skorpije i zene i muskarci.....definitivno.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nestasna Ameba:Volim ove sto nisu ama nimalo pristrasni![]()
![]()
![]()
... ... uvek iznova hvalospeve o sebi sastavljaju.malena_JA:... Lavovi...definitivno...
ej, Srbijo....Nestašna Ameba:... Volim ove sto nisu ama nimalo pristrasni...
kandela::razz: OVAN UBEDLJIVO!!!
Astrodita:Ovan? Nasrne "rogovima", grune 2,3 puta, i samohvalisavo upita:"Ha,kakav sam bio?" Jel' da da sam nenadmasan?!Moze sa Lavom "ruku pod ruku!"...ah, ti vatreni...samo pricaju i hvale se....dobro, de...malo i rade! :wink:
![]()
![]()
![]()
... pa ima i nastavka...Ovan samo voli da je ON, glava i rec u svemu. ali mu ego raste samo onda kada mu kazes da je bio strasan, nikad bolji, pravi.
cudni su ovnovi, veruj mi. kod mene ih ima troje: me, myself and I. haos.moramo da se dokazemo i to je to. mada mozda nije ego, vec cisto da je siguran da je zadovoljna, ispunjena, sretna. to povecava i njegovu srecu. ili samo ja tako to gledam?
Najbolje je pronaći partnera koji ima trigone sa vašim Marsom/Venerom ili vladarima V/VIII polja u zavisnosti od pola, možda bi i Lilit bila ok ako je u pitanju čisto seksualni odnos a ako pored toga ima i lepih aspekata sa Asc, Mesecom... možda i Suncem možemo očekivati i više od fizičkog odnosa.
Muškarci jake seksualnosti su sa snažnim Marsom u Ovnu, Škorpionu ili I, VIII polju. Dodaćemo i jako naglašenog Plutona ili tako položene planete u aspektu sa Suncem ili Asc. Dosta je načina da se takva sklonost iskaže ali puno VIII polje kombinovano sa nekim od gore navedenih položaja već dovoljno snažan pokazatelj.
Astrodita:Ovan? Nasrne "rogovima", grune 2,3 puta, i samohvalisavo upita:"Ha,kakav sam bio?" Jel' da da sam nenadmasan?!Moze sa Lavom "ruku pod ruku!"...ah, ti vatreni...samo pricaju i hvale se....dobro, de...malo i rade! :wink:
![]()
![]()
![]()
Ovnovi su fantasticni u krevetu! Bar ovaj ovan nikad nije pokazao takvu vrstu egoizma..Astrodita:Ovan? Nasrne "rogovima", grune 2,3 puta, i samohvalisavo upita:"Ha,kakav sam bio?" Jel' da da sam nenadmasan?!Moze sa Lavom "ruku pod ruku!"...ah, ti vatreni...samo pricaju i hvale se....dobro, de...malo i rade! :wink:
![]()
![]()
![]()
sale4ns:Ne postoji najbolji znak u krevetu, postoje samo kombinacije znakova koje su dobre ili manje dobre u krevetu, pitanje je koliko odgovara odredjenom znaku u krevetu neki drugi znak, aj sada da vas vidim!
Onda je tvoj Ovan iskreno zaljubljen i voli teOdri:Ovnovi su fantasticni u krevetu! Bar ovaj ovan nikad nije pokazao takvu vrstu egoizma..
AhaNestasna Ameba:Onda je tvoj Ovan iskreno zaljubljen i voli te![]()
Mady:kako opisa sebe nedavno neko u ovoj temi, hajde ne bih da navodim user da se ne naljuti...
... pa ima i nastavka...
Sestro mnogo S E R E S pa po tebi ceo svet treba da se yebe samo sa skorpijama i odabranim bikovima.sexy lady2005:Ovan previse misli na sebe u sexu i ne uziva u sexu kao ostali...
Device ne znam, ali cisto sumnjam da su dobre, jer kod njih ni carsaf ne sme da bude zguzvan, a ne nesto drugo...
Vaga??? hmmmm..... u tolikom trudu da ugodi partneru, ne moze da se opusti...
A vodolija... hah, pa reci cu vam za koji dan (trep, trep), rekla bih da su dosta ekstremne, ipak su to deca urana...
I pravo pitanje postavi ovaj cajic ispred mene? Po cemu se sudi kakav je ko u krevetu?
Ja bih to pre podvela pod slaganje, ha? tj. ko se sa kim u krevetu najbolje slaze...