Републике Хрватске Фрањом Туђманом у Загребу описао је Бернар Кушнер, француски политичар, дипломата и лекар јеврејског порекла, оснивач невладине организације "Лекари света". Био је 18. јануара 1993. године и већ десетак дана трајали су напади Хрватске војске и ХВО-а на Горњи Вакуф. Кушнер је затражио од Туђмана да одмах заустави напад на Горњи Вакуф. Хрватска војска и ХВО су журили да освоје Вакуф и споје западну Херцеговину са средњом Босном да ни заокружили нео-усташку пардржаву Херцег-Босну. Кушнер у својим сећањима каже: "Туђман је устао и на телефон издао пар одсечних наредби, а затим полагано, враћа се до свог места, седа и каже ми, 'Ето господине Кушнер, можете да будете задовољни, зауставио сам рат; то је мој поклон који вам дугујем".

1727668052067.png

Poslednja izmena:
Deretica zna i neuki Djokovic, kamo li srpski seljak. Citava velikosrpska ideologija koja postoji vijek i po unazad je dereticevizam. "Srbi svi i svuda" megalomanija. Nijedan evropski narod ni priblizno nema takvo nesto.

Ne spominji Vojvodinu tamo dje crtaju grafite po madjarskim/katolickim grobljama, polako isceraju madjarsku populaciju i napumpaju prostor sa seseljevim bosancerosima i krajisnicima. 0 od multikulturalnosti i suzivota.
Ti si primer svega oniga sto drugima pripisujes.
Niko Madjarsku populaciju ne dira mi svi zivimo u miru i slozi, ma odakle god dosli.
Ja sam vise puta bio u Katolickoj Crkvi nego ti u nasoj, tako da pst.
Dalje, pogledi su ti vrlo uski a Djkovi kad uzimas usta pokloni se prvo.
Joj kako me israni mozgovinizbace iz takta

Petrovici nisu rodom iz Crne Gore danasnje dosli iz Hercegovine.Guslarsen ima nevidjenu zelju kao i svi Antisrbi da se dokaze pred Srbima jer iskompleksiran
2/3 CG je iz Hercegovine a ostalo Hercegovina 😀Pa on se uklapa u naslovto sam mu i trkao :) nego iz kog je on pleomena?
Pravi Crnogorci- Zecani su velikom seobom Srba dosli severno od Save i Dunava, sa Carbojevicem iz loze Crnojevica.
Malo starosedelaca ima u CG, uglavnom su Hercegovci popunjavali prazno, te cak i uzimali ime plemena.
Nor Cuce iz stare CG, girnje su iz Hercegovine donje iz Kuča, a nekad u srednjem veku je bilo otiginalno pleme Cuca

Necemo da se vrijedjamo

Njih niko i ne vrijedja ,nego govore kako su Srbi krivi za sve nedace ovog svijeta,kako su pleme iranskog porijekla kako im je to los narod a vise su po srpskim forumima i vise znaju o tome sta se desava u Srbiji nego sami Srbi.A meni je to logicno ponasanje ne mrzitelja nego jedne iskompleksirane osobe.Mrzitelj je neko ko ocima ne moze da vidi narod ili pojedinca kojeg mrzi pa i ne razgovara sa njima,ne zeli da oni budu dio njegovog zivota,ne komentarise ih ne druzi se sa njima.A kada neki narod
jedva ceka da dodje u Bg i da se tu provede mnogi oni zive u Bg a ovako privatno imaju o Srbima najgore misljenje onda tu nije u pitanju mrznja vec kompleksi,jer oni gledaju srpske televizije i gledaju filmove i serije srpske neko ko je mrzitelj to ne radi

2/3 CG je iz Hercegovine a ostalo Hercegovina 😀Pa on se uklapa u naslovto sam mu i trkao :) nego iz kog je on pleomena?
Pravi Crnogorci- Zecani su velikom seobom Srba dosli severno od Save i Dunava, sa Carbojevicem iz loze Crnojevica.
Malo starosedelaca ima u CG, uglavnom su Hercegovci popunjavali prazno, te cak i uzimali ime plemena.
Nor Cuce iz stare CG, girnje su iz Hercegovine donje iz Kuča, a nekad u srednjem veku je bilo otiginalno pleme Cuca

Djelili su se na plemena zbog mentaliteta jer su uvijek bili nadmeni, Imali jak ego i nevidjeno su narcisoidni i zaljubljeni u sebe,taj mentalitet je donio do toga da su im plemena zbog arogancije i nedostatka skromnosti bila zavadjena.I danas mozes vidjeti koliko crnogorcima u ponasanju fali i skromnosti i topline neke ,logicno da su nervozan i nezadovoljan narod kada se dive i hvale sami sebe

Svako pleme tamo ima pricu kako su veca gospoda od svih i da imaju porijeklo uzvisenije nego bilo ko, ispada po toj prici da su evropske civilizacije za njih selo neko obicno.Djecu uce ti si pametan,zgodan nevidjen dizu im ego od malih nogu.Uvijek zele da im se neko divi i hvali ih a ako ih neko ignorise padaju u depresiju a ako im kaze istinu onda se ponasaju bahato drsko hoce da se svadjaju

