"Najhrabriji" predsednik koji već skoro 13 godina ne sme na TV duel

ima ima, znam dosta Žutih po institucijama, samo neće da kažu kad je list "Politika" pa objavila oglas za njihovo radno mesto.,...

Odgovori sad lepo

JO ili PO?
:D
Помоз Бог Брате! :)
Све,све ..али оне пластичне Чаше,флаше,разноразни реквизити са Монограмом АВа..:roll:
Ко то плаћа,Буџет,Он лично или Поштоваоци Лика и ДЕЛА?

ovde su sve istomosljenici isto nema duela nikakvog , ne znam ko na forumu podrzava Vucica uopste , bespredmetno je sve, nije ni zabavno
Ima poneko, ali većina ne podržava i tako je i u realnom životu, ali Vučića to ne sprečava da dueliše sam sa sobom i da se bori protiv izmišljenih neprijatelja i sopstvenog naroda, kao i da "pobeđuje".

ne znam ko na forumu podrzava Vucica uopste ,
norwegian-forest-training-and-behaviour.jpg

To je jer ne znamo jos okvire izdaje Kosova, korupciju i kriminal njegove porodice i prijatelja.
Ja ne bih izvesnu kooperativnost u pogledu zahteva zapadnjaka u odnosu na KiM nazvao izdajom .Politika je veština mogućeg.Za SAD i EU,to područje ne pripada Srbiji nego je nekakva njihova suverena država.Iole upućeni znaju da pri takvom odnosu snaga nema preterano mnogo prostora za suprostavljanje tako moćnim faktorima sem u delu formalnog priznanja.Sve drugo sem formalno priznanje ne predstavlja prepreku da se u momentu ako se i kad se promene okolnosti u evropskim i svetskim okvirima,da Srbija kao istinski vlasnik tog područja..

Zasto mu je toliki problem odgovoriti na nezgodna pitanja?
Tačno je da je opozicija u nekoliko navrata odbijala pozive za sučeljavanja sa Aleksandrom Vučićem. Na primer, tokom predizbornih kampanja, Vučić je više puta pozivao na TV duelu, ali su mnogi opozicioni lideri odbijali te pozive, smatrajući da uslovi nisu pravi ili da je politička scena već previše polarisana. Takođe, neki opozicioni lideri su kritikovali Vučića zbog neodazivanja na ranije pozive za sučeljavanje, smatrajući da izbegava izravnu konfrontaciju sa političkim protivnicima.

Dakle, iako je Vučić pozivao na sučeljavanje, opozicija je bila ta koja je često odbijala ili uslovljavala takve duelske nastupe.

• Zdravko Ponoš – Kandidat opozicije na predsedničkim izborima 2022. godine, Zdravko Ponoš, odbio je učešće u sučeljavanju s Vučićem, navodeći da ne želi da učestvuje u debati ako Vučić neće biti tamo. Ponoš je tražio da predsednički kandidat bude prisutan, smatrajući da je suočavanje sa Vučićem ključno za javnu debatu.
  • Dragan Đilas – Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas, takođe je odbio poziv Vučića za sučeljavanje u više navrata. Đilas je često govorio da Vučić nije dovoljno hrabar da se suoči sa političkim protivnicima i da se zbog toga izbegavaju sučeljavanja.
  • Vuk Jeremić – Lider Narodne stranke i bivši ministar spoljnih poslova, Vuk Jeremić, takođe je odbio učešće u sučeljavanjima s Vučićem. Jeremić je kritikovao Vučića zbog toga što izbegava otvorene diskusije i debate sa opozicijom.

Setite se da je bio u NINu bas kod Culibrka gost(pogledajte malo tu emisiju)..Culibrk se što se kaže naoštrio i pokušao, međutim šta se desilo, šta je dobila naša publika? Pa većinom su to doživeli kao vučićević pobedu...Mislite li da je jedna osoba nakon te emisije prešla na ovu stranu? Znate li nekoga ko bi ga oduvao pred našom publikom? Ja znam da ga treba razotkriti za lažni put u EU, za nehapsenje Radojičića, za dizanje tenzija sa susednim zemljama, ali nas većinski narod to ne bi shvatao kao njegov poraz, jer narod ne želi pravi put u EU, niko ne traži hapšenje Radojicica i rasformiravanje sluzbe(Banjska se slavi kao viteški cin), dizanje tenzija sa susedima takođe narod ne vidi kao neku bitnu smetnju...Tako da, on se pred našom publikom sa njenim stavovima i pogledima na stvari ne može pobediti....Jedino da izgubi rat kao Milošević pa da narod odabere drugog nacionalnosti...

Sa Tomislavom Nikolićem 2008
U drugom krugu predsedničkih izbora i nikad više. Ne znam da igde postoji praksa da predsednik učestvuje u tv duelima sem u takvim prilikama.
Možda je primedba u pogledu Vučića na mestu jer on ima svoj manje više svakodnevni šou na televizorima pa bi mu priličilo ali načelno predsednici van kampanje nisu učesnici tv duela.

Zdravko Ponoš, odbio je učešće u sučeljavanju s Vučićem, navodeći da ne želi da učestvuje u debati ako Vučić neće biti tamo. Ponoš je tražio da predsednički kandidat bude prisutan, smatrajući da je suočavanje sa Vučićem ključno za javnu debatu.
jel citas ti uopste sta pises, ili ne?
hrabrisa poziva na suceljavanje, a u stvari ne sme da se suoci ni sa kim
Dakle, iako je Vučić pozivao na sučeljavanje, opozicija je bila ta koja je često odbijala ili uslovljavala takve duelske nastupe.
kako poziva, ako ne sme licno da se pojavi? kako to uslovljava? av je kukavica koja ne sme da se suoci

vi sns bre ne znate ni sami vise sta tvrdite, ah da, tebi cak srpski nije maternji jezik, pa zato

Back