Najbolji znak u krevetu !!!

Ko je kakav ljubavnik, odnosno, koji znak je "na tronu",a ko je "falsh" :D, prvo odredjuje polozaj Marsa u natalu, i Venera, koja je zaduzena za emocije (bez emocija i nema dobrog sexa),obavezno Pluton, pa Saturn...i svakako, podznak je taj koji nas najvise oslikava. Vlada misljenje da su Bikovi i Skorpioni najseksualniji znaci u Zodijaku, ali tu nema pravila.:-) Svaki znak moze biti najseksipilniji i najstrasniji, samo je u pitanju pravi izbor partnera! ;-) Potrudimo se da ga pronadjemo...ukoliko vec nismo! :lol:

Dragi moji, drage moje...

Hvala vam svima sto ste ucinili ovu temu zanimljivom i sto ste doprineli da mozda bolje razumemo jedni druge, nase seksualne akcije i ostale zanimacije koje su eto, na ovom forumu podeljene po horoskopskim znakovima. Utisak koji mi je ostao sto se tice ove male raspravice, jeste da su skorpije i bikovi najjaci u tom polju. Svima ostalim mozda jedino da savetujemo, da se ugledaju na seksualnu energiju i stil kojim odisu ova dva znaka, da nesto nauce od njih, pa da svi u krevetu budemo kao mali bikovi i skorpijice.. Odnosno da uzmemo za sebe ono najbolje od svakog znaka.

Svako dobro i hvala jos jednom svima!

Astrodita:
Ovan? Nasrne "rogovima", grune 2,3 puta, i samohvalisavo upita:"Ha,kakav sam bio?" Jel' da da sam nenadmasan?! :lol: Moze sa Lavom "ruku pod ruku!"...ah, ti vatreni...samo pricaju i hvale se....dobro, de...malo i rade! :wink: :lol: :lol: :lol:

... o tako si u pravu... nemaju predstavu koliko su nasrtljivi, svako usporavanje za njih je samo podsticaj da nasrću još grublje.

kako opisa sebe nedavno neko u ovoj temi, hajde ne bih da navodim user da se ne naljuti...
Ovan samo voli da je ON, glava i rec u svemu. ali mu ego raste samo onda kada mu kazes da je bio strasan, nikad bolji, pravi.
... pa ima i nastavka...

cudni su ovnovi, veruj mi. kod mene ih ima troje: me, myself and I. haos.moramo da se dokazemo i to je to. mada mozda nije ego, vec cisto da je siguran da je zadovoljna, ispunjena, sretna. to povecava i njegovu srecu. ili samo ja tako to gledam?

to smo već zaključili...
Najbolje je pronaći partnera koji ima trigone sa vašim Marsom/Venerom ili vladarima V/VIII polja u zavisnosti od pola, možda bi i Lilit bila ok ako je u pitanju čisto seksualni odnos a ako pored toga ima i lepih aspekata sa Asc, Mesecom... možda i Suncem možemo očekivati i više od fizičkog odnosa.

Muškarci jake seksualnosti su sa snažnim Marsom u Ovnu, Škorpionu ili I, VIII polju. Dodaćemo i jako naglašenog Plutona ili tako položene planete u aspektu sa Suncem ili Asc. Dosta je načina da se takva sklonost iskaže ali puno VIII polje kombinovano sa nekim od gore navedenih položaja već dovoljno snažan pokazatelj.

... dakle, zavisi šta tražite svojim Marsom/Venerom, Asc, V, VII, VIII poljem i vladarima...

Mady:
kako opisa sebe nedavno neko u ovoj temi, hajde ne bih da navodim user da se ne naljuti...

... pa ima i nastavka...

pa, sto bih se ljutio, pobogu :smile: . samo nisi dobro procitala nastavak :wink: .

kao sto napisah, ne zavisi mnogo od znaka ko je kakav u krevetu, vec od toga koliko ti je stalo da druga strana uziva. a kad su oboje u tom fazonu... uf,uf... pa, recimo da su noci malo previse kratke :roll: .

sexy lady2005:
Ovan previse misli na sebe u sexu i ne uziva u sexu kao ostali...
Device ne znam, ali cisto sumnjam da su dobre, jer kod njih ni carsaf ne sme da bude zguzvan, a ne nesto drugo...
Vaga??? hmmmm..... u tolikom trudu da ugodi partneru, ne moze da se opusti...
A vodolija... hah, pa reci cu vam za koji dan (trep, trep), rekla bih da su dosta ekstremne, ipak su to deca urana...
I pravo pitanje postavi ovaj cajic ispred mene? Po cemu se sudi kakav je ko u krevetu?
Ja bih to pre podvela pod slaganje, ha? tj. ko se sa kim u krevetu najbolje slaze...
Sestro mnogo S E R E S pa po tebi ceo svet treba da se yebe samo sa skorpijama i odabranim bikovima.
A ribe po tebi i nemogu da naprave decu.
A jos ako su u vezi sa devicom nece ni stici do kreveta jer su prirodno ljigave.
I sto si se yebala sa svim znacima ako je samo skorpion dobar.Nacula si tako potvrdila i ostani dosledna tome.
Ja sam imao vatrenu ribu i sterilnu skorpiju.Spavao i sa tipom lavom i sa zenom lavom.Sam sam ovan i kresao sam se besomucno sa ribom koja je bila ovan.
To je hemija i data okolnost i najbolji frajer nekada ispadne los.I najbolja ljubavnica ponekad zataju.Nebudali previse.Pisi sta mislis ali ne tako kao da mora da bude hiljadu posto tacno.

Back