Najbolji znak u krevetu !!!

Ma, nista.. ja mislila onako... iz vaseg ugla... Ko vam je onako naj bio od ljubavnika... cisto da vidim... Izgleda da su skorpije ostavile dobar utisak kod svojih partnerki.. bez obzira sta su one u horoskopu...
Sto se tice slaganja... cini mi se da su skorpije i bikovi veoma seksualno privlacni jedni drugima, cak sam cula i da su dobitna kombinacija od svih mogucih kombinacija.. Mada mi nije najjasnije kako i realizuju svoju obostranu magicnu privlacnost, odnosno kako izgleda realizacija svega u krevetu, kad se konacno docepaju jedni drugih...
Etoo.. pozdravljam te sexi lady2005!
sexy lady2005:
Ovan previse misli na sebe u sexu i ne uziva u sexu kao ostali...
Device ne znam, ali cisto sumnjam da su dobre, jer kod njih ni carsaf ne sme da bude zguzvan, a ne nesto drugo...
Vaga??? hmmmm..... u tolikom trudu da ugodi partneru, ne moze da se opusti...
A vodolija... hah, pa reci cu vam za koji dan (trep, trep), rekla bih da su dosta ekstremne, ipak su to deca urana...
I pravo pitanje postavi ovaj cajic ispred mene? Po cemu se sudi kakav je ko u krevetu?
Ja bih to pre podvela pod slaganje, ha? tj. ko se sa kim u krevetu najbolje slaze...

sexy lady2005:
True, true... kao da je u teretani...

sexy lady2005:
Device, ne znam, ali cisto sumnjam da su dobre, jer kod njih ni carsaf ne sme da bude zguzvan, a ne nesto drugo...
Ne bih baš navela kao pravilo - umeju da budu prilično opuštene po pitanju čistoće a i nije sexy zapušteno muško telo, ili prljava posteljina [u tom se krevetu ne biste baš opustili ako se setite koliko li je devojaka prošlo među čaršave od poslednje zamene posteljine... fuuuuuujjjjj]

sexy lady2005:
Vaga??? hmmmm...u tolikom trudu da ugodi partneru, ne moze da se opusti...
Muškarci umeju biti isuviše dobri u svakom smislu pa kada se stigne do kreveta, recimo... da uglavnom iznevere očekivanja - mada, sa Venerom ili Marsom u Škorpionu se ne bih kladila da ćete ostati razočarani :)

sexy lady2005:
A vodolija... hah, pa reci cu vam za koji dan (trep, trep), rekla bih da su dosta ekstremne, ipak su to deca urana...
... i imaju toliko "drugarica" da su naučili sve i svašta, najveći su perverznajci zodijaka, naizgled bezazlenog dečijeg lika...

sexy lady2005:
I pravo pitanje postavi ovaj cajic ispred mene? Po cemu se sudi kakav je ko u krevetu? Ja bih to pre podvela pod slaganje, ha? tj. ko se sa kim u krevetu najbolje slaze...
Najbolje je pronaći partnera koji ima trigone sa vašim Marsom/Venerom ili vladarima V/VIII polja u zavisnosti od pola, možda bi i Lilit bila ok ako je u pitanju čisto seksualni odnos a ako pored toga ima i lepih aspekata sa Asc, Mesecom... možda i Suncem možemo očekivati i više od fizičkog odnosa.

Muškarci jake seksualnosti su sa snažnim Marsom u Ovnu, Škorpionu ili I, VIII polju. Dodaćemo i jako naglašenog Plutona ili tako položene planete u aspektu sa Suncem ili Asc. Dosta je načina da se takva sklonost iskaže ali puno VIII polje kombinovano sa nekim od gore navedenih položaja već dovoljno snažan pokazatelj.

Moje sveto trojstvo: VODOLIJA, SKORPIJA I STRELAC!

Medjutim, ovo je krajnje subjektivan stav i tu se vise radilo o tome da sam u po jednog predstavnika svakog ovog znaka bila mnogo zaljubljena, mnogo sam ih i volela, te otud misljenje da su oni najbolji u krevetu.

