Najgore muske osobine

Sve ste navele, samo bih da dodam
- muškarac koji se plaši mraka i spava s upaljenim svetlom
-muškarac koji zavidi ženi koja ima veću platu od njega
-onaj koji se pravi mutav i ne plaća račune u kafani, a voli da jede i pije
-mamin sin (moja mama najbolje kuva/pere/pegla.. taj fazon)
-smarač koji zove x puta dnevno
....

Jao...kakva tema,ne znam odakle da pocnem :D

Pa,kao prvo,ne podnosim ozbiljne smarace sa odsustvom svakog smisla za humor. One japije,koji su u fazonu vreme je novac.
Onda,shonje.
Ljubomorne psihopate koji prate svaki tvoj korak.
Shoviniste.
Religiozne fanatike....

seticu se jos.

edit: evo setila sam se...da slusa narodnjake ili 90-te.

Poslednja izmena:
mrzim kad omalovažavaju žene u bilo kom smislu, tipa, ne može ona to jer je --- žena:eek::roll:
to me najviše nervira

onda mrzim alkose, drogeraše itd koji smrde na pivo i podriguju....fuj
previše uredne muškarce, tzv picajzle
i previše neuredne muškarce koji smrde

Siroma' :lol:

Tema - ne volim muskarce koji mogu da sede dok njihova zena radi po kuci, koji ne umeju da naprave sendvic, bezobzirne, nasilnike, strokave, nekulturne, glupe, kao i plitke sirovine.
Takodje ne volim feminizirane, lenje, one kojima treba vise od pola sata da se spreme za izlazak.
Najvise ne volim one koje sve smara i koji su uvek bez ideja, dosadne

Pajz ovu logiku....musko zenski odnos je ponuda i potraznja :confused:
Pa u nastavku - ne znamo sta trazimo i sta da za to dajemo....

Posle ce da dodje da se zali na sponzorue, i ribe koje se prodaju za dva pica :roll:

Nesrecno zgodna , ti sa svojom logikom i sa svojim pravopisom koji je odraz obrazovanja , neces daleko dogurati ...bar ne dalje od neke lujke koja nema pojma sta hoce pa dok ne sazna dobro ces i ti doci.

Al kad sazna sta hoce ti joj neces biti ni u pedesetogodisnjem planu .

E to ti je zakon ponude i potraznje ...traze se šmekeri koji kad pricaju nesto i kazu , a to sto kazu ima smisla a smisao ima i poruku .....

Sudeci po ovom sto si ovde izneo - ti prijatelju nisi ni blizu onog sto se trazi.

Idi muti vodu negde gde ce to delovati kao filozofija, pdf tinejdzeri vapi za jednim kao sto si ti , koji misli da ima sa cime da misli.

Pa lepoto moja vidi se da i nisi bas previse pametnica?ali neka ko zna zna ko ne zna naucice?Svako ljudsko bice ima ono sto mu prija i sto mu ne prija i ono sto hoce i sto nece........................Vidis pametnice moja ja tacno znam sta mi treba i sta mi ne treba i ne volim da gubim vreme na nevazne osobe.................Pametnice moja vidi se da ces ti tom tvojom lepom glavicom i te kako lupiti o neki zidic,pa ces valjda saznati sta ti treba i sta ti ne treba i sta trazis i sta ne trazis........sudeci po ovome sto si ti iznela ne gine ti neko smekersko seljace koje ce te sarmirati pa ti posle sve to naplatiti sa kamatom........DA SE KLADIMO?.........a sto se mene tice ja sam vec nasao sta mi treba.......Inaravno potraznja i potrosnja uvek za normalne ljude........tacno znati sta ti treba i sta ne..........ali to je vec za malo mudrije osobe....................tj neki visi nivo razmisljanja...........od koje pojedince i pojednike moze da boli glava <tj popuste svojim slabostima> I JAKO BITNA STVAR TREBA POCI PRVO OD SEBE

