Mako:
Pa, gledajuci da callcentar radi tek par nedelja, realno ne mozes ocekivati neku veliku utreniranost i selekciju. Za to je potrebno malo vremena. Tu je Mobtel u prednosti. Ne mogu se porediti jedan call centar koji radi godinu i po dana i jedan koji radi 3 nedelje. Potrebno je vremena da se agenti provere, utreniraju, po prituzbama otpuste, zaposle novi,...
Ne mozes ocekivati da zaposlis 30 savrsenih operatera. Treba vremena da se napravi selekcija.
Za imena operatera sam pitao i tebe i leiusw, jer se svi razgovori snimaju, pa sam hteo da proverim tvrdnje.
Mozes li mi mozda reci datum i vreme (otprilike), ako ne znas ime...
Eto, pomozi da se unapredi usluga...
Vreme... Nekih 10min pre pisanja poruke na forumu, ili ako si radnik Telekoma - u vreme dok vam nije radio SMS centar (da ne pricamo tek o tome).
Ako se ja dobro secam taj Call centar radi dosta dugo.
1. Pogledaj link
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=10808 (strana prva, post br.10) videces da sam se ''razgovarao'' sa tim operaterima jos letos tj. ne bas pre tri nedelje. Secam se njima da sam im .... sve po spisku, jer dok sedim u KG gde me odje**vaju za zamenu kartice, liku koji to radi zavrsilo radno vreme u 15h, a one(i) mi tvrde kako radi do 19h. Ja pustim to na interfon onim pederima iz Kragujevca, a oni mi kazu da to nije nista cudno i da nije prvi put.
2. Moja sestra je dobila MTS karticu (pocinje sa 2) 8. marta prosle godine i jos uvek joj kad pritisnes 2# izadje broj Call centra sto znaci da je i tada postojao.
Ako si radnik Telekoma:
-
jasno mi je zasto lazes... Ili nisi obavesten da radi toliko, jer je to kod vas normalna pojava (Sto bi rekao lik iz KG: ''Nije prvi put").
- Pozovi i pitaj one iz KG da li me se secaju, a tesko da ce da me zaborave (umalo nisu batine dobili) pa makar resite taj problem sa radnim vremenom...
- prestani da pravdas firmu za koju je naucno dokazano da ne valja,
barem cuti, ne izazivaj gnev...
Pozdrav,
Tasa!