Najgora knjiga

ofelija:
ja za orhanske visove nisam rekla nista ali deca sa stanice zoo?!debilno prepricavanje neke male narkomanke...klasicno...mislim da je svima muka od toga
pa i nije bas.
mene je knjiga bas poresla,tim pre sto sam znala neke ljude koji su bili krenuli istim putem.
knjiga je vrlo poucna sto se mene tice,ali treba imati zeludac da se sve svari.
cak ja i film ok.
mogu samo da zamislim da je sve sto je napisano u knjizi u rl jos sto puta gore :roll:

Banshee:
pa i nije bas.
mene je knjiga bas poresla,tim pre sto sam znala neke ljude koji su bili krenuli istim putem.
knjiga je vrlo poucna sto se mene tice,ali treba imati zeludac da se sve svari.
cak ja i film ok.
mogu samo da zamislim da je sve sto je napisano u knjizi u rl jos sto puta gore :roll:
Jos uvek mi nisi odgovorila koja ti je omiljena cokolada. :wink:

Cekaj, a jel bas neophodno da sam makar i pokusavao da je citam?Recimo sabrana dela Isisadore Bjelice ili kako se zove ona sto ne zna da kaze r a zena je Milomira Marica,e da- onaj malisa,Vidojkovic i njegove"kandzice",to jesam pokusao da citam ali sam vrlo brzo bacio kao "fuj kakano" posto sam skontao da citam interpretaciju dogadjaja u kojima sam ucestvovao ali iz perspektive naduvanog pavijana,za koga cisto sumnjam da je i video ulicu u to vreme.Mozda bih eventualno mogao da navedem i scenaristicke radove tipa "pljacka treceg rajha" ali to vec spada u domen mazohizma.

Kaa:
Cekaj, a jel bas neophodno da sam makar i pokusavao da je citam?Recimo sabrana dela Isisadore Bjelice ili kako se zove ona sto ne zna da kaze r a zena je Milomira Marica,e da- onaj malisa,Vidojkovic i njegove"kandzice",to jesam pokusao da citam ali sam vrlo brzo bacio kao "fuj kakano" posto sam skontao da citam interpretaciju dogadjaja u kojima sam ucestvovao ali iz perspektive naduvanog pavijana,za koga cisto sumnjam da je i video ulicu u to vreme.Mozda bih eventualno mogao da navedem i scenaristicke radove tipa "pljacka treceg rajha" ali to vec spada u domen mazohizma.
HAHAHAHAHAHAHAHA SJAJNO

Postovah na pogresnu temu. :p
Imam ortaka na FPN...prelazim preko obrazovnog stiva..."Teorija politike"-Dr.Jovav Marijanovic...na poledjini hvalospevi profesora uvlakaca...knjiga ko telefonski imenik...nema dve susedne smisaono povezane recenice...labotomija.Mislim...

Back