Goodtrip
Primećen član
- Poruka
- 543
Najegzotičniji seks u životu, tipa crnkinja itd..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На веш машини, радила центрифуга на 1.200 обртаја.. таман да завршим кад нешто задими и пуче из ње. Умало не настрадасмо.
Tek sam bio stigao u Venecuelu, davne 1991. godine....
Zaposlio sam se kao portir u jednoj zgradi gde su ziveli sve jako bogati ljudi...
Radio sam ceo dan i za to sam dobio sobicu da zivim i malu platu da mogu da jedem...I ucim jezik...
Mesecni zakup stana u toj zgradi je bio 5.000$.
Na zadnjem spratu zgrade stanovala je jedna Crnkinja, Amerikanka...
Vlasnica neke modne revije.
Nikada lepsu crkkinju u zivotu nisam video. Imala je mozda nesto vise od 30 godina.
Zvala se Dona Dzin....Zivela je sama..
Kad god bi prosla gledao sam za njom i uzdisao....Ona milionerka, a ja izbeglica, mali portir...
Nikada me nije ni pogledala...
I tada, jednoga dana dok sam orezivao biljke u vrtu zgrade, Dona mi se necujno priblizi sa ledja i pozva me da joj nesto pomognem u stanu.
Skoro sam se zagrcnuo od cuda i onesvestio, ali sam ipak posao za njom...A kolena su mi klecala....
Ako hovete da cujete sta je dalje bilo - javite mi na pp.....![]()
Blajbi ti nisi je*o ništa oko 200 godina, tako da svi znamo kraj.
Zaposlio sam se kao portir u jednoj zgradi gde su ziveli sve jako bogati ljudi...
Radio sam ceo dan i za to sam dobio sobicu da zivim i malu platu da mogu da jedem...I ucim jezik...
Nikada lepsu crkkinju u zivotu nisam video. Imala je mozda nesto vise od 30 godina.
Kad god bi prosla gledao sam za njom i uzdisao....Ona milionerka, a ja izbeglica, mali portir...
I tada, jednoga dana dok sam orezivao biljke u vrtu zgrade, Dona mi se necujno priblizi sa ledja i pozva me da joj nesto pomognem u stanu.
Skoro sam se zagrcnuo od cuda i onesvestio, ali sam ipak posao za njom...A kolena su mi klecala....
T a ja izbeglica,
Nisi ti izbeglica .
Ti si dezerter .
Izdajica .
.
Ovo mi nesto zvuci kao scenario iz Brazzers produkcije
Nego Blajbi ova prica ne pije vodu posto u vreme kada si ti otisao u Venecuelu crnci su jos bili samo robovi![]()
Na zahtev ucesnika Redmonda nastavljam pricu:
Pokazala mi je rukom da podjem za njom....Bila je vrlo izazovno obucena i u liftu je divno mirisala....
U privatnom liftu, koji je samo isao u njen stan..
A stan, sta da vam pricam: od 500 kvadrata...Za nju samu...
Izvela me je na terasu i pokazala neko cvece i objasnjavala rukom da zeli da joj ga orezem...
Nije znala spanski, a moj engleski je vrlo oskudan pa smo se razgovarali pantomimom...
Uzeo sam makaze i poceo da orezijem a ona se vrtila oko mene po terasi sve kao slucajno gurkajuci me...
Kada sam zavrsio (trajalo je jedno 15 minuta, nije bilo nista da se radi) ona mi tutnu u ruku dnevnicu kao da sam tesko radio ceo dan...
Nisam hteo da primim, ali ona je insistirala i gurnula mi u dzep..
Korenuo sam prema izlazu kada me ona odjednom zagrli i poce da se uvija i trlja o mene...
Noge su mi klecale...
"Zelis me..." to je jedino sto sam razumeo od mog slabasnog engleskog....."Yes, yes..." mislio sam ali nisam mogao da kazem...
Onda me je uzela za ruku i povela u svoj stakleni kabinet koji je bio u jednom uglu ogromne dnevne sobe..
To je bila kao neka mala soba sa staklenim zidovima, pisacim stolom i ormarima sa mnogo fioka.
Iza pisaceg stola je bila neka stolica koje je mogla da se okrece, spusta i dize...
Postavila me je na tu stolicu, zapokoracila me i sela mi na kolena...
"Idemo" rekla je na spanskom, otkopcala kosulju i prsluce i nabila mi glavu medju cvrste sise...
U krilu je pocela da se nezgodno uvija i pritiska mesto gde su svi muskarci najosetljiviji...
Brzo mi se izdajnicki podigao, a ona se skinula i mene otkopcala.
Vec je na stolu imala spreman prazervativ i neverovatno spretno mi ga je navukla..
Onda je nasela i pocela vrlo lagano da se vrti...
Uzivao sam kad odjednom....Sa uzasom sam primetio da je zena koja radi u kuci bas pored staklenog zida, na dva metra od nas...Nisam znao da jos nekoga ima u stanu...Gledala je unutra sta se sedava i cistila pod..
Pokazao sam joj ocima na zenu, a ona mi je saputala na uvo: "Nothing, nothing....Calm, calm..."
Nisam vise obracao paznju na cistacicu vec sam radio kako sam bolje znao i umeo.
Odjednom me je tako nezgodno uvrnula da sam izgubio kontrolu i ...Kraj...
Obukli smo se, oprali i tada mi je prvi put ponudila viski...
Popio sam rado, da povratim snagu i razum...
Ispratila me je do vrata i poljubila...Prvi put...I zadnji put....![]()
Bio sam sa jednom ženom iz Rusije, orijentalka (kao kinezi) ali normalne visine, crvenokosa i zelenooka.
Rekla mi je da su njen narod Tadžiki (dakle iz Tadžikistana), ali kad sam na netu gledao Tadžiki izgledaju kao Avganistanci ili neki drugi Kavkaski narod, tako da mislim da nije htela da mi kaže istinu. Razumem je, veza je bila na jednu noć.
Orijent je područje na kojem se prostiralo Osmansko carstvo i ostvarilo svoj uticaj. To o čemu ti pričaš je žuta rasa ili Azijati. Tadžiki narod se dosta miješao sa Azijatima tako da tamo ih ima mnogo. Tadžikistan se inače graniči sa Kinom.
Dobro, nije orijentalka nego azijatkinja. Treba li da ispravim u originalnom postu, ili mogu da ostavim ovako?![]()
Hahaa ne nego ti kažem, oni su se miješali nije te slagala..
Да... и покварила догађај и угођај..![]()