angely
Domaćin
- Poruka
- 3.619
Ipak znaci nemamo isti ukus(sto se knjiga tice)
Ne volim ih pa sta cu.
Ne volim ih pa sta cu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze noissete....ali x 2 jer sam je dva puta procitalafrozen1982.:Jos uvek mi nisi odgovorila koja ti je omiljena cokolada. :wink:
a daj,slatki su..mislim i nije toliko ratna tematika...tek u drugom delu a to vec nisu orlovi..angely:Ipak znaci nemamo isti ukus(sto se knjiga tice)
Ne volim ih pa sta cu.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :Fleur:"Seobe".
frozen1982.::shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :
Po meni Crnjanski je jedan od najboljih ako ne i najbolji nas pisac.Roman je malo konfuzan,neki delovi kao da se ponavljaju ali kvalitet recenice ipak stoji.Ukusi su razliciti...Fleur:A sto??????????? Tebi se dopada ili se slazes? Pojasni molim te
frozen1982.:Ni ja lektiru bas nesto nisam citao.
zahvaljujemangely:Nemoj da cekas da te pohvale drugi mozes i sama .Tema je super evo i od mene jedana 5
Jes!!!behemoth:postoji samo knjiga koja je ili lose ili dobro napisana... Ne postoji najgora...
Ali postoj e tema..."Orlovi rano lete"... Definitivno jedna od najglupljih... A i bas me je namucio onaj hrvatski jezik.