Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 30.289
Pa jeste,...i Staljin je bio Strelac, pa je pobio toliko ljudi!Ovan je znak malih dometa kao i Lav to sto vecina vidi je povrsinski licnost isticanje.Lav kada nema publiku nema zelju da zivi svu energiju daje zarad publike i kada je ona tu a taj momenat moze trajati sat vremena dnevno a nekih dana nema publike da ga gleda a on sjedi kuci u svakodnevnici,Lav ti leskari,ljencarii ne radi nista.Lav i u dzungli vecinu vremena ljencari i drijema i ne radi nista vecinom Lavica lovi i donosi hranu a Lav se aktivira kada ga prate Lavice pa ima publiku sebican logicno jer je mali znak a onda se i aktivira kada mu neka jaka vrsta udje u teritoriju pa onda oni brane teritoriju a ne Lavice.Cisto tada dobije energiju kada treba da se dokaze pred drugima.On nema neku ideju,nesto uzviseno sto ga vodi.Strijelac je covjek sa orudjem u ruci ali koji ima ideje i ideale za koje zivi i aktivan je 24 casa dnevno.A ako ti mislis da je Endru Tejt ili uospteno onako kako sam ih predstavio nadobudan bas si u zabludi.Endrju Tejt zeli da pokrene mlade napacene ljude ubaca im Elan ali nije nadobudan nikako bas suprotno.On je pridodno jak i aktivan 24 sata dnevno jer ima ideal i vjerovanja a sve usput mu sluzi kao razonoda.On ne siti svoj ego vec ideje i zelja mu je i bio bi presrecan kada bi i ja I ti i bilo ko zivjeli 100 puta bolji zivot nego sto zivimo jer Strijelac je veliki covjek a Lav nije Lav je ljubomoran na druge na bolje od sebe i nece da uci od njih vec im postavlja nogu zato i ima komplekse i nesigurnosti kao i Ovan jer su zivotinjski znaci koji idu da zadovolje instikt i nagon i to je to.Sve vrijednosti zbog kojih svi mi zivimo i zbog koji jako patimo ako ih za zivota ne ostvarimo su u simbolici Jupitera
Što se tiče simbolike samog znaka, tu se slažem. Jesu dobri, dok najboljih jednostavno nema.
Niti je to cilj ili svrha Zodijaka.