Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Imam dve komsije koji cuvaju pcele i naravno varaju narod. Pravi med cuvaju za svoju decu i izvoze ga za nemacku a komsijama i ostalima (ukljucujuci i mene) prodaju neke buckurise i gluposti. Nemci daju 15e za Kg meda a nama prodaju za 4.5 evra (500 din) znaci to samo po sebi odaje tajnu. Medjutim uverio sam se i svojim ocima. Jedan od njih doso kolima nakon vrcanja i gledao sam kako prvo iznosi korpicu sa 6 tegle meda i unosi u kucu a posle se vraca i iz auta iznosi gajbe i gajbe sa medom i stavlja ih u garazu. Znaci i sami mozete zakljuciti da one 6 teglice nosi svojoj deci a one gajbe sprema za prodaju i trovanje tudje dece i VARaNJE.
Jednom prilikom sam ga pitao da kad ide da vadi med podjem i ja sa njim i da u tepsiji meni ceo ram saca stavi platicu koliko kaze, 30, 40 pa i 50 evra a on nije hteo.
Ja neznam kad ce policija da pokaznjava takav idiotizam. Stvarno smo najgori narod. A ja sam mu davao da umesto sto ce nemcima da proda pravi med za 15e po kg ja cu mu uzimati svaki mesec po 2kg i placacu po 30 evra Kg a on nije hteo.
To je dokaz da smo najgori!!!!!!!!!!
Jednom prilikom sam ga pitao da kad ide da vadi med podjem i ja sa njim i da u tepsiji meni ceo ram saca stavi platicu koliko kaze, 30, 40 pa i 50 evra a on nije hteo.
Ja neznam kad ce policija da pokaznjava takav idiotizam. Stvarno smo najgori narod. A ja sam mu davao da umesto sto ce nemcima da proda pravi med za 15e po kg ja cu mu uzimati svaki mesec po 2kg i placacu po 30 evra Kg a on nije hteo.
To je dokaz da smo najgori!!!!!!!!!!