Najdvoličniji horoskopski znakovi

Nina

Srebrna tastatura
Supermoderator
Poruka
295.825
Blizanci
Blizanci su najdvoličniji od svih znakova Zodijaka. Poznati su po tome što su neiskreni pa ih ljudi često uhvate kako govore jednu stvar, a odmah nakon toga rade drugu. Njihova nemilosrdna ambicija tera ih da učine sve što je potrebno kako bi se popeli na vrh.

Devica
Device su uvek spremne da ukažu na mane i slabosti drugih ljudi, ali kad njima neko uputi kritiku, postaju ljute i zauzimaju obrambeni stav. Najglasnije su kada treba da kritikuju druge, ali ne znaju da prihvate kritiku na svoj račun jer bi time priznale da ni one nisu savršene.

Vaga
Iako se ostavljaju utisak da su ljubazne, Vage mogu da budu vrlo manipulativne. Ispod njihove šarmantnog utiska koji ostavljaju, krije se sposobnost da se pretvaraju kako bi se svideli drugima. Vage više od bilo čega žele da budu prihvaćene pa će svakome govoriti ono što želi da čuju, ali će ga iza leđa ogovarati.

Ribe
Ribe vole da glume žrtvu. Pretvaraju se da su ljubazne i dobre, ali u stvarnosti uopšte nisu toliko bezazlene kao što se predstavljaju. Sklone su ogovaranju i zakulisnim igricama pa su spremne da lažu i manipulišu ljudima kako bi prikazale sebe u što boljem svetlu. Nisu ni svesne da time mogu da nekome nanesu štetu.

97137614563f0c285d3421435306809_w640.jpg

link

Ako se neko pronašao..bolje da cuti, jer zvezde ne lažu :lol:

Poslednja izmena:

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.565
Čak i astrologija ima mehanizme da ljude motiviše da o sebi žele da misle bolje, da ispravljaju kod sebe neke očekivane i predočene mane i defekte... To sam primetila u literaturi iz devedesetih kad se insistiralo na tome da svako može da bude viši i niži tip kao predstavnik svog znaka.

Razume se, viši tipovi rade na sebi i usavršavaju se, dok niži podležu tako nekim bezveze karakteristikama jer, između ostalog, nisu svesni opcije da mogu da rade na sebi umesto što se troše na spolja i manifestuju kao negativci, a konačno, sve je to stvar izbora, samosvesti i odluke sa i bez horoskopa.
Iako je moj znak na listi, nisam se pronašla, ali ne jer imam preterano visoko mišljenje o sebi, već jer tretiram ljude onako kako želim da oni tretiraju mene.

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.565
Pokušavam, ali kada nas je više u društvu,uvek se nađe neko ko će ispričati pikanterije, tako da ih slušaš, hteo, ne hteo.
Nemoj u tome da uživaš.
Ljudi govore laži o drugima da privuku pažnju. Pravdaju se time da imaju malkice istine, a ostalo sami izmisle.
Zamisli šta će u drugom sastavu o tebi da pričaju ti koji se bave takvim stvarima.
Ne misliš valjda da si izopštena i izuzetak?
Nisi tu, mogu o tebi šta god hoće da govore koristeći se sa samo malo, trunčicom istine, a kod sebe ne vide čitava stabla.

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
9.420
Nemoj u tome da uživaš.
Ljudi govore laži o drugima da privuku pažnju. Pravdaju se time da imaju malkice istine, a ostalo sami izmisle.
Zamisli šta će u drugom sastavu o tebi da pričaju ti koji se bave takvim stvarima.
Ne misliš valjda da si izopštena i izuzetak?
Nisi tu, mogu o tebi šta god hoće da govore koristeći se sa samo malo, trunčicom istine, a kod sebe ne vide čitava stabla.
Ma imam tu sreću da sam počela da zaboravljam. :D već za 2 dana pojma nemam o kome su pričali ;)

Samsonight

Veoma poznat
Poruka
12.565
Ma imam tu sreću da sam počela da zaboravljam. :D već za 2 dana pojma nemam o kome su pričali ;)
A zamisli da još ponešto dobro kažeš o osobi koja se ogovara?
Tooo gasi požar momentalno jer ljudi ne žele sebe da vide kao bezobrazne, odvratne i gadne.
Ljudi imaju osećaj za to kad treba da se sete šta im je neko značio, a dokopali su se prilike da ga ogovaraju.
I, da... u mom kraju važi parola da psi laju za lošim, a za dobrim laju još jače.

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
9.420
nema takvih samo sto ima benignih ogovaranja i onih malignih koja mogu da naprave probleme
eee ta ogovaranja sa ciljem i namerom nisu dobra i takvih se gnušam koji to rade
Tačno tako,jedno je prokomentarisati oblačenje neke koleginice, a drugo je komentarisati njen način rada, njen način života i slično. Kao neko ko je na sopstvenoj koži osetio kako ogovaranje može da ti napravi veliki problem, mogu reći da se užasavam onih kojima je to način života .

Frederick_

Domaćin
Poruka
3.595
Molim vas da ogovaranja kako god znate i umete zaustavite, bokirate. Imamo mehanizme.
Ne padajte u to ruglo od sebe jer ste dati da budete lepi, leporečivi i dobronamerni.
Molim vas da se ne bavite tim poslom!

Sta fali ogovaranju?
Mislim, sta je uopste ogovaranje?
Pa mi, muski, uvek ogovaramo nekoga iz drustva, ali ne sa losom namerom, nego se, jednostavno, kroz pricu prisecamo nekih zanimljivih stvari koje su se desile (uglavnom neki blamovi, i neke gluposti koje smo radili kao mladji).
Naravno, ako prepricavamo neki blam iz proslosti nekoga od nas ko nije trenutno tu, mi to isto, bez ublazavanja, cemo prepricati i kad je taj neko tu.
I niko se ne ljuti, jer ko ne ume da se zaiebava na svoj racun, nije dobrodosao u drustvo, iliti ko se ljuti - upadne mu krutti 😁😁😁