Najdvoličniji horoskopski znakovi

Gost 436569

Domaćin
Poruka
3.580
Blizanci
Blizanci su najdvoličniji od svih znakova Zodijaka. Poznati su po tome što su neiskreni pa ih ljudi često uhvate kako govore jednu stvar, a odmah nakon toga rade drugu. Njihova nemilosrdna ambicija tera ih da učine sve što je potrebno kako bi se popeli na vrh.

Devica
Device su uvek spremne da ukažu na mane i slabosti drugih ljudi, ali kad njima neko uputi kritiku, postaju ljute i zauzimaju obrambeni stav. Najglasnije su kada treba da kritikuju druge, ali ne znaju da prihvate kritiku na svoj račun jer bi time priznale da ni one nisu savršene.

Vaga
Iako se ostavljaju utisak da su ljubazne, Vage mogu da budu vrlo manipulativne. Ispod njihove šarmantnog utiska koji ostavljaju, krije se sposobnost da se pretvaraju kako bi se svideli drugima. Vage više od bilo čega žele da budu prihvaćene pa će svakome govoriti ono što želi da čuju, ali će ga iza leđa ogovarati.

Ribe
Ribe vole da glume žrtvu. Pretvaraju se da su ljubazne i dobre, ali u stvarnosti uopšte nisu toliko bezazlene kao što se predstavljaju. Sklone su ogovaranju i zakulisnim igricama pa su spremne da lažu i manipulišu ljudima kako bi prikazale sebe u što boljem svetlu. Nisu ni svesne da time mogu da nekome nanesu štetu.

link

Ako se neko pronašao..bolje da cuti, jer zvezde ne lažu :lol:

Ribe i vage… najgori… plašim se… šta ako upoznam ribu podznak vaga ili obrnuto :sad2:
 

Top