Najgospodskiji znak u Astrologiji

E, ja sam Vodolija u podznaku.
7p u Lavu vec ima simboliku tvog bivseg,ako je on taj Lav?
Uključila sam se u temu da kažem da sam najviše imala posla sa Strelčevima... mada je meni Venera u Strelcu, pa otuda možda neka sličnost.

Nisam to sad baš raščlanjivala, neke i nisam pitala šta su tj nisam povezivala datum rođenja i znak, ali je to za Strelčeve nekako baš simptomatično.
Ja sa njima nikad nisam mogla,dosta smo razliciti, ali za muskarce svakako gledas Mars.

haha, evo našla sam.
Pazi, ja nisam nikakav poznavalac astrologije sem osnovnih stvari

natalna karta.png

Imas skolske pokazatelje razvoda. 7p u Lavu na stepenu Ovna (ulazak u brak ili razvod naglo),vladar braka Sunce u 11p (polje Vodolije-Uran simbolise razvod) na stepenu Blizanaca,jel bila neka prevara sa prijateljicom ili slicno? Sunce kvadrat Pluon iz 7p i lose postavljen Mesec.Vladar 9p u 7p - to je aspekt drugog braka. Ako si vec imala vise vanbracnih zajednica to je ispunilo simboliku.Mada i ti si slobodnjak.

Imas skolske pokazatelje razvoda. 7p u Lavu na stepenu Ovna (ulazak u brak ili razvod naglo),vladar braka Sunce u 11p (polje Vodolije-Uran simbolise razvod) na stepenu Blizanaca,jel bila neka prevara sa prijateljicom ili slicno? Sunce kvadrat Pluon iz 7p i lose postavljen Mesec.Vladar 9p u 7p - to je aspekt drugog braka. Ako si vec imala vise vanbracnih zajednica to je ispunilo simboliku.Mada i ti si slobodnjak.

:confused:
Pa ti si stručnjak !
Nisam imala više vanbračnih zajednica... :confused:
Da, uglavnom sam slobodnjak i single :think:

I dalje me muči to pitanje kako to da horoskop toliko toga zna

Back