najgore prepusavanje(samo za pusace)

Ester Oz

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.175
Kada ste se poslednji put prepusilitako da vas boli glava, da vam se povraca, vrti u glavi? D a li ste tada uradili nesto sto inace ne biste uradili, bili nasili ili sasuli nekome nesto u lice sto inace ne bi? Koje cigarete mesati a koje ne, ja licno vlim laki strajk i kareliju...

Poslednja izmena:
QUOTE=Đorđo;29330513]pušio sam cigaredok iđah u srednju školu, od prvih nekoliko pljuga u životu mi se povraćalo i vrtelo u glavi, posle sve bijaše ok. Prestao sam pre 7 god i kad se napijem uzmem iz zajebancije da povučem dim i opet mi se vrti u glavi samo ne onoliko.[/QUOTE]
:heart:

Kada ste se poslednji put prepusilitako da vas boli glava, da vam se povraca, vrti u glavi? D a li ste tada uradili nesto sto inace ne biste uradili, bili nasili ili sasuli nekome nesto u lice sto inace ne bi? Koje cigarete mesati a koje ne, ja licno vlim laki strajk i kareliju...

Ja sam nepusac, ali desilo mi se par puta da sam toliko preforsirao da to nije bilo zdravo. Ono, popusim kutiju u roku od dva-tri sata...uglavnom propraceno sa jedno 6-7 piva.
Zadnju sam zapalio pre nekoliko meseci i uopste mi to ne fali u zivotu. Pusaci me ne shvataju kako je to moguce i bas im krivo sto oni ne mogu tako.

Back