Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Došla četiri prijatelja u javnu kuću, a jedan od njih je mortus pijan, ne zna za sebe ... Dobro večer dajte nam 4 *****!

Nema, ostale samo tri ...

A, ok dajte nam te tri ovom što se oduzeo dajte lutku na napuhavanje, on i tako nema pojma gdje je...

I odu oni u sobe, tek ujutro se sastali i sumiraju doživljaje:

Kaže prvi, joj dobio sam Azijatkinju, moj neostvareni san, znači ludnica.

Drugi kaže, meni dopala Indijka, dakle sve poze kamasutre sam probao, nenormalno dobro....

Treći kaže, meni se desila crnkinja, neka bivša atletičarka, kako je savitljiva, znači nema šta joj nisam radio, ma vrh...

Četvrti gleda pomalo uplašeno, kaže ljudi meni je izgleda dopala vještica?!

Kako čovječe vještica???
Pa lijepo, počeli se ljubiti i ja je u zanosu ugrizem za sisu, ona poleti, napravi tri kruga po sobi i odleti kroz prozor...:zcepanje:

Zaposli se Fata, dobije svoje računalo, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Međutim, jedan dan se razboli i ne dođe na posao, a njenim kolegama treba nešto s njenog računala, ali ne znaju lozinku (password).
Zovu oni Fatu:
- "Fato, koja ti je lozinka na računalu?"
Kaže Fata:
- "Velkom".
Probaju oni: 'WELLCOME' - neće. Probaju 'VELKOM' - neće. 'VELLCOME', 'WELCOME' - ništa neće.
Zovu oni Fatu ponovo: "Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja zaporka?"
- "Pa jedno", kaže Fata.
- "Pa kako jedno, pobogu?!", pitaju kolege opet.
- "Pa vel'ko M!"

88339909_1402091669961862_8232714435345514496_o.jpg

Dođe deda kod popa da se ispovedi i kaže: Pope, pre neki dan baba se nagnula u zamrzivač i meni došlo nešto, ja mrknem babu