Teorija zavere da NATO dronovima podmeće požare širom Srbije

teroristi su izabrali idealan trenutak

najvise temperature vazduha, jak vetar preko mesec dana suse

blokaderi krive vlast za stetu od pozara a jasno je da niko ne moze da ugasi 600 pozara istovremeno

Ако су терористи, власт јесте крива, јер Службе не раде свој посао.

Исто као са оним подметањима бомби у возове.

Још није откривено ко је подметао бомбе и зауставио читав путнички саобраћај у Србији.

Власт неспособна. Аматери.

Ако су терористи, власт јесте крива, јер Службе не раде свој посао.

Исто као са оним подметањима бомби у возове.

Још није откривено ко је подметао бомбе и зауставио читав путнички саобраћај у Србији.

Власт неспособна. Аматери.

nijedna sluzba ne moze da sprecinovo osim ako im provale organizaciju i sprece sve u zacetku

teroristi su izabrali idealan trenutak

najvise temperature vazduha, jak vetar preko mesec dana suse

blokaderi krive vlast za stetu od pozara a jasno je da niko ne moze da ugasi 600 pozara istovremeno
NATO dronovi ti sad pale šume po Srbiji? :hahaha: Legenda si! Jel to isti onaj NATO što ti je kriv i kad ti grom opali u štalu i kad ti ovca pobjegne niz brdo?

Kad ti izgori cijelo selo, to nije zato što ti je Pentagon slao flamethrower s drona, nego zato što država očito nije investirala ni u jedan jeb*ni kanader ni vatrogasnu opremu od 1999. Dođe ti vatrogasac s kantom i moli Boga da nema vjetra. Al lakše je krivit strane sile nego priznat da vam sistem gori više od šume.

Čovječe, ako je to idealni trenutak, onda je i tvoj mozak idealan primjer šta se dogodi kad se prestane ulagati u obrazovanje.

nijedna sluzba ne moze da sprecinovo osim ako im provale organizaciju i sprece sve u zacetku

Управо то им је посао.

Видиш, до сада су спречили 10-15 покушаја државних удара, око 40 покушаја атентата на Председника, 90 покушаја рушења уставног поретка, убаце се тајно, снимају...а овамо им организација терориста са дроновима прави хаос.

Дакле, нису радили свој посао.

Исто као бомбе у возовима. Сутра ће тако терористи по касарнама, ако већ нису, видиш да ПВО *****, а обарали су дронове ономад.

Окрени, обрни, неспособни.

Nesto vise mirise da Vucic ili zeks za vucica vrsi paljevine...ozbiljno kazem...

Lepo ja kazem da oni pokusaji izazivanja poplava koje je Vucic radio mora kad tad da dodju na naplatu , a ulovice njega Billy....iako je vama neverovatno , ali neko to zna , ali i ima dokaze sa to...nisam ja, ja da imam, konkretne, vec bi to islo na DW....nema blize TV koja bi to objavila..

KTV je previse sitna da bi objavila takvu vest i video..

a nije da je prvi koji je to radio , radio je i Sloba za vreme rata, bruka za narod kakvi su vodili ovu drzavu...bruka...ali kad sve znaju , a cobani im vode drzavu..

Neka puste onda svima sve da izgori jer im je to prilika da okrive studente i proteste
pa verujem ako je veca steta to ce po njihovoj propagandi pasti veci teret krivice na ljude u blokadama
Naravno, nema Cacilenda, nema policije, nema vojske koja ce da ucestvuju u gasenju pozara, jel tako, oni sluze samo za obracunavanje sa neistomisljenicima
Види овог сад:roll:

Back