S1MCRO
Elita
- Poruka
- 16.765
Nije domaća, ali jeste tu blizu - Lud, zbunjen, normalan. Odvratna uvodna muzika, a onda i nešto što oni valjda smatraju za humor.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Јаооо, то сам заборавила...ја сам годинама била исфрустрирана и мислила докле ће више да репризирају то ђубре, а онда ми је неко рекао да само дуго трајеNije domaća, ali jeste tu blizu - Lud, zbunjen, normalan. Odvratna uvodna muzika, a onda i nešto što oni valjda smatraju za humor.
Bolji život je institucija za sve humorističke serije posle njegaИ кад неко сада прозива Бољи живот схватам какво је то уметничко дело било.
Ne postoji u nasoj kinematografiji nista gluplje od Radio Mileve. Ako slucajno imate jos koju zdravu mozdanu vijugu ne gledajte Radio Milevu jer ce vam je sprziti u roku odmah.E da,koja je to glupost bila.Jos gluplje od Radio Mileve.
Ovo je sarkazam ili ozbiljno mislis?Nije domaća, ali jeste tu blizu - Lud, zbunjen, normalan. Odvratna uvodna muzika, a onda i nešto što oni valjda smatraju za humor.
Ja sam gledao ukupno ni 5 minuta i nisam mogao vise jer sve mi je bilo jasno.Cak je i spica iritantna,Ne postoji u nasoj kinematografiji nista gluplje od Radio Mileve. Ako slucajno imate jos koju zdravu mozdanu vijugu ne gledajte Radio Milevu jer ce vam je sprziti u roku odmah.
Snimljena je druga sezona Azbuke, pustiće je na jesen. Biće i treće sezone.Druga domaća serija od 10 epizoda, 'Azbuka naših života' - oduševila me je.
Čitala sam da bi trebalo da se snima nastavak serije što bi me obradovalo, jedino da me neko obavesti o početku emitovanja jer ne pratim tv program
Znam, tema je ' Najgluplja domaća serija' pisala sam o serijama koje sam gledala i koje su mi se dopale.
Hvala ti.Snimljena je druga sezona Azbuke, pustiće je na jesen. Biće i treće sezone.
Сад си и мене заинтересовала...Hvala ti.
Vredi je gledati, ustvari - jedva čekam <3
Da li znaš na kojoj televiziji će biti emitovana?
Serija je savremena o bračnom paru koji ima odraslu decu koja žive i studiraju u inostranstvu.Сад си и мене заинтересовала...
Ja se nadam da ne želiš da mi kažeš da ti je ta serija baš super.Ovo je sarkazam ili ozbiljno mislis?
Можда ћу да вирнем, али изгледа да ипак не... зависи и ко глуми, додуше.Serija je savremena o bračnom paru koji ima odraslu decu koja žive i studiraju u inostranstvu.
Oni još mladi, lepi, dobro situirani.
On je vara i ostavlja zbog devojke ćerkinih godina.
Odlična gluma, muzika, radnja, ma sve...
Po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović.
Proverila sam sada, imaš na YT epizode.Можда ћу да вирнем, али изгледа да ипак не... зависи и ко глуми, додуше.
Вирнућу ипак.
Нешто сам данас неодлучна...или нисам![]()
Гледаћу сутра, па ти јављам.Proverila sam sada, imaš na YT epizode.
Odlična je serija, ima samo 10 epizoda
VažiГледаћу сутра, па ти јављам.
Горе-доле? Бата Стојковић, Миливоје Томић, Бранко Плеша, Кривокапић, Михићева, Којо, Берчек, Видаковић...?ona neka stara serija sa verom čukić je nepodnošljiva