Najgori nachin...

...nakon njegovog monologa samo se vise nikada nisam javila i izbrisala sam ga iz zivota sasvim, kao da nije ni postojao...nisam verovala da je to moguce ali, eto, moguce je...valjda kada neko mnogo zezne vise nemate ni sta da kazete, svaka rec je suvisna izmedju vas, nema se sta reci jednostvano...

...nakon njegovog monologa samo se vise nikada nisam javila i izbrisala sam ga iz zivota sasvim, kao da nije ni postojao...nisam verovala da je to moguce ali, eto, moguce je...valjda kada neko mnogo zezne vise nemate ni sta da kazete, svaka rec je suvisna izmedju vas, nema se sta reci jednostvano...

Šta te briga, i onako ti sex baš nešto i ne odgovara ;)

:ok:e to..znam xxx slucajeva da se burno zavrsi bez ikakvog razloga i pichkaranje nikad gore..saspe se sve sto ni ne pomislis da bi ikad ta osoba izgovorila pored koje se provede toliko vremena..i posle kazu da je to u osobi bilo uvek..kao nisi je dobro upoznao..jeste kitu..nego kad si dobar neko bi tobom briso pod i izvuce najgore osobine..takva negativna inspiracija mi ne treba

...meni nije zao, ponovo bih uradila isto....glatko, bez da trepnem...nisam zazalila ni jedan sekund...da je mene uvredio, slagao, prevario, udario, maltretirao...sta god...razumela bih i mogla da prozborim makar recenicu iako se ni tada ne bih svadjala ali je dirnuo tamo gde ni necovek ne bi dirnuo...tu se vise nema sta reci...ad acta.

...meni nije zao, ponovo bih uradila isto....glatko, bez da trepnem...nisam zazalila ni jedan sekund...da je mene uvredio, slagao, prevario, udario, maltretirao...sta god...razumela bih i mogla da prozborim makar recenicu iako se ni tada ne bih svadjala ali je dirnuo tamo gde ni necovek ne bi dirnuo...tu se vise nema sta reci...ad acta.

Otprilike mi je jasno jer imam ortaka koji ih sve mazi i pazi..kupuje sitnice na siroko..bas bi im dao sve..al one to provale i kad raskidaju bas budu skotovi koji ga odjebu na najgori po njemu nacin..kazu nesto sto ga uvredi..povredi sujetu sta god..i njemu pukne uvek film da im sve po spisku..zivac je ebi ga koji one namerno cackaju nicim izazvane..to jes samo dobrotom

Zar to ne smatras kukavicki,umesto lepo reci da nekoga više ne voliš i da ne želiš biti sa tim nekim više?Ne znam kako nikada sebe ne stavite u tu situaciju,pa da pomisliš,kako bi tebi bilo,da tebi tako neko radi?Meni je to krajnje kukavički i nezrelo...Što je to tako teško reći? Čućemo se...kakva je to samo floskula...uzas blagi...

To je bio period od moje 18. do 23. godine...posle je ishlo drugachije...
mislim da u tim godinama retko ko sedne...pogleda se u ochi i kulturno zavrshi...;)

Sutnula sam ga u medjunozje, okrenula se i otisla, ostavljajuci ga da lezi. A on je posle jos i potrcao da me stigne :roll:
Ja ni cvrgu ne znam da lupim, ali on je ovo stvarno zasluzio, jer me nije postovao, bio je napadan, i ignorisao je objasnjenje na fin nacin. Posto nisam mogla da se izvucem ispod njega, morala sam to da uradim da bih ga sklonila sa sebe, jer se on oglusavao o moje pretnje sta ce biti ako nastavi i smejao se dok sam ja bila nervozna i uplasena.

Crno dete!
Pa, bre, nije to film, imaš li pojma koliko to boli?:(

Ne znam, ja sam uvik gledala humano prekinit ..
Mada nisam to cesto radila jer nisan nešto imala puno vezica.. to su bile VEEEEZEEE..

Mojoj frendici je lik nakon 10 godina veze reka priko telefona da je gotovo , ono iz vedra neba .. jadna se toliko izbezumila da je mislila da je 1 april..
Došla mu prid vrata , tip joj nije htio otvorit ..
Ono STISA MU SE ŠUPAK.. nije ima muda rec da ima drugu , da ju je prestao volit.. što vec .. EJ NAKON 10 GODINA , haloo?

Back