Meni su oni lako citljivi i laki kao pasulj za procjeniti da su hrabri jesu i da drze do sebe to je vrlina ako covjek ima i skromnosti,a kod njih je uvijek u pitanju ego i arogancija I narcisoidnost.I nista sto rade ne rade zato sto to nesto vole ili iz neke ljubavi vec iz kompleksa vise vrijednosti da neko vidi kako su oni sjajni I da im se divi zato i slavlja koja organizuju se neprirodna,vjestacka svi glume ili su ukoceni.Svi su pojmovi I velicine.Nista ne rade spontano i opusteno ili iz ljubavi,da se opuste da se prepuste.Sve je izplanirano da ostave imidz najboljih zato moraju da budu obuceni po zadnjoj modi nece da izadju na bilo koje mjesto vec gdje idu neke face kobajagi itd.Sve rade zbog drugih i misljenja tudjih a najvise vole da se dokazu pred Srbima i da im kazu kako su seljadija a oni gospoda

Poslednja izmena:
Djelili su se na plemena zbog mentaliteta jer su uvijek bili nadmeni, Imali jak ego i nevidjeno su narcisoidni i zaljubljeni u sebe,taj mentalitet je donio do toga da su im plemena zbog arogancije i nedostatka skromnosti bila zavadjena.I danas mozes vidjeti koliko crnogorcima u ponasanju fali i skromnosti i topline neke ,logicno da su nervozan i nezadovoljan narod kada se dive i hvale sami sebe

Svako pleme tamo ima pricu kako su veca gospoda od svih i da imaju porijeklo uzvisenije nego bilo ko, ispada po toj prici da su evropske civilizacije za njih selo neko obicno.Djecu uce ti si pametan,zgodan nevidjen dizu im ego od malih nogu.Uvijek zele da im se neko divi i hvali ih a ako ih neko ignorise padaju u depresiju a ako im kaze istinu onda se ponasaju bahato drsko hoce da se svadjaju

Meni su oni lako citljivi i laki kao pasulj za procjeniti da su hrabri jesu i da drze do sebe to je vrlina ako covjek ima i skromnosti,a kod njih je uvijek u pitanju ego i arogancija I narcisodinost.I nista sto rade ne rade zato sto to nesto vole ili iz neke ljubavi vec iz kompleksa vise vrijednosti da neko vidi kako su oni sjajni I da im se divi zato i slavlja koja organizuju se neprirodna,vjestacka svi glume ili su ukoceni.Svi su pojmovi I velicine.Nista ne rade spontano i opusteno ili iz ljubavi,da se opuste da se prepuste.Sve je izplanirano da ostave imidz najboljih zato moraju da budu obuceni po zadnjoj modi nece da izadju na bilo koje mjesto vec gdje idu neke face kobajagi itd.Sve rade zbog drugih i misljenja tudjih a najvise vole da se dokazu pred Srbima i da im kazu kako su seljadija a oni gospoda
Sad i ti generalizujes, a plemena postoje i kod Hercegovaca i Brdjana. Nemojmo etiketirati zbog jednog forumasa , koji je verovatno iz Feketica ne CG xD

Sad i ti generalizujes, a plemena postoje i kod Hercegovaca i Brdjana.

Postoje ali ta arogancija je svojestvena Crnoj Gori i jednom djelu Hercegovine.Dosta sam putovao po vecini drzava Balkana i znam obrasce ponasanja i fore i fazone u svakodnevnici.

Pazi za sam sebe da kazes bilo gdje u svijetu da si plemic to je bas odlika kompleksasa ili nekog ko je cirkusant.Kada je neko poseban ili ima nesto plemsko to drugi vide i postuju i nema potrebe da taj neko to prica,skromnost je odlika plemicka a i plemenitost I da ne guras sebe u prvi plan

Postoje ali ta arogancija je svojestvena Crnoj Gori i jednom djelu Hercegovine.Dosta sam putovao po vecini drzava Balkana i znam obrasce ponasanja i fore i fazone u svakodnevnici.

Pazi za sam sebe da kazes bilo gdje u svijetu da si plemic to je bas odlika kompleksasa ili nekog ko je cirkusant.Kada je neko poseban ili ima nesto plemsko to drugi vide i postuju i nema potrebe da taj neko to prica,skromnost je odlika plemicka a i plemenitost I da ne guras sebe u prvi plan
Crnogorci su sebe jos od Petrovica stavljali iznad ostalih Srba, tu ih ne mozes kriviti 😅
al Brdjani u CG, ili Bokelji su skroz druga stela. Za Hercegovce ne bih rekao da su nadmeni, vise preke naravi

Crnogorci su sebe jos od Petrovica stavljali iznad ostalih Srba, tu ih ne mozes kriviti 😅
al Brdjani u CG, ili Bokelji su skroz druga stela. Za Hercegovce ne bih rekao da su nadmeni, vise preke naravi

Pa zbog tog mentaliteta su i ostali maloborojan narod i podijeljen.A ti kada odes tamo oni ocekuju da im se divis i budes im publika,da im hranis ego,cim im kazes neku istinu iz najbolje namjere za njihovo dobro odma se ponasaju bahato i drsko uvrijedjeno jer oni ne umiju da racionalizuju stvari i da porade na sebi od velike narcisoidnosti.A ako im hranis ego i hvalis ih samo bez neke konstruktivne kritike onda ce da te tretiraju jako dobro cascavace te,tretirati kao cara da pokazu kako imaju ali bitno je da te izvedu na neko javnije mjesto da to drugi vide kako je on dzek

Ćeklići su pravi starosjedioci. Živili su u zetskoj ravnici još u 14-om vjeku, da bi se sa dolaskom Turaka otalen povukli u podlovćenske zabiti. Ali slažem se, većina današnjih Crnogoraca su potomci doseljenika iz raznih krajeva u 15-om vjeku (iz Hercegovine, Bosne, Raške, sa Kosova, iz Makedonije, iz sjeverne Albanije itd) koju deceniju ili godinu prije prije turskog osvajanja Zete.

Back