M
Magdalena
Gost
Za mene pocetak filma "Beti Blu". Moze i Dzek Nikolson i Dzesika Lang u "Postar uvek zvoni dvaput". Znate onu scenu na kuhinjskom stolu sa sve brasnom, uh...
Da cujem vas.
Da cujem vas.
DON:...Nikolas Kejdz...glumici ne znam ime.Tek scena kad se tucaju u kuhinji a njen muz i ostali gosti sede u dnevnom boravku.U opste,taj film je sav u provakativnim scenama...Najbolji prijatelj preotima zenu najboljem prijatelju....
DON:...Nikolas Kejdz...glumici ne znam ime.Tek scena kad se tucaju u kuhinji a njen muz i ostali gosti sede u dnevnom boravku.U opste,taj film je sav u provakativnim scenama...Najbolji prijatelj preotima zenu najboljem prijatelju....
Mici:"Ko to tamo peva "Neda Arneric I Dragan Nikolic :-))))
Gazdarica:Kad smo vec kod scena, u petak navece, ledala sam film "Dvije djevojke i jedan muskarac" ili tako nekako... E, u tom filmu ima jedna tako dobra scena lizanja... Ona stoji naslonjena o zid, a on kleci iza nje...
Magdalena:Za mene pocetak filma "Beti Blu". Moze i Dzek Nikolson i Dzesika Lang u "Postar uvek zvoni dvaput". Znate onu scenu na kuhinjskom stolu sa sve brasnom, uh...
Da cujem vas.
Gazdarica:Film je noviji, a u njemu nema nekih poznatih glumaca, tako da ne znam kako da ti pomognem...![]()