analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 11.401
Najvise kompleska koji narod Balkana ima po vasem misljenju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za mene su to Hrvati zato što im je uvek neko drugi kriv za njihove pogreške... Počev od sporta politike pa nadaljeNajvise kompleska koji narod Balkana ima po vasem misljenju
zato sto nemaju mozgaNemam pojma....bosanci nemaju kompleks....
Tako da oni nisu...
Сви народи их имају; Срби се и даље правдају Ђури који их је тук'о, Хрвати хоће да поцркају због тога што су мањи и што нису Срби, Словенци да су "еуропа здај", Црногорци би да буду нешто друго, али и најбољи Срби, муслимани би да опет буду Турци, само што Срби нешто неће да им буду "раја", Македонци би да не буду Срби, али ни Бугари, па ће зато да буду Албанци, мањине би да буду власт већини, па би издали и мајку рођену...Najvise kompleska koji narod Balkana ima po vasem misljenju
Delimično se slažem.. da je za Balkan tako ali za svet ne bih baš rekaoMislim da važi što manji narod to veći kompleksi, bar ovde kod nas...
Crnogorci na prvom Srpkinje na drugom mestu.Mislim da važi što manji narod to veći kompleksi, bar ovde kod nas...
Makedonci su bili ubedljivo najsmešniji kad su pokušali da poguraju onu priču kako su potomci onih grčkih Makedonaca Aleksandra Velikog...Сви народи их имају; Срби се и даље правдају Ђури који их је тук'о, Хрвати хоће да поцркају због тога што су мањи и што нису Срби, Словенци да су "еуропа здај", Црногорци би да буду нешто друго, али и најбољи Срби, муслимани би да опет буду Турци, само што Срби нешто неће да им буду "раја", Македонци би да не буду Срби, али ни Бугари, па ће зато да буду Албанци, мањине би да буду власт већини, па би издали и мајку рођену...![]()
Pa dobro nisu baš izgubili sve ali su izgubili poprilično ali moraš razumeti da nisu baš Srbi bili ti koji su pokretali ratove nego su obično bili napadani od drugih..Srbi, zato sto su izgubili sve ratove
Будаласто, али није то била њихова идеја, то је била инструкција из Ленглија.Makedonci su bili ubedljivo najsmešniji kad su pokušali da poguraju onu priču kako su potomci onih grčkih Makedonaca Aleksandra Velikog...
90ih? Pa hteli su Srboslaviju od Triglava do Vardara, sa Slobom aka novim Acom, na celu, pa kad im se izjalovila ta ideja, pokusali su da otkinu delove drugih zemalja i naprave Veliku Srbiju, nakon cega je i taj pokusao propao. Na kraju ne samo da nisi nista uspeli od onoga sto su naumili, nego im ni Srbija nije ostala u punom sastavu.Pa dobro nisu baš izgubili sve ali su izgubili poprilično ali moraš razumeti da nisu baš Srbi bili ti koji su pokretali ratove nego su obično bili napadani od drugih..
@ZabranjeniLegenda treba da procita ovu poruku.Crnogorci definitivno, uvek su to bili, mislim ne mrzim ih ali vrlo retko sam sretao normalnog čoveka odatle. Svi su kao onaj Vaso Bakočević, puni neke agresivnosti, i spremni da gaze preko leševa da dodju do fotelja i novca. Oni su specifičan 'narod', nisu kao mi odavde iako ima i sjajnih ljudi ali su u manjini, ne mogu da dodju do reči od ovih glasnijih što svuda dominiraju.
Pazi da ti ne poverujemo90ih? Pa hteli su Srboslaviju od Triglava do Vardara, sa Slobom aka novim Acom, na celu, pa kad im se izjalovila ta ideja, pokusali su da otkinu delove drugih zemalja i naprave Veliku Srbiju, nakon cega je i taj pokusao propao. Na kraju ne samo da nisi nista uspeli od onoga sto su naumili, nego im ni Srbija nije ostala u punom sastavu.
Nije tačno90ih? Pa hteli su Srboslaviju od Triglava do Vardara, sa Slobom aka novim Acom, na celu, pa kad im se izjalovila ta ideja, pokusali su da otkinu delove drugih zemalja i naprave Veliku Srbiju, nakon cega je i taj pokusao propao. Na kraju ne samo da nisi nista uspeli od onoga sto su naumili, nego im ni Srbija nije ostala u punom sastavu.
Ne postoji narod ''Bosanci''.Najvise kompleska koji narod Balkana ima po vasem misljenju