Najčešći problemi ljubavnih parova

Sta mislite koji su ti najcesci problemi ljubavnih parova,donoseci zakljucak iz svojih ali i tudjih iskustava?Licno mislim da je to komunikacija,kazu 85% slusanja,a 15% pricanja i u svakoj vezi dogodice se da partner oseti da istinski slusate sta vam govori.Vise slusanja,vise uzivanja u komunikaciji.

tema izvađena zahvaljujući vremeplovu
Sebičnost i ego problem no. 1

Sta mislite koji su ti najcesci problemi ljubavnih parova,donoseci zakljucak iz svojih ali i tudjih iskustava?Licno mislim da je to komunikacija,kazu 85% slusanja,a 15% pricanja i u svakoj vezi dogodice se da partner oseti da istinski slusate sta vam govori.Vise slusanja,vise uzivanja u komunikaciji.

Emancipacija

Различит систем вредности, дефинитивно.
Када си заљубљен и полетан много тога игноришеш или потиснеш. Прогледаш касније.
Природно би било да што си старији мање се залећеш и ређе такве грешке правиш. Али многи остану на нивоу од пре а онда чупају себи косу с главе.
Залете се на привид а суштину занемаре.
Мени су највећи феномен они којима стабилна, озбиљна особа постане досадна, па поред неког таквог јуре неког ко им ремети мир а онда кмече. Кмечи, брате, за боље ни ниси.

Jer nemaju pojma šta je ljubav
Zatrpani su pogrešnim shvatanjem i očekivanju

Danas se odgajaju princeze i maheri a ne devojke koje će ostati žena majka i momci koji ce postati suprug otac
И погрешан приступ односу у почетку. Свако има критеријуме и треба да их има, али многи погрешне. Има списак површних ствари и фоторобота у глави. Када неко задовољи то тек онда у њему траже човека, емоцију, надражај. А не може то тако, наопако. И онда зашто сам несрећан. Зато.

Back