najgori lik i igrica ikada

ShadowRider:
Najgora igrica Doom 3,Quake 4 i FEAR.

Ove tri igre su iste,imaju dobru grafiku i zvuk,ali princip igranja je ist,nema originalnosti.

Za najgoreg lika neznam

Za Doom i Quake se u potpunosti salzem, ali brate bas volis da preteras.
Doom i Quake, su daleko ispod Fear-a, pocevshi od grafike, zvuka pa sve do fizike, koja je super uradjena u FEAR-u.
Ne znam na cemu si ti igrao ali meni je FEAR jedna od najjezivijih i najboljih horora koje sam igrao.I nemoj da mesas tmurnu atmosferu koju dele sve tri igre i principe igranja - to je pucachina, ne znam sta si ti ocekivao? Mada je po meni razlika enormna.
Sve u svemu, slazem se za one 2 igre mada mislim da je nesto najuzasnije sto sam igrao- Chrome i Driver 3.

James 007:
Generals i Zero Hour
Sramota za marku Command and Conquer.

Nathaniel Hawk
Onaj koji je pravio ovog lika, očigledno ne poseduje kreativnost. Nathaniel Hawk je očajno napravljen.
Sto je generals promashaj po chemu to molim te,igra je bila igra meseca!Extra rokanje non stop,sta je tu neki promasaj,to je nesto najjbolje sto je EA uradio za command and conquer!

Shadow Rider:
007,zbog cega je Zero Hour i Generals promasaj
Joj, gde da počnem? Command and Conquer su upropastili. Dok je Westwood pravio Command and Conquer igre, sve je bilo sjajno. Iako je to ličilo na blaćenje SSSR-a, to uopšte nije bilo to; samo su tako to zamislili. U Red Alert 2 i Tiberian Sun, nije bilo to taktike: napravite enormnu vojsku i pošaljite na neprijatelja. Ne! U navedenim igrama moralo je da se razmišlja: gde su slabosti, kod kog kanjona treba padanuti neprijatelja, sa koje strane napadnuti njihovu bazu; to nije bilo nimalo lako uraditi, jer ako pokušate da nahrlite, samo ćete izgubiti najveći deo vaše vojske.

A u Generals... su sve upropastili.

EA je počeo novu taktiku: nacional-socijalističku propagandu. SAD i Kina se bore protive terorista iz... Iraka. Pa sada vidite. Kada izgradite super-oružja onda ste nezaustavljivi, ne može vam niko ništa. Takođe kada unapredite sve tehnologije i kada napravite enormnu vojsku, onda možete sve da uništite kada nahrlite, meni se to ne sviđa.

Valjda sam rascistio odgovor.

Najgora igra: End of Twilight
Kako mi je samo dospelo ova stvar u ruke... meni nije jasno. Igra je užasna.

realno igrao sam sve i svi su mi se svidjali u vreme kad sam ih igrao (i protiv kompa i protiv ortaka preko modema) ali sad kad malo razmislim o njima (mislim na ceo serijal C&C) u sustini su glupe i dosadne i sve se svodi na rush taktiku.
Bar su u generalsima malo popravili stvar pa da bi oteo zgradu mora da prodje neko vreme ali pre toga kad si samo morao sa inzenjerom da udjes ili sa 4 u red alertu taktika je bila jednostavna.
Napunim vozila ili subterrenian unit (u tiberian sun-u) (kazem ti igrao sam bukvalno sve nastavke jer sam veliki fan te strategije) i uletim u bazu i rastrkam ih pouzimam sve vitalne gradjevine rasprodam ih i u narednih 15 minuta predaja protivnika.
Ni jednu partiju nisam izgubio.

pazi, nije bas istina da kad napravis super oruzje, tonu aviona ili tenkova, cega vec, kad imas sve levele da si neunistiv. Mogu ti to lako dokazati, pogotovo u ekspanziji reborn mod kad igram s demolition generalom. A to je najveca mana, sto nisu sve frakcije ujednacene, ali u kojoj to strategiji jesu? A odvratnih igrica ima koliko zelis. Recimo Daikatana, From dusk till down i vecina strategija, izuzev pomenute i Homeworlda.

tommy gun:
war3 tebi nije extra :shock:,ti onda ne znas sta je strategija!
Pa nisam rekao da je kandidat za najgoru, ali mi nije nista posebno. Ja ti govorim svoje misljenje jel ne mogu iznositi misljenje Vojislava Kostunice ili Bore dzore i vjerovati u to, razumijes me... Ne volim sve te vilenjake orkove i kurce palce, miliji mi je pravi punokrvni sf da se ne desava u magicnoj sumi, oko izvora zivota...Eto tako

Halo
toliko sam se napalio na nju (cuo tako lepe stvari) i juce je nabavim od druga i instaliram i koje razocarenje.
Prvo grafika nikakva i to sve u maksimumu (a toliko price o njoj ali ajde igra je starija pa to i da razumem)
Drugo stupidniju igru nisam video.
Kao Serious Sam Bez imalo mozga. Protivnici samo nadiru na tebe u tonama i ti rokas i ides dalje.
Uzas posle COD i COd2 ovo je kao da sam iz mercedesa usao u trotinet
Onaj Doom3 je 100000000 puta bolji ( a ni njega nesto bas ne gotivim)

Back