Najgluplja domaća serija?

I zašto.Meni je to Radio Mileva. A vama?
pokusao sam gledati "Rode........." al mi je svaka naredna epizoda bila sve ogavnija. Nekako sam izdrzao do kraja samo da bih sebe zaista uverio da je ovo najgora serija, najgora glumacka ekipa, najgori scenario...............ikad vidje na balkanu. Cak ni holivud ne produkuje tako ogavne serije.
Na drugo mesto, ocekivano, "Selo gori a baba se ceslja"...........dno dna.
Ove novije i ne gledam jer mi se nekako ogadila nasa kinematografija .........radi prisustva korupcije, kriminala, mafije, rodjackih veza, .......pa se nasa kinematografija svela na promociju raznih imena a ne samog filma.

Како се зове она серија где "глуми" Буле Гонцић? Ајде оне ликуше и ликови око њега су очито залутали у професију, али он је био одличан глумац. Не знам шта му се десило?

odakle poceti :think:

Porodicno blago
Stizu dolari
Moj rodjak sa sela
SVE u koprodukciji sa "bacom" tipa Zene sa Dedinja i sl njesra
pa redom sve sa telecom glavom Ivanom Bosiljcicem koji nikako da hebe Slobodu Micalovic
znaci sabrana dela Mirjam od Orla koji nikako da prcca pa naovamo...

Odsustvo ideje, originalnog scenarija, lose glume doprinelo je tome da su domace serije sve samo ne zabava i razbibriga :(
Moj rođak sa sela jedini ne spada u ovu kategoriju. Ono što .ebe ovu seriju da ne bude baš dobra je neuravnotežena glumačka podela i scenario.
Što se tiče glume, sa jedne strane su Tanasije Uzunović, Gagi Jovanović i Glogovac, sa druge maltene svi ostali.

Što se scenarija tiče, da je priča ostala na seoskom đilkošu koji spopada sojke, sve bi bilo ok. Međutim, radikal nije izdržao i morao je da ubaci lovačke priče o špijunima, Hagu i švapskim pilotima koji su prešli u pravoslavlje.

Најглупља домаћа серија?
Издвојићу три...
Игра судбине - фуј, бљак и ипак грррр за добре цице...
Слатке муке - отужни покушај Андрије Милошевића да буде Мајк Мајерс...
Дођи јуче - знам да снимају за кеш да имау леба да једу, али оно је грозоморно...

А мени је Луд, збуњен, нормалан одлична. У почетку. Док нису изгубили идеје. Као и свака која се исцеди. Мустафа ми је ту генијалан!

Иначе, уз "Цео живот у годину дана", "Грлом у јагоде", "Врућ ветар", "Позориште у кући"... све је слабо. Тамо су и глума и сценарио непревазиђени.

О овим срамотама на које наиђем док вртим не бих. Али и музика се искварила и све. Ево, ми пуштамо Бобу Стефановића на плажи. Нећу сигурно ово мекетање данашње.

А мени је Луд, збуњен, нормалан одлична. У почетку. Док нису изгубили идеје. Као и свака која се исцеди. Мустафа ми је ту генијалан!

Иначе, уз "Цео живот у годину дана", "Грлом у јагоде", "Врућ ветар", "Позориште у кући"... све је слабо. Тамо су и глума и сценарио непревазиђени.

О овим срамотама на које наиђем док вртим не бих. Али и музика се искварила и све. Ево, ми пуштамо Бобу Стефановића на плажи. Нећу сигурно ово мекетање данашње.
Остатак поста да, али Луд, збуњен, ненормалан...па нееее :sad2:

Остатак поста да, али Луд, збуњен, ненормалан...па нееее :sad2:
Мени је ту хумор једино ваљао. Мени која комедије не подносим. Можда због три генерације, које знам :mrgreen: Тачно ми је бивши свекар збуњен, отац сина луд а син нормалан :rotf: и ја се уживех.

Мени је ту хумор једино ваљао. Мени која комедије не подносим. Можда због три генерације, које знам :mrgreen: Тачно ми је бивши свекар збуњен, отац сина луд а син нормалан :rotf: и ја се уживех.
Е, будало :rotf:

Realno "Gore Dole" je brutalna serija i savrsen prikaz tog jednog vremena, nazalost po meni ta serija nikad nije dobila priznanje i paznju kakvu zasluzuje.
Одлична глума али брутално депресивна серија, зато се вероватно ни не сећам скоро ничег из ње осим пар слика.

Moj rođak sa sela jedini ne spada u ovu kategoriju. Ono što .ebe ovu seriju da ne bude baš dobra je neuravnotežena glumačka podela i scenario.
Što se tiče glume, sa jedne strane su Tanasije Uzunović, Gagi Jovanović i Glogovac, sa druge maltene svi ostali.

Što se scenarija tiče, da je priča ostala na seoskom đilkošu koji spopada sojke, sve bi bilo ok. Međutim, radikal nije izdržao i morao je da ubaci lovačke priče o špijunima, Hagu i švapskim pilotima koji su prešli u pravoslavlje.
Kad je počelo snimanje počeli su i strani ambasadori da urgiraju na RTS-u da se menja scenario, da se serija ne snima......Nameće se pitanje otkud oni znaju šta piše u scenariju i zašto im smetaju "lovačke priče"

Kad je počelo snimanje počeli su i strani ambasadori da urgiraju na RTS-u da se menja scenario, da se serija ne snima......Nameće se pitanje otkud oni znaju šta piše u scenariju i zašto im smetaju "lovačke priče"
I to je samo radikalska glupost da je bilo ko intervenisao. Osim početnog dela priče o našem obaveštajcu koji saznaje planove napada NATO, 6 meseci pre bombardovanja, bukvalno cela priča oko lika koji glumi Vojin Ćetković je izmišljena. Pa nekoliko godina pre Rođaka sa sela je snimljen Crni Gruja gde se otvoreno sprdaju sa raznim Ženama u crnom, Sonjom Biserko, Čedom i stranim ambasadama.

Back