- Poruka
- 1.233
Moje licno mišljenje kad kažu ne smaraj time pokazuju manjak inteligencije, vaspitanja i poštovanja 3 u 1
Ima li drugih predloga?
Ima li drugih predloga?

Poslednja izmena od moderatora:
Ne druzim se nesto sa omladinom sem sa mojom cerkom od 11 godina. Ne slusam sta prica sa drugarima, tako da ne znam, sta je sad aktuelno...Moje licno mišljenje kad kažu ne smaraj time pokazuju manjak inteligensije vaspitanja i poštovanja 3 u 1
Imali drugih predloga?
to vise rade ovi matori na forumu nego klinciMene nervira kad napišu "Ae" ili "Toeto" a nisu nepismeni, štaviše. Ne kapiram im foru, da se i ja iritantno izrazim...
Pa sad zavisi šta je "matoro" a šta je "klinac" 😝to vise rade ovi matori na forumu nego klinci![]()
Imam zatebe jendu temuDa su matorci za njih glupi
Prevršilo (svaku) meru.jednom sam dobio tako napisanu poruku od kandidata za posao na tel...
strasno.. ili kad kazu bwe umesto bre! zvuci totalno retardirano!"šta ti znaš"...
meni je najiritantnije ono sakaćenje tekta npr. w0lim, [email protected] si, [email protected] radish, [email protected]() itd. nevjerovatno ali ali istinito, jednom sam dobio tako napisanu poruku od kandidata za posao na tel...
Haha "bebeći govor" 🤣strasno.. ili kad kazu bwe umesto bre! zvuci totalno retardirano!
Ne znam, meni to ne smaraj popunjava tako neke manjkavosti srpskog jezika..Moje licno mišljenje kad kažu ne smaraj time pokazuju manjak inteligensije vaspitanja i poštovanja 3 u 1
Imali drugih predloga?
Ali kad umesto "OK" napišu "K"Sve one skraćenice nznm nmg bkv ili sta vec imaju , svaku prokletu rec skrate, zasto pobogu zelis da zvucis retardirano?
Jedna reč zameni čitavu rečenicu.Ne znam, meni to ne smaraj popunjava tako neke manjkavosti srpskog jezika..
Zamena za to je davis, gnjavis, nerviras, ides mi na ccc...nekako mi neznije zvuci smaras, objedinjuje sve nabrojano.
K je genijalno, skraćena, skraćenica :]Ali kad umesto "OK" napišu "K"![]()
A mene nervira kad mi neko kaze"Kako me ovo,ovaj,ova nervira"."Najvise me nervira..."Ne mogu da podnesem,razumem...."mene nervira kad je sve "po difoltu" i znači extra i znači vrh, i "jel ovo realno" me pomalo nervirucka