Najgluplja domaća serija?

Nemoj mi diraš Porodično blago,ujedam
Pa dobro, ukusi su različiti.
Ja mnogo volim Srećne ljude, najdraža serija ikad pa eto, i ovde je navedoše.
vo-imja.gif

odakle poceti :think:

Porodicno blago
Stizu dolari
Moj rodjak sa sela
SVE u koprodukciji sa "bacom" tipa Zene sa Dedinja i sl njesra
pa redom sve sa telecom glavom Ivanom Bosiljcicem koji nikako da hebe Slobodu Micalovic
znaci sabrana dela Mirjam od Orla koji nikako da prcca pa naovamo...

Odsustvo ideje, originalnog scenarija, lose glume doprinelo je tome da su domace serije sve samo ne zabava i razbibriga :(

odakle poceti :think:

Porodicno blago
Stizu dolari
Moj rodjak sa sela
SVE u koprodukciji sa "bacom" tipa Zene sa Dedinja i sl njesra
pa redom sve sa telecom glavom Ivanom Bosiljcicem koji nikako da hebe Slobodu Micalovic
znaci sabrana dela Mirjam od Orla koji nikako da prcca pa naovamo...

Odsustvo ideje, originalnog scenarija, lose glume doprinelo je tome da su domace serije sve samo ne zabava i razbibriga :(
Porodično blago i Moj rođak sa sela ne spadaju u ovu grupu,mada su daleko od savršenih

Porodično blago i Moj rođak sa sela ne spadaju u ovu grupu,mada su daleko od savršenih
Ne spadaju sigurno, Porodično blago je poslednja serija sa iskrenom glumom, ma kakva da je ipak je bolja od ovih novih izveštačenih glumaca sa diplomama koji su samo imali želju da budu glumci a ne i nekog talenta. Mene i najviše mogu da zasmeju Špic, Djoša, Čerčil a pre toga još više Riska, Arandjel, Šćekić,...
Ovo danas što snimaju kopira mnogo zapadne fazone, odvratno mi je. Postoji britanski humor, zašto ne bi srpski

Ја најбоље обожавам све серије у којима игра Јана Милић! У ствари, серије и не гледам, гледам само њу. Станује близу мене и савршена је и уживо. Малечка, али сјајно спакована. :heart:
Једино ми није јасно што траћи време на глуму?

Игра судбине...не лоша, очајна глума, сценарио катастрофа, снимају 8564396 епизоду по реду...
А онда још једна серија са истим очајним глумцима која се емитује одмах пре или после, немаш појма коју гледаш.
Онда серије о криминалном миљеу, неколико их има.
И кад неко сада прозива Бољи живот схватам какво је то уметничко дело било.

Sve serije u pimk prodakšn, osim one sa Sekom Sabljić, koja je imala i poneku ok provalu.
Од тих ниједну нисам гледала, Пинк само прескочим...али верујем да су тешко ђубре.
Кад је РТС почео да снима све и свашта, могу мислити какве су те на Пинку.

Ne gledam serije domaće ni strane.

Prošle godine sam sasvim slučajno ' naletela' na domaće serije koje su mi se dopale, kompletno sve sa muzikom.

Serija 'Tajna vinove loze', nisam pratila od samog početka, baš mi je ' legla.
Što je najvažnije, ne emituje se beskonačno. Ne sećam se, mislim oko 30 epizoda.

Druga domaća serija od 10 epizoda, 'Azbuka naših života' - oduševila me je.
Čitala sam da bi trebalo da se snima nastavak serije što bi me obradovalo, jedino da me neko obavesti o početku emitovanja jer ne pratim tv program :confused:

Znam, tema je ' Najgluplja domaća serija' pisala sam o serijama koje sam gledala i koje su mi se dopale.

Back