Milica kamilica
Zainteresovan član
- Poruka
- 184
Ma, nista.. ja mislila onako... iz vaseg ugla... Ko vam je onako naj bio od ljubavnika... cisto da vidim... Izgleda da su skorpije ostavile dobar utisak kod svojih partnerki.. bez obzira sta su one u horoskopu...
Sto se tice slaganja... cini mi se da su skorpije i bikovi veoma seksualno privlacni jedni drugima, cak sam cula i da su dobitna kombinacija od svih mogucih kombinacija.. Mada mi nije najjasnije kako i realizuju svoju obostranu magicnu privlacnost, odnosno kako izgleda realizacija svega u krevetu, kad se konacno docepaju jedni drugih...
Etoo.. pozdravljam te sexi lady2005!
Sto se tice slaganja... cini mi se da su skorpije i bikovi veoma seksualno privlacni jedni drugima, cak sam cula i da su dobitna kombinacija od svih mogucih kombinacija.. Mada mi nije najjasnije kako i realizuju svoju obostranu magicnu privlacnost, odnosno kako izgleda realizacija svega u krevetu, kad se konacno docepaju jedni drugih...
Etoo.. pozdravljam te sexi lady2005!
sexy lady2005:Ovan previse misli na sebe u sexu i ne uziva u sexu kao ostali...
Device ne znam, ali cisto sumnjam da su dobre, jer kod njih ni carsaf ne sme da bude zguzvan, a ne nesto drugo...
Vaga??? hmmmm..... u tolikom trudu da ugodi partneru, ne moze da se opusti...
A vodolija... hah, pa reci cu vam za koji dan (trep, trep), rekla bih da su dosta ekstremne, ipak su to deca urana...
I pravo pitanje postavi ovaj cajic ispred mene? Po cemu se sudi kakav je ko u krevetu?
Ja bih to pre podvela pod slaganje, ha? tj. ko se sa kim u krevetu najbolje slaze...