Poslednja izmena:
Pa lepoto moja vidi se da i nisi bas previse pametnica?ali neka ko zna zna ko ne zna naucice?Svako ljudsko bice ima ono sto mu prija i sto mu ne prija i ono sto hoce i sto nece........................Vidis pametnice moja ja tacno znam sta mi treba i sta mi ne treba i ne volim da gubim vreme na nevazne osobe.................Pametnice moja vidi se da ces ti tom tvojom lepom glavicom i te kako lupiti o neki zidic,pa ces valjda saznati sta ti treba i sta ti ne treba i sta trazis i sta ne trazis........sudeci po ovome sto si ti iznela ne gine ti neko smekersko seljace koje ce te sarmirati pa ti posle sve to naplatiti sa kamatom........DA SE KLADIMO?.........a sto se mene tice ja sam vec nasao sta mi treba.......Inaravno potraznja i potrosnja uvek za normalne ljude........tacno znati sta ti treba i sta ne..........ali to je vec za malo mudrije osobe....................tj neki visi nivo razmisljanja...........od koje pojedince i pojednike moze da boli glava <tj popuste svojim slabostima> I JAKO BITNA STVAR TREBA POCI PRVO OD SEBE

Gde si Wanda sunce li ti , imamo ovde jednog kandidata za razne lekcije.
Evo ja sam ispravila sta se dalo ispraviti ,a ti nastavi , ima tu jos neki zarez da se doda , da se pojasni upotreba tacke u recenici, da se nauci sta je uvod , razrada , zakljucak ...steta sto ne moze da ga naucis i kako da cuti kad nema sta pametno da kaze , al to vec ne pada u domen uciteljice :(

Drago mi je sto je ucestvovao na temi , sad sam jos sigurnija koje u to najgore muske osobine.

A sto se opklade tice evo moje :
Kladim se da jaja upotrebljavas jednako kao i mozak ....retko i kratko .

ispod kog li je kamena je ovaj izmilio... :mrgreen:

Gde si Wanda sunce li ti , imamo ovde jednog kandidata za razne lekcije.
Evo ja sam ispravila sta se dalo ispraviti ,a ti nastavi , ima tu jos neki zarez da se doda , da se pojasni upotreba tacke u recenici, da se nauci sta je uvod , razrada , zakljucak ...steta sto ne moze da ga naucis i kako da cuti kad nema sta pametno da kaze , al to vec ne pada u domen uciteljice :(

Drago mi je sto je ucestvovao na temi , sad sam jos sigurnija koje u to najgore muske osobine.

A sto se opklade tice evo moje :
Kladim se da jaja upotrebljavas jednako kao i mozak ....retko i kratko .

E vidis koliko si neiskusna sav tvoj bes i jad prema muskarcima se vidi iz prilozenog?Biraj malo bolje i procitaj onu moju predhodnu poruku ima svasta iz nje da naucis dobronamerna je jako..................i ne vadi se na Vandu.............nauci da izmedju redova izvuces nesto iz dobronamerne kritike...........

Na prvom mestu i kod mene su ''pičkasti'', kako ih je neko već okarakterisao... Što im smeta svaka sitnica.. ne mogu da se setim na kojoj temi sam ih skoro spominjala...
-Nesamostalne i nesposobne... One - 'ajde ti pitaj ili traži :roll:
-Istripovane... One tipa manija gonjenja, ybt. svaka reč ili pokret ili pogled je uperena protiv njih :besna:
-One što imaju stalno neka opravdanja za gluposti koje rade i kojima su uvek drugi krivi za sve (šef, država, komšija, opšta besparica...)
-Posesivne, što žena ne mož' na kafu sa drugaricom
-One što misle da sve znaju, od toga kako se hrani dete, do doktorskih dijagnoza preko arhitekture i elektrotehnike
-one što viču - sve žene su qrve i sponzoruše :povraca:
-metroseksualce, one što provode više vereman pred ogledalom nego u bračnom krevetu... što kažu - nisi mi dobro ispeglala košulju :roll:
-takođe što šalju ženu pod obavezno na posao jednako kao i one što ne daju ženama da idu na posao
-stipse i škrtice
-suviše proračunate u svakom momentu i na svakom mestu
-što kažu ženi - zašto se nisi isfenirala (ovo sam skoro čula, pa mi bilo staršno :lol:)
-što stalno nešto filozofiraju :roll:

malo da predahnem :lol:
i da sažmem
Mrzim one koji se ponašaju kao žene i one koji se ponašaju kao deca

Postoji li neki muskarac da ga ti volis ? :think:

Back