Golmanov strah od jedanaesterca.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fidži:Golmanov strah od jedanaesterca.
fidži:Golmanov strah od jedanaesterca.
quentin:Ko je to napisao? Ja se sjećam Vendersovog filma, iz rane faze, i uopće nije bio tako loš.
e jbg ukusi su razliciti..mada su te knjige zaista...daj :-?Banshee:mi deca sa stanice zoo
zivot i prikljucenija
orkanski visovi
alhemicar
harry potter
:shock: :shock: :shock:
sve ove knjige su mi se svidele.
ne mogu da verujem kako ih popljuvaste
Ako si ovo stvarno uspela da procitas celo,kupim ti cokoladu.Banshee:zivot i prikljucenija
Koju volis?Banshee:btw,dojes mi cokoladu.
ali pobogu...ta knjiga ima malo dublji smisao kao prolaznost i apsurdnost zivota...samo je pisana drugacijim stilom...ali neka svako ima svoj ukus...i ja mrzim Majakovskog pa nailazim na otporangely:Ja sam ta!
Mislim da je savrsena slika danasnje birokratije kad podjes da uzmes neki doc.u opstinu a oni te posalju u SUP,MUP,dom zdravlja,postu,knjizaru,...samo sto ne salju u mesaru.
Zaista smarna knjiga.
meni se svideo"ujka vanja"angely:Sto se tice te skolske lektire jedino sam zavolela Mesu Selimovica Tvrdjavu znam skoro napamet
ofelija:ja za orhanske visove nisam rekla nista ali deca sa stanice zoo?!debilno prepricavanje neke male narkomanke...klasicno...mislim da je svima muka od toga