Najgore

Ja bih obesila za mooda i satarom ocekla djoku pa da vidiš dal bi ponovo imao drugaricu
Toxi...dušo 🌹..nemoj tako oštro i na 🔪...u seksu je kao u sportu...ako želiš biti u formi, trebaš trenirati. Kod naš muških je trening vezan za jednu *spravu* čije ime počinje sa π...
Osim toga, tu je i pitanje zdravlja..prije svega..prostate. Analize kažu da bi muškarac imao zdravu prostatu trebao bi imati preko 30 ejakulacija mjesečno...preko 30..:think:
Da mi nije komšinica...teško da bih ispunio.. bonuse a i ovako..sve teže i teže..:rida:

Nikad niko ništa loše.

Ajd jest me jedna prevarila, ako se to racuna, al em smo bili kninci, em i to medju nama nije bilo ozbiljno, em je vec bilo pred raskidom, samo nije bilo formalno, i em sam ja bio u inostranstvu.
Sad smo zapravo bliski drugari nakon toliko godina, što sa apsolutnom vecinom bivsih nije slucaj.
Samo nikad je nisam pitao sta se tacno desilo, znam da je bilo ljubljenja negde u izlasku, da jesu zavrsili u stanu, ali da nije kompletnog bilo seksa, sta je bilo izmedju ne znam, rekla je da mu je veliki doduse xD 🤷😁

Bilo svakakvih gluposti kad sam bila mlađa, ne mogu to ni da računam u partnerstvo. Možda definitivno najgore kad mi dečko na prvoj godini faksa nije hteo pozjamiti pare (a bukv nisam imala ni cvonjka nekih par dana, cimerka kupovala hranu za obe) jer je namerio da ide kod druga u Kragujevac.
A nije kao da sam potrošila pare na gluposti, nego kasnio kredit a moji bili u nekom sranju.

Šta je najgore što vam je partner uradio dok ste bili u vezi?

Купује риба минђуше за последњих 40 евра на мору...трес' о сам се ко прутић док нисмо прешли границу...само сам чекао
" нисте платили таксу" моменат, да је задавим пред свим оним људима...

Back