ofelija
Primećen član
- Poruka
- 636
a sada za promenu...koja je ubedljivo najgora knjiga koju ste svojevoljno ili pod prisilom procitali??? 

frozen1982.:Jbte. sad se setih! "Zivot i prikljucenije"-Dositej Obradovic.Ta knjiga ima sablon al on nije stilska funkcija.Samo pise gde je sve po Evropi bio nekim nemustim jezikom a onda mu krecu tripovi:"Voli roditelje svoje,postuj roditelje svoje,razum,vera u Boga,bla,bla,bla..."-iste tekstualne celine na svakih pedesetak strana izmedju njegovih putesestvija-i te delove sam preskakao.![]()
Nemoj da te cuju"savremene".Nabice te na kolac il u najblazem proglasiti lezbejkom il muskaracom sto im vredjas nju ejdz Bibliju.ofelija:eeee da a nesto novije?npr "sex i grad"?kakvo uzasno femini piiiiip :-|
hihi,pa ja sam vise zena nego sve one zajedno(feministkinje 21 veka),ja sam staromodna mala damica nije me sramota toga!!!Bilo bi me sramota kada bih psovala i pljuvala na ulicifrozen1982.:Nemoj da te cuju"savremene".Nabice te na kolac il u najblazem proglasiti lezbejkom il muskaracom sto im vredjas nju ejdz Bibliju.
angely:ako cemo iskreno da vincijev kod ima veze s mozgom koliko i ja sa teorijom relativiteta
angely:ako cemo iskreno da vincijev kod ima veze s mozgom koliko i ja sa teorijom relativiteta
dadadadadadadada....jako.debilna knjiga,jako debilan film....ako mogu da opljujem nekog pisca to bi bio defnitivno Majakovski ili Lorka..."zeleno,volim te zeleno"...mozda je mislio na apsent....pih :mad:Arnold_Layne:da, onda dodajem i Hari Protera i sve glupavo-idiotske delove te knjige uključujući i 115. deo koji je u pripremi ''Hari Proter i Kasandra protiv Godzile''
Lanfear:Bwahah.
Dobar si...
Dodala bih josh i da bi mi ogromno zadovoljstvo prichinilo da gledam Koelja kako vrishti u agoniji dok mu kidam chlanak po chlanak motornom pilom a sva njegova djela (sa ''Alhemicharom'' na vrhu) nestaju u plamenu (prethodno posuta benzinom, da se osiguram da ni jedna jedina stranica tog... tog abnormalnog debilizma koji neko naziva knjigama ne ostane u komadu). Argh.