Ali, procitala sam u nekom horoskopu da muskarcima Vodolijama treba poslati frigidne zene na "lecenje" ;)
Mis'im, sta reci...

animsaj:
Ja kazem LAV, zato sto je uvek opusten, i osvaja polako.
BLIZANAC, jer govori svasta, prosto te zasmejava i uzbudjuje

...ali bih se nadovezala - zavisi šta tražite svojom Venerom, Marsom...
Meni je muka kada čujem hvalospeve koje o sebi Lav recituje naokolo, a laži Blizanca, i to što se već sutra ujutru ne seća ni šta vam je šaputao u naletu strasti... je jednostavno jeftino, ma jadno... iste rečenice svima sipa bez reda i razmišljanja, osim tog dečačkog verbalnog žongliranja seksualno je previše lepršav, brz i površan.

To su moji utisci, šta ću kada je Venera vladar Sunca u Škorpionu i Mars u Biku... to su tačke koje traže nešto konkretnije, intenzivnije. Morao be da se potrudi malo više od pustog prepričavanja viceva i smejurija kojekakvih... pih...

kratkakosa_64:
Kazu ko jednom provede noc sa skorpijom pamtice je do kraja zivota(mislim s muskom skorpijom),
bikovi takode visoko kotiraju na rang listi,amo sto su oni previse ljubomorni i posesivni,za lavove neznam ali mislim da su dominantni,a ribe su mlakonje barem se meni tako cini.Izaberi...[/QU
SKORPIJE MUSKE IMAJU NEKU TEHNIKU KOJU SAMO ONI POZNAJU.NIJE ZA DZABA RECENO ZASKORPIJU DA JE U NJOJ ZAROBLJENA SEXUALNA ENERGIJA.....A KADSE OSLOBODI..CAK JE IU MITOLOHGIJIKAKO GRCKOJ TAKO IINDIJSKOJ GDE SU OBJASNJENASAZVEZDJA POMINJANO NKO SILOVANJE I RAZLICHITI SEXUALNI CINOVI TADASNJIH BOGOVA..NEKESEXUALNE AKCIJE U GLAVNOM...PA SE KAO..NESTO TOTALNO NEPOVEZANOIZDIGLO NANEBO SAZVEZDJESKORPIJE...VALKJDA JE ZEVS TO URADIO JER JE SKORPIJA SPASILA NEKU RIBU KOJA JE MOGLA DA NASTRADA...TRA LA LA

Nestasna Ameba:
Moje sveto trojstvo: VODOLIJA, SKORPIJA I STRELAC!

Medjutim, ovo je krajnje subjektivan stav i tu se vise radilo o tome da sam u po jednog predstavnika svakog ovog znaka bila mnogo zaljubljena, mnogo sam ih i volela, te otud misljenje da su oni najbolji u krevetu.

Ali, procitala sam u nekom horoskopu da muskarcima Vodolijama treba poslati frigidne zene na "lecenje" ;)
Mis'im, sta reci...
DA I STRELAC COVECE:)

meni je najbolje bilo sa bikom i strelcem. za sada...

sexy lady2005:

ne slazem se sa tobom. ja sam ovan i nista mi nije lepse nego li kad devojka prede zadovoljno pored mene - iz cega proizilazi da nisam okrent samom sebi. to je zabluda da su ovnovi takvi. ovan samo voli da je ON, glava i rec u svemu. ali mu ego raste samo onda kada mu kazes da je bio strasan, nikad bolji, pravi.

kakva reklama, sacuvaj boze. a nije mi bilo ni na kraj pameti da ako ispadne!

Mady:
E sad sory ali - nije valjda smisao sexa da se utiče na ego? Toga se ni jedan drugi znak ne bi setio...

cudni su ovnovi, veruj mi. kod mene ih ima troje: me, myself and I. haos.

moramo da se dokazemo, i to je to. mada mozda nije ego, vec cisto da je siguran da je zadovoljna, ispunjena, sretna. to povecava i njegovu srecu. ili samo ja tako to gledam?

Mady:
...ali bih se nadovezala - zavisi šta tražite svojom Venerom, Marsom... /
Pa da, to je valjda to. Meni je mars u ovnu a inace sam strelac. Zato mi se valjda svidjaju blizanci i lavovi.
BIK = sporo sporo ... dosadno. Mislim, super je ta izdrzljivost - ko voli, ali nista bolje od leprsavosti i zivosti

Blizanci, bre :)

p.s. a sta ti znaci...Venera, vladalac Sunca? kako to Sunce ima vladaoca, mislis, ako ti je Sunce u Venerinom znaku,jel to?

p.p.s. E dobro je da imamo razlicita interesovanja, ionako tih deckica ima malo, hehe...

Back