Friend
Gost
- Poruka
- 774
Postoje teme najbolji lik i igrica a sad da vidimo koji je najgori lik i igrica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Svaka chast! Delim tvoje mishljenje....ShadowRider:Najgora igrica Doom 3,Quake 4 i FEAR.
Ove tri igre su iste,imaju dobru grafiku i zvuk,ali princip igranja je ist,nema originalnosti.
Za najgoreg lika neznam
Slazem se sa Bondom napravili su ga kao stereotipnog mladog kapetana iz XVII i XVIII veka (sa smekerskom bradicom)James 007:Nathaniel Hawk
Onaj koji je pravio ovog lika, očigledno ne poseduje kreativnost. Nathaniel Hawk je očajno napravljen.
ShadowRider:Najgora igrica Doom 3,Quake 4 i FEAR.
Ove tri igre su iste,imaju dobru grafiku i zvuk,ali princip igranja je ist,nema originalnosti.
Za najgoreg lika neznam
Sto je generals promashaj po chemu to molim te,igra je bila igra meseca!Extra rokanje non stop,sta je tu neki promasaj,to je nesto najjbolje sto je EA uradio za command and conquer!James 007:Generals i Zero Hour
Sramota za marku Command and Conquer.
Nathaniel Hawk
Onaj koji je pravio ovog lika, očigledno ne poseduje kreativnost. Nathaniel Hawk je očajno napravljen.
Joj, gde da počnem? Command and Conquer su upropastili. Dok je Westwood pravio Command and Conquer igre, sve je bilo sjajno. Iako je to ličilo na blaćenje SSSR-a, to uopšte nije bilo to; samo su tako to zamislili. U Red Alert 2 i Tiberian Sun, nije bilo to taktike: napravite enormnu vojsku i pošaljite na neprijatelja. Ne! U navedenim igrama moralo je da se razmišlja: gde su slabosti, kod kog kanjona treba padanuti neprijatelja, sa koje strane napadnuti njihovu bazu; to nije bilo nimalo lako uraditi, jer ako pokušate da nahrlite, samo ćete izgubiti najveći deo vaše vojske.Shadow Rider:007,zbog cega je Zero Hour i Generals promasaj
Zar je Rome: Total War loš?labo:vecina strategija, izuzev pomenute i Homeworlda.
Priča jeste dobra. Ali je igra dosadna.labo:a warcraft 3 sam obrnuo i ******, nista specijalno.
Pa nisam rekao da je kandidat za najgoru, ali mi nije nista posebno. Ja ti govorim svoje misljenje jel ne mogu iznositi misljenje Vojislava Kostunice ili Bore dzore i vjerovati u to, razumijes me... Ne volim sve te vilenjake orkove i kurce palce, miliji mi je pravi punokrvni sf da se ne desava u magicnoj sumi, oko izvora zivota...Eto takotommy gun:war3 tebi nije extra :shock:,ti onda ne znas sta je strategija!