Najcudni razlozi raskidanja veze ...

CentralStageNS

Početnik
Poruka
30
Da vidimo koje ste najcudnije situacije i razloge imali pri raskidanju....
Za pocetaj jedan od mojih zanimljivih ali ne i najzanimljivi raskid je zbog mojih par komentara na facabook-u drugarici , koji su bili skroz prikladni i ne bezobrazni (u stilu "lepo si ispala na slici" , "super si" .. itd ) ali ona nije mogla da podnese da ja komentarisem slike druge devojke , a inace veza je bila skroz OK do tad.
Cudan razlog zbog koga ste raskinuli ili je neko raskinuo sa vama ? :))))

Za pocetaj jedan od mojih zanimljivih ali ne i najzanimljivi raskid je zbog mojih par komentara na facabook-u drugarici , koji su bili skroz prikladni i ne bezobrazni (u stilu "lepo si ispala na slici" , "super si" .. itd ) ali ona nije mogla da podnese da ja komentarisem slike druge devojke , a inace veza je bila skroz OK do tad.

Ona počela nešto da priča tipa "Znaš, trebali bi nešto da razgovaramo..." A ja sam ustao sa stolice i prilikom izlaska dobacio "Važi, aj ćao."

Rekao sam jednoj devojci onako mamuran"od sutra sam novi covek,vreme je da se uozbiljim i da pronadjem stalnu devojku"
Zaboravio sam u tom momentu da mi je ona bila devojka:mrgreen:
I dobio sam sut kartu,ali dala mi ju je onako od srca:lol:

''Znaš, trebali bi nešto da razgovaramo...moj ćale misli da si super i daje ti u miraz milion evra, a ja ću se seksam sa tobom, kad god poželiš, i da gutam, i da dovodim drugarice na trojku, četvorku, a moš i seku da opališ ljubavi'' A ja sam ustao sa stolice, i prilikom.....

Evo jos jednog licnog cudnog raskida...
Devojku sam pozvao da dodje kod mene rekavsi da dodje taksijem jer je bila kisa, i ja cu sici ispred zgrade kada dodje i platiti taksi. Kada me cimnula sisao sam ispred zgrade , pozdravio se sa njom i produzio bez pitanja do taksija koji je stajao na ulazu. Usao u taksi i pitao koliko je duzna devojka , on me gledao u cudu i rekao da je on nije dovezao i da ceka stranku :confused: . Izasao sam i u tom trenutku u taksi je usla devojka koja je isla iza mene iz mog ulaza (koja inace ne zivi u toj zgradi niti sam je u zivotu video) . Pitao sam moju devojku sto je platila taksi jer sam ja hteo i mislio da je dosla sa onim koji je stajao. Ona me je pitala ko je devojka koja je usla u taksi ??????????? :dontunderstand: Poceo sam da se smejem i rekao da nemam pojma ko je to, kao sto nisam ni imao Nije mi verovala i mislila je da sam ja pozvao toj devojci taksi i platio i da je bila kod mene... :dash: :dash: , par minuta sam pokusao da joj objasnim sta se desilo ali nije mi verovala misleci da sam bio sa tom devojkom ... okrenuli smo se i razisli . Ja se popeo u stan i pricam drugarima i smejem se najstrasnije ne verujuci sta se desilo. :think: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Back