Najgluplja domaća serija?

Nije domaća, ali jeste tu blizu - Lud, zbunjen, normalan. Odvratna uvodna muzika, a onda i nešto što oni valjda smatraju za humor.
Јаооо, то сам заборавила...ја сам годинама била исфрустрирана и мислила докле ће више да репризирају то ђубре, а онда ми је неко рекао да само дуго траје :roll:
Мустафа је уништио свој реноме том глупошћу.

Druga domaća serija od 10 epizoda, 'Azbuka naših života' - oduševila me je.
Čitala sam da bi trebalo da se snima nastavak serije što bi me obradovalo, jedino da me neko obavesti o početku emitovanja jer ne pratim tv program :confused:

Znam, tema je ' Najgluplja domaća serija' pisala sam o serijama koje sam gledala i koje su mi se dopale.
Snimljena je druga sezona Azbuke, pustiće je na jesen. Biće i treće sezone.

Drzavni posao zadnjih godina ne gledam,epizode su postale bez smisla.Epizoda gde razgovaraju tipa o toalet papiru,normalno ponestalo ep posle 11 godina ali uvek imaju neku armiju tupave publike koja ih i dalje obozava,a njihov pik je odavno prosao,ovo zadnjih god je po inerciji.Ali imali su pre neke cak i kultne epizode.

Serija je savremena o bračnom paru koji ima odraslu decu koja žive i studiraju u inostranstvu.
Oni još mladi, lepi, dobro situirani.
On je vara i ostavlja zbog devojke ćerkinih godina.

Odlična gluma, muzika, radnja, ma sve...
Po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović.
Можда ћу да вирнем, али изгледа да ипак не... зависи и ко глуми, додуше.
Вирнућу ипак.
Нешто сам данас неодлучна...или нисам :rotf:

Pa ima ih svakako ali ono sto mi prvo pada na pamet je Kafanica blizu SiS-a, Zene sa Dedinja, Lisice, Ljubav i mrznja,ono uglavnom te serije iz pinkove produkcije i te jeftine i blede serije americkih sitcoma i stranih serija su mi sinonim za tres domace serije, takodje ne volim i te neke serije tipa Ranjeni Orao i slicne radjene po nekim romanima i knjizevnim delima koje ono za razliku od ovih pomenutih i imaju neku ono umetnicku ili kinematicrafsku vrednost ali su brate ono neinteresanne, dosadne, previse razvucene i ne drze paznju.

Back