Najcesce (vase) seksualne fantazije

Imate li vi neke neobicne, skrivene, ili mozda zabranjene fantazije?

• M, da

• N, ne

• Z, da

• Z, ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Bilo neko istrazivanje o najcescim fantazijama:

http://www.businessinsider.com/which-sexual-fantasies-are-normal-2014-10

Koga mrzi da cita, evo grafickog prikaza i detaljne tabele.

screen%20shot%202014-10-31%20at%2011.59.06%20am.png

sexualfantasiesagain.jpg

Malo je poduza tabela, pa koga ne mrzi neka pogleda.

Neke zanimljivosti, oko 45% zena fantazira o seksua sa dva muskarca, a cak 30% muskaraca deli tu fantaziju.
Ili ono cuveno muski u kome 80% muskaraca masta - seks sa dve zene, pa verovali ili ne oko 40% zena masta o tome.

Pogledajte tabelu, pronadjite neke zanimljive podatke, podelite vase misljenje.
Ili za one hrabrije malo, neka podele svoje fantazije, ko zeli naravno. ;)

===========

Sto se ankete tice, misli se na fantazije koje ne bi smeli da podelite sa nekim (pa mozda ni sa voljenom osobom), sta znam, seks sa nekom trecom osobom dok vasa voljena gleda.
Znaci nesto sto ne bi ste svakom (ili skoro nikom) rekli, pa cak mozda ni voljenoj osobi.

Poslednja izmena:
nek se postavljac prvi izjasni:zper::)
inace mozda nesto s ove liste,al to gledam vise kao odraz neke mojih psiholoskih gresaka...jer u susini sve sto odstupa od klasike uglavnom hrani neku nasu unutrasnju zver,neke neostvarene potrebe u svakodnevnoj socijalizaciji i zivotu...
i mislim da neke laganije varijante:zper: kod ljudi i nije lose ostvariti,a ona jaca ludila su za 2h kod psidze:Puostalom da ne skrecem temu na onu staru;)

Најчешће сексуално не фантазирам, а иако то радим, обично ујутру после неког сна са неком комшинцом, другарицом, познаницом отприлике све што има, осим неких болештина. О тројкама не фантазирам, нешто ме не привлачи, ја сам увек за 1 на 1.

nek se postavljac prvi izjasni:zper::)
inace mozda nesto s ove liste,al to gledam vise kao odraz neke mojih psiholoskih gresaka...jer u susini sve sto odstupa od klasike uglavnom hrani neku nasu unutrasnju zver,neke neostvarene potrebe u svakodnevnoj socijalizaciji i zivotu...
i mislim da neke laganije varijante:zper: kod ljudi i nije lose ostvariti,a ona jaca ludila su za 2h kod psidze:Puostalom da ne skrecem temu na onu staru;)

Vidis to si dobro rekla, unutrasnja zver, i to je jedan od razloga zasto je (bar meni) ovo istrazivanje zanimljivo, jer se brojcano vidi kakva je cija zver.

Pronalazim se u solidnom delu ovog istrazivanja, od grube igre, preko mastanja o nekom trecem do trojke, ima jos, ali nije za javnost. :)

u svakom cuci ta zver neki umeju da je optiskuju i drez pod kontorlom

Apsolutno, nece svako probati seks sa dve zene (ili sa jos jednim parom), iako o tome fantazira, ali to je ipak malo "taboo" fantazija, teza za realizaciju.
Neke malo blaze varijante, tipa analni seks, onanija, grub seks, seks na otvorenom, ko zaista zeli, zelece da realizuje i proba jednom.

Primera radi, muskarac u vezi zeli da mu zena pruzi oral, ali ona ne, pa ne, nece pa nece. Takav muskarac ce tu fantaziju (standardna predigra po mom misljenju, ali ovi u istrazivanju su svrstali pod fantaziju) realizovati sa nekom drugom partnerkom ili ljubavnicom, ako mu je ta fantazija toliko bitna, tj. ako ga toliko privlaci.

Moze on da bude u takvoj vezi, ali koliko muskaraca bi bilo u vezi gde je oralni seks samo misaona imenica, nije to ispunjeni seksualni zivot, a to radja frustracije.

Apsolutno, nece svako probati seks sa dve zene (ili sa jos jednim parom), iako o tome fantazira, ali to je ipak malo "taboo" fantazija, teza za realizaciju.
Neke malo blaze varijante, tipa analni seks, onanija, grub seks, seks na otvorenom, ko zaista zeli, zelece da realizuje i proba jednom.

Primera radi, muskarac u vezi zeli da mu zena pruzi oral, ali ona ne, pa ne, nece pa nece. Takav muskarac ce tu fantaziju (standardna predigra po mom misljenju, ali ovi u istrazivanju su svrstali pod fantaziju) realizovati sa nekom drugom partnerkom ili ljubavnicom, ako mu je ta fantazija toliko bitna, tj. ako ga toliko privlaci.

Moze on da bude u takvoj vezi, ali koliko muskaraca bi bilo u vezi gde je oralni seks samo misaona imenica, nije to ispunjeni seksualni zivot, a to radja frustracije.

naravno bas tako
s obzirom da sam bio sa devojkom koja nije htela da joj pruzim oralno i samo jednom ili dva put dopustila znam o cemu pricas iako nisam nesto peterano fantazirao o tome
imali smo druge fantazije zajednicke koje bi to kompenzirale

Bilo neko istrazivanje o najcescim fantazijama:

http://www.businessinsider.com/which-sexual-fantasies-are-normal-2014-10

Koga mrzi da cita, evo grafickog prikaza i detaljne tabele.

screen%20shot%202014-10-31%20at%2011.59.06%20am.png

sexualfantasiesagain.jpg

Malo je poduza tabela, pa koga ne mrzi neka pogleda.

Neke zanimljivosti, oko 45% zena fantazira o seksua sa dva muskarca, a cak 30% muskaraca deli tu fantaziju.
Ili ono cuveno muski u kome 80% muskaraca masta - seks sa dve zene, pa verovali ili ne oko 40% zena masta o tome.

Pogledajte tabelu, pronadjite neke zanimljive podatke, podelite vase misljenje.
Ili za one hrabrije malo, neka podele svoje fantazije, ko zeli naravno. ;)

===========

Sto se ankete tice, misli se na fantazije koje ne bi smeli da podelite sa nekim (pa mozda ni sa voljenom osobom), sta znam, seks sa nekom trecom osobom dok vasa voljena gleda.
Znaci nesto sto ne bi ste svakom (ili skoro nikom) rekli, pa cak mozda ni voljenoj osobi.

Mogao bi da prevedes ovaj text i postavis javnu Anketu na forum :)

Back