Najglamurozniji horoskopski znakovi. Proverite da li ste među njima

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
316.705
740043_shutterstock-2266054659_orig.jpg


Biti glamurozan ne znači samo izgledati sjajno, već i imati poseban šarm i eleganciju koji izazivaju divljenje. Neke osobe prirodno poseduju tu harizmu.
Prema verovanjima astrologa, tri horoskopska znaka imaju najviši nivo glamura i elegancije.

Lav
Lavovi su kraljevi Zodijaka i njihova prirodna harizma ne može se lako zanemariti. Oni vole biti u centru pažnje i svetla reflektora su njihovo prirodno okruženje.
Lavovi često imaju izražen osećaj za stil i eleganciju, bilo da se radi o odeći, enterijeru ili načinu života. Oni ne samo da slede modne trendove, već često i sami postavljaju trendove. Njihova snažna i dinamična ličnost odiše posebnim glamurom.

Vaga

Vage su poznate po svom sofisticiranom i istančanom ukusu. Njih privlače lepota i sklad, a to se odražava u njihovom izboru odeće, uređenju kuće, pa čak i u odnosima sa drugim ljudima.Vage takođe poseduju prirodnu eleganciju i šarm, što ih čini vrlo privlačnim drugima. One su često omiljene u društvu, što dodatno doprinosi njihovom glamuroznom imidžu.

Škorpija
Škorpije su jedan od najmisterioznijih znakova zodijaka, a ta misterioznost često pridonosi njihovom glamuroznom imidžu. Oni su intenzivni i strastveni, a ove osobine se odražavaju na sve aspekte njihovog života, uključujući i njihov stil.Škorpije su poznate po jedinstvenom i sofisticiranom ukusu, bilo da je reč o odeći, umetnosti ili muzici. Oni su vrlo samosvesni i ne plaše se da izraze svoju individualnost, što dodatno naglašava njihov glamurozan šarm.
 

Back
Top