- Poruka
- 2.239
I zašto.Meni je to Radio Mileva. A vama?
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napusti forum,ma šta forum napusti iebeni internetPorodično blago.
Ne znam zašto ali prezirem tu seriju, totalno mi je negledljiva. Vijaju neki ćup sa blagom a lik onog brke i njegovog brata jaooo![]()
U čemu je problem?Napusti forum,ma šta forum napusti iebeni internet![]()
Nemoj mi diraš Porodično blago,ujedamU čemu je problem?
Pratiš li indijske serije mister Iskapa?
Pa dobro, ukusi su različiti.Nemoj mi diraš Porodično blago,ujedam
Porodično blago je nesumnjivo najslabija serija iz "triologije" Bolji život i Srećni ljudi,no istovremeno je i poslednja dobra serija te vrstePa dobro, ukusi su različiti.
Ja mnogo volim Srećne ljude, najdraža serija ikad pa eto, i ovde je navedoše.
Pogledajte prilog 1391385
Porodično blago i Moj rođak sa sela ne spadaju u ovu grupu,mada su daleko od savršenihodakle poceti
Porodicno blago
Stizu dolari
Moj rodjak sa sela
SVE u koprodukciji sa "bacom" tipa Zene sa Dedinja i sl njesra
pa redom sve sa telecom glavom Ivanom Bosiljcicem koji nikako da hebe Slobodu Micalovic
znaci sabrana dela Mirjam od Orla koji nikako da prcca pa naovamo...
Odsustvo ideje, originalnog scenarija, lose glume doprinelo je tome da su domace serije sve samo ne zabava i razbibriga![]()
Realno serija je bila gledana samo zbog Tike i Djose.Porodično blago.
Ne znam zašto ali prezirem tu seriju, totalno mi je negledljiva. Vijaju neki ćup sa blagom a lik onog brke i njegovog brata jaooo![]()
Ne spadaju sigurno, Porodično blago je poslednja serija sa iskrenom glumom, ma kakva da je ipak je bolja od ovih novih izveštačenih glumaca sa diplomama koji su samo imali želju da budu glumci a ne i nekog talenta. Mene i najviše mogu da zasmeju Špic, Djoša, Čerčil a pre toga još više Riska, Arandjel, Šćekić,...Porodično blago i Moj rođak sa sela ne spadaju u ovu grupu,mada su daleko od savršenih
Од тих ниједну нисам гледала, Пинк само прескочим...али верујем да су тешко ђубре.Sve serije u pimk prodakšn, osim one sa Sekom Sabljić, koja je imala i poneku ok provalu.