Najgospodskiji znak u Astrologiji

Ovan je znak malih dometa kao i Lav to sto vecina vidi je povrsinski licnost isticanje.Lav kada nema publiku nema zelju da zivi svu energiju daje zarad publike i kada je ona tu a taj momenat moze trajati sat vremena dnevno a nekih dana nema publike da ga gleda a on sjedi kuci u svakodnevnici,Lav ti leskari,ljencarii ne radi nista.Lav i u dzungli vecinu vremena ljencari i drijema i ne radi nista vecinom Lavica lovi i donosi hranu a Lav se aktivira kada ga prate Lavice pa ima publiku sebican logicno jer je mali znak a onda se i aktivira kada mu neka jaka vrsta udje u teritoriju pa onda oni brane teritoriju a ne Lavice.Cisto tada dobije energiju kada treba da se dokaze pred drugima.On nema neku ideju,nesto uzviseno sto ga vodi.Strijelac je covjek sa orudjem u ruci ali koji ima ideje i ideale za koje zivi i aktivan je 24 casa dnevno.A ako ti mislis da je Endru Tejt ili uospteno onako kako sam ih predstavio nadobudan bas si u zabludi.Endrju Tejt zeli da pokrene mlade napacene ljude ubaca im Elan ali nije nadobudan nikako bas suprotno.On je pridodno jak i aktivan 24 sata dnevno jer ima ideal i vjerovanja a sve usput mu sluzi kao razonoda.On ne siti svoj ego vec ideje i zelja mu je i bio bi presrecan kada bi i ja I ti i bilo ko zivjeli 100 puta bolji zivot nego sto zivimo jer Strijelac je veliki covjek a Lav nije Lav je ljubomoran na druge na bolje od sebe i nece da uci od njih vec im postavlja nogu zato i ima komplekse i nesigurnosti kao i Ovan jer su zivotinjski znaci koji idu da zadovolje instikt i nagon i to je to.Sve vrijednosti zbog kojih svi mi zivimo i zbog koji jako patimo ako ih za zivota ne ostvarimo su u simbolici Jupitera
Pa jeste,...i Staljin je bio Strelac, pa je pobio toliko ljudi!
Što se tiče simbolike samog znaka, tu se slažem. Jesu dobri, dok najboljih jednostavno nema.
Niti je to cilj ili svrha Zodijaka.

Pa jeste,...i Staljin je bio Strelac, pa je pobio toliko ljudi!
Što se tiče simbolike samog znaka, tu se slažem. Jesu dobri, dok najboljih jednostavno nema.
Niti je to cilj ili svrha Zodijaka.

Jeste ali nije imao losu namjeru sto ga nikako ne opravdava za losa djela i uzas.Strijelac je najbolji covjek ali moze biti i najgori covjek iz najbolje namjere.Problem kod Strijelca je sto je nestrpljiv on je osjetljiv kao niko kada vidi bolesne i gladne u drustvu,jako pati kada vidi da neko ismijava cigane na ulici ili ismijava ih zato sto su siromasni i slabi,tu vidi koliko su ljudi pokvareni diraju homoseksualce i rome na ulici a kada treba da ustanu protiv opasnij ljudi svi su ti onda manji od makovog zrna i licejmjerno onda fini i ponizni.Strijelac mrzi taj svijet lazni i onda ako vidi da mu ide zivot a svijet nije kao iz njegove bajke a Strijelac je sanjar kao i Riba djeca Jupitera samo sto je razlika sto Riba je zenski pitomi znak koji se povlaci u sebe i ide u stidljvost i pasivnost i povucenost dok najgori ljudi najbolje prolaze u nepravednom svijetu (divne Ribe ali nazalost slave) a Strijelac za razliku od svoje sestre Ribe je vatreni borac za ideale on se nece povuci nego ce krenuti da promjeni svijet i sve lose u njemu,problem kod Strijelca su ta nestrpljvost i sto ima to dijete u sebi koje je malo pogubljeno i opiceno i ima ludu logiku da unisti i razori sve okove Satuena (koji simbolise zakone,norme u drustvu) i da tako brzo preko noci sve negativce pobjedi i zarobi ih i da sve onima koje voli i koji su patili.Strijelac je Zorro ali najgore kod Strijelca sto nekada u toj pogubljenosti i najboljoj namjeri pravi greske da nekada nacini najgore moguce stvari i uzase kao Franko ili Staljin u ubijedjenu da je dobar i ispravan i posten a nikada nema grizu savjesti ne zbog toga sto zna da je uradio lose stvari pa se ne kaje,vec zato sto nije svjestan da je to sto je uradio lose.Kada bi bio svjestan on bi se pokajao ali ne moze biti svjestan jer je kao i Riba znak koji zivi u svom svijetu i nekoj masti samo sto Strijelac koliko kod mastao moze u stvarnosti da sprovede svoje nerealne ideje a Riba ne moze nikako.Strijelac je jedini znak koji u sebi spaja taj metafizicki svijet i ovaj materijalni svijetu u kojem svi mi zivimo.Strijelac nema mogucnosti da racionalno gleda svijet van svojih ideala i zamisli a njegov svijet u njegovoj glavi pa to je priblizno raju.

Iz meni nepoznatih razloga najviše veza sam ostvarila sa Strelčevima, zatim Jarac.

U poslednje vreme je tu bio neki Blizanac, to mi je prvi put zaista, generalno nisam mnogo šarala po horoskopu :D

Imala sam dužu veyu sa Lavom, to je bila katastrofa (ja sam Jarac), od početka, ne znam šta mi je to trebalo.

Inače, meni je ta natalna karta skroz izderfomisana i ide skroz na jednu stranu: skoro sve se nalazi od Škorpije do Vodolije, u ta 4 znaka.
Ili mi to nekako sve tumačimo na svoju ruku, ili se neko igra sa nama ;)

Iz meni nepoznatih razloga najviše veza sam ostvarila sa Strelčevima, zatim Jarac.

U poslednje vreme je tu bio neki Blizanac, to mi je prvi put zaista, generalno nisam mnogo šarala po horoskopu :D

Imala sam dužu veyu sa Lavom, to je bila katastrofa (ja sam Jarac), od početka, ne znam šta mi je to trebalo.

Inače, meni je ta natalna karta skroz izderfomisana i ide skroz na jednu stranu: skoro sve se nalazi od Škorpije do Vodolije, u ta 4 znaka.
Ili mi to nekako sve tumačimo na svoju ruku, ili se neko igra sa nama ;)
Ti k’o da si ih imala mnogo.dodaj me kao frenda ba FB&

Jel bio lenj i bez ambicija?

Lenj da, ali bez ambicija ne. Velika ambicija da stekne lovu. Ali ne mogu sad tačno da opišem , no ta vrsta ambicije nije se dobro slagala sa mojom, on je očekivao na osnovu par poteza velik novac, a ja sam marljiva, ja bih pravila dublju strategiju i dogovor, i sistematično bih tome pristupila, sa krilaticom Jarca tiha voda breg roni, ili ti polako ali sigurno. Previše je sve to rizično meni izgledalo.
Naprosto, suprotne energije i temperament.
I od Jarca se baš ne može očekivati da bude oduševljen nekim i da ga stalno hvali.. već više da ulaže, da se popravlja, i sebe i druge. Kažem, kraljevski tretman bez pokrića.

Lenj da, ali bez ambicija ne. Velika ambicija da stekne lovu. Ali ne mogu sad tačno da opišem , no ta vrsta ambicije nije se dobro slagala sa mojom, on je očekivao na osnovu par poteza velik
ovo mi je poznato,ako bi mogli da se obogate iz fotelje sa nogama na stolu.
, a ja sam marljiva, ja bih pravila dublju strategiju i dogovor, i sistematično bih tome pristupila, sa krilaticom Jarca tiha voda breg roni, ili ti polako ali sigurno. Previše je sve to rizično meni izgledalo.
Sta imas u Devici?
Naprosto, suprotne energije i temperament.
Jako,vole dramu i da budu u centru paznje po svaku cenu.

ovo mi je poznato,ako bi mogli da se obogate iz fotelje sa nogama na stolu.
Tako, da.
Sta imas u Devici?
Mesec
Jako,vole dramu i da budu u centru paznje po svaku cenu.
Ma da, samo ja pa ja. Primer. On bolestan sa temperaturom 37,2. Ja bolesna takođe ali od migrene, jaka glavobolja, otkida me glava, muka mi je itd. I on sad nezadovoljan što ja sve ne radim, ne prinosim, kada sam rekla kako mi je loše, počeo da drami kako je 37,2 strašno.. u suštini niti ga šta bolelo, mogao je lepo da hoda i sam ode po čaj, ali ja pa ja. Naravno, aj budem razočarana jer mene u svemu tome nema. Niti ga briga što je meni loše. Napravih mu čaj, donela do kreveta, otišla u drugu sobu da spavam...tu više nema ničega što se mene tiče. Čak ni pitanja kako sam. Nikada više ne bih mogla da živim sa tako sebičnom osobom.

Tako, da.

Mesec
Isto,imamo slicne karte izgleda.
Ma da, samo ja pa ja. Primer. On bolestan sa temperaturom 37,2. Ja bolesna takođe ali od migrene, jaka glavobolja, otkida me glava, muka mi je itd. I on sad nezadovoljan što ja sve ne radim, ne prinosim, kada sam rekla kako mi je loše, počeo da drami kako je 37,2 strašno.. u suštini niti ga šta bolelo, mogao je lepo da hoda i sam ode po čaj, ali ja pa ja. Naravno, aj budem razočarana jer mene u svemu tome nema. Niti ga briga što je meni loše. Napravih mu čaj, donela do kreveta, otišla u drugu sobu da spavam...tu više nema ničega što se mene tiče. Čak ni pitanja kako sam. Nikada više ne bih mogla da živim sa tako sebičnom osobom.
Ovaj je sebican ali ne na tom polju,nema ambicije,lenj za sve i nista ne ume da radi,nema nikakv hobi osim kladionice i fudbala. I voli da glumi zrtvu sa losom manipulacijom:mrgreen:

E, ja sam Vodolija u podznaku.
Koji znak ti je najvise prijao?
Uključila sam se u temu da kažem da sam najviše imala posla sa Strelčevima... mada je meni Venera u Strelcu, pa otuda možda neka sličnost.

Nisam to sad baš raščlanjivala, neke i nisam pitala šta su tj nisam povezivala datum rođenja i znak, ali je to za Strelčeve nekako baš simptomatično.

Back