Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pod 1 onaj koji smanjuje gas,kad se kaze dobar vozac svaki pajser pomisli onaj koji ide u krivinu 200/h,posto nismo na trkama nego u mravinjaku od automobila onda pod 2 smiren vozac,kulturan i ljubazan,nema preticanja i ukljucivanja na misiceVerovatno su najagresivniji, ali sta je to uopste recimo najbolji vozac? Da li je to onaj koji je najspretniji ili najvise postuje propise ili onaj koji najvise cuva auto? Cesto za prvaka sveta u Formuli kazu kako je najbolji vozac na svetu, ali ako bi na putu vozio kao na trkama mislili bi o njemu kao o ovima sto voze BMW.
Sta je po vama najbolji vozac?
Onda bi se ti i ja dobro slagali.Онај поред којег можеш да заспиш у сувозачевом седишту.
ja sam vjerovatno jedan od najgorih i najbahatijih vozaca ikad....vandal i divljak i sve najgore....
Dosta su tu vazni i propisi i kako se sprovode. I ovde je smanjen broj nezgoda od kada su povecane kazne. I dobri putevi mnogo znace. U svim zemljama koje si pomenula su mnogo bolji od nasih.Po mom misljenju, najgori vozaci su vozaci Audija, a primetila sam da su to i najveci seljaci. Sto veci bro, veca seljacina. Najbolji vozaci su za mene Amerikanci i Kanadjani i Svajcarci. Amerikanci i Kanadjani, jer taj nivo svesti i kulture i civilzacije za nas je nedostizan, dok su Svajcarci jako vesti u voznji. Uopstalom, pogledajte gde ima najmanje saobracajnih nesreca i bice vam jasno. Naravno, nemojte da uzimate zemlje sa hiljadu stanovnika kao primer, duso.
Dosta su tu vazni i propisi i kako se sprovode. I ovde je smanjen broj nezgoda od kada su povecane kazne. I dobri putevi mnogo znace. U svim zemljama koje si pomenula su mnogo bolji od nasih.
Kazne su kljucne ili sto ja imam obicaj da kazem - nisu napolju nista disciplinovaniji od nas, samo su kazne vece i sto je jos vaznije - doslednije se primenjuju.Slazem se, duso. U Americi nisu bas sjajni putevi, ali je to pitanje mentaliteta. Ovde ljudi preticu preko dvostruke pune, tamo to niko ne radi. Imas neke nase koji tamo odu, pa se prave pametni i hvale se, ali kad im odalame kaznu, vise to ne rade. JA stvarno mislim da su Srbi medju gorim vozacima. I to bih ubrojila kao gore od Grka. Tu se osete kompleksi i sujeta.
Kazne su kljucne ili sto ja imam obicaj da kazem - nisu napolju nista disciplinovaniji od nas, samo su kazne vece i sto je jos vaznije - doslednije se primenjuju.
Ne bih se slozila u potpunosti, duso, jer sam JA polagala u Americi. Kroz voznju te uce strpljenju, ukazuju ti na medjusobne odnose ucesnika u saobracaju. Kada neko ne zna da vozi, odmah se primeti da je stranac. Na primer, kod njih se propusta autobus ili kamion, jer se zna da covek radi, dok toga kod nas retko ima. Poslednjih godina se staje na pesackom, ranije to nije bilo. Probelm je i kada neko propusta nekog na pesackom, a u daljini stoji policajac i ne zna situaciju, pa misli da si ga presekao.
Da, ali ko nije strpkiv i inace tesko da ce biti i za volanom, makar bio Srbin, Amerikanac, bilo sta. Hoces reci da svi tamo koji ne znaju da voze su stranci? To bas nije lepo.
Ne zvuci lepo, duso, ali je uglavnom tako.
Majn frend i ja!
Ovo jej diskriminacija, umece voznje nema veze sa markom automobila vec sa mozgom
BWW i uopste jake masine ne treba da voze, klinci, osobe bez par hiljada km u gumama i vozackog iskustva,bahate i osione osobe, i osobe bez mozga
Bas i nije.
BMW ima ime i pre ce njega kupiti nego Ladu. Kola su oduvek bila simbol bogatstva a kada neko ima pare ne mora da znaci i da je pametan.
nisi shvatio poentu ...danas ne moras da budes bogat da bi kupio bmw ali moras biti pametan i znati da vozis takve masine