georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.386
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
meni se ovo jednom desilo
Jel radi ?meni se ovo jednom desilo
radi.Jel radi ?
Konjuktivitis. Majčino mleko ima u sebi "nešto" što lečiradi.
Bio sam mali, al se sećam zato što su mi se bile zalepile oči, uopšte nisam mogao da ih otvorim
Zapišam??Ja kad sam počinjao karijeru metalskog radnika pre više od 20 godina u nekoj maloj firmi (većoj garaži), isečem prst brusilicom i to bogami lepo, do koske. Kako nisam bio zdravstveno osiguran a i pio sam rakiju tog jutra, ranu isperem istom rakijom, onda zapišam i pronadjem pored ograde list bokvice, uvijem je selotejp trakom oko prsta i sve zaraste super, samo ožiljak ostao![]()
Pa da, izvadim mušku stvar i zapišam prst mokraćom.Zapišam??
Znam da postoji i urinoterapija, mokraću piju, ti si onda još i dobarPa da, izvadim mušku stvar i zapišam prst mokraćom.Zato je stavljeno u temu najčudnija domaća medicina
E toliko čudan nisam... Kod mene u kraju babe pripovedaju da je najbolji dečiji urin za lečenje rana. Nego ja u onoj situaciji nisam mogao da jurim decu da mi zapišaju prstZnam da postoji i urinoterapija, mokraću piju, ti si onda još i dobar![]()
Ал онај снимак кад је човек разбио јаје о главу...evo, ovaj seoski doktor je lepo objasnio
Nisi znala da je urin sterilan i odličan za rane?Znam da postoji i urinoterapija, mokraću piju, ti si onda još i dobar![]()
To je "pre" bilo normalno kod posekotina.Zapišam??
Ne bih probala ipakTo je "pre" bilo normalno kod posekotina.
Npr.ako ti se zagnoji probuseno uvo od mindjuse,samo nakapas par kapi,radi provereno.
Lako ti je kad ne nosis mindjuse.Ne bih probala ipak![]()
Neki recepti za lijekove sa kravljom balegom postoje i u knjizi Vase Pelagica "Narodni ucitelj",tako da...vjerovatno ima tu nesto.Kravlja balega za otoke. Najbolje je dok je swveža-vruća. U protivnom treba da se zagreje. Može da se stavlja i na lice
![]()