Ledeni čika
Primećen član
- Poruka
- 776
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najgore je kad te uporedjuje sa bivsom,laze hvali i posle ti ucacka do balcaka sto bi narod rekoŠta je najgore što vam je partner uradio dok ste bili u vezi?

Dovodio je svoju, kao dugogodišnju prijateljicu iz osnovne kod nas kući i družili se, zezali, baš sam je zavolela...da bi na kraju balade saznala da su bili sve, samo drugari nisu...Šta je najgore što vam je partner uradio dok ste bili u vezi?

AuuuuDovodio je svoju, kao dugogodišnju prijateljicu iz osnovne kod nas kući i družili se, zezali, baš sam je zavolela...da bi na kraju balade saznala da su bili sve, samo drugari nisu...![]()
Znaci ipak i nije tako strasno ovo sto sam ja doživelaDovodio je svoju, kao dugogodišnju prijateljicu iz osnovne kod nas kući i družili se, zezali, baš sam je zavolela...da bi na kraju balade saznala da su bili sve, samo drugari nisu...![]()
...nema tu...auuuuu....to je danas, moderno

Ebem ja tu modu...nema tu...auuuuu....to je danas, moderno![]()
...i ja.... isto..Ebem ja tu modu
Ja bih obesila za mooda i satarom ocekla djoku pa da vidiš dal bi ponovo imao drugaricu...i ja.... isto..![]()
Toxi...dušoJa bih obesila za mooda i satarom ocekla djoku pa da vidiš dal bi ponovo imao drugaricu

Zvao je moju kevu da se žali na mene.Šta je najgore što vam je partner uradio dok ste bili u vezi?
Nije valjda?Zvao je moju kevu da se žali na mene.
To je bio " vrh ledenog brega".
I momentalni raskid.
Pa morao kada tebi ne vredi pričati...Šta je najgore što vam je partner uradio dok ste bili u vezi?
pakaoDovodio je svoju, kao dugogodišnju prijateljicu iz osnovne kod nas kući i družili se, zezali, baš sam je zavolela...da bi na kraju balade saznala da su bili sve, samo drugari nisu...![]()
Да је бар рекао да је сестра...
Pa nemoj tako vidiš da mu je drugarica iz osnovneJa bih obesila za mooda i satarom ocekla djoku pa da vidiš dal bi ponovo imao drugaricu