Najgluplji LjiS Saveti

Meni nije jasno što ste tužićima odreagovali na moje da se vežem iz traume.
Zapravo, ne postoji osoba koja je toliko zdrava da se veže samo na osnovu pozitivnih stvari. Uverena sam u to.

Trauma je kada nekog zavoliš a on ti se ne javlja koliko bi ti to hteo, ili neki drugi triger koji istrigeruje našu slabost.
Postoji teorije da je svaka zaljubljenost odraz neke naše traume, uhvati nas na slabu tačku

Definitivno je manipulacija, no ljudi drugima to upućuju kao savet ... Imao sam baš ovih primera u porodici, za ovi koji su ostali u takvim brakovima su neslavno završili ...

Imala sam prilike u nekim vezama, kada sam htela da raskinem jer mi se nisu dovoljno sviđali, da čujem baš si sebična, ti nisi za vezu, gledaš samo sebe.

Smatram to vrlo nepristojnim aktom, ali se ne neviram previše jer sam rešila da je the ende.
Jasno je da ta osoba želi da budem sa njom iako mi se dovoljno ne dopada. tu nema kompromisa inače.

Nisam ja sebična, nego si ti sebičan što hoćeš da me zadržiš iako u tom nisam srećna. Tako bih to navela, ali postaje nebitno. Samo pokazuju da nisu kvalitet

Zapravo, ne postoji osoba koja je toliko zdrava da se veže samo na osnovu pozitivnih stvari. Uverena sam u to.

Trauma je kada nekog zavoliš a on ti se ne javlja koliko bi ti to hteo, ili neki drugi triger koji istrigeruje našu slabost.
Postoji teorije da je svaka zaljubljenost odraz neke naše traume, uhvati nas na slabu tačku
Ja licno sam stavila ,pre svega,jer ne zelim sebi a zasto ne i tebi,traumu...ili vezivanje. ,na kontu nje.
Siroka je to tema.

Ja licno sam stavila ,pre svega,jer ne zelim sebi a zasto ne i tebi,traumu...ili vezivanje. ,na kontu nje.
Siroka je to tema.

Šta znam... ja svog oca nikad nisam upoznala
Mora da tu ima nečeg
Znam i šta je, ali je nebitno budući da se to ne može promeniti. Igraš sa kartama koje imaš. Prošlo je vreme kad se to moglo ispraviti, sad samo čovek radi što može i prilagođava se situaciji . gleda da prođe što dostojanstvenije i bolje moguće.

Imala sam prilike u nekim vezama, kada sam htela da raskinem jer mi se nisu dovoljno sviđali, da čujem baš si sebična, ti nisi za vezu, gledaš samo sebe.

Smatram to vrlo nepristojnim aktom, ali se ne neviram previše jer sam rešila da je the ende.
Jasno je da ta osoba želi da budem sa njom iako mi se dovoljno ne dopada. tu nema kompromisa inače.

Nisam ja sebična, nego si ti sebičan što hoćeš da me zadržiš iako u tom nisam srećna. Tako bih to navela, ali postaje nebitno. Samo pokazuju da nisu kvalitet
Potpuno se slazem.
Podrazumeva se da svakom dam slobodu izbora da li i sta zeli ili ne...da bude u vezi ili ne onako kako zeli...posvecen kako zeli.Jedino cu tako dobiti iskrenu esenciju osobe..Takodje samim tim apsolutno se podrazumeva da i ja imam "pravo" da mi se nesto dopadne ili ne ili da prihvatim ili ne.
Nema razloga za prisilom u bilo cemu i destruktivno/ manipulativnim igricama.
Jako brzo se profiltrira tako odnos.

Pa determinisano je napisano. U smislu da je to zavrsno stanje. A ne bi trebalo da bude. Jer takvo vezivanje nije dobro Paula. Da svi imamo traume ali cilj ne treba da bude ta vrsta vezivanja. S druge strane ja se iz traume ne vezujem u opste hahaha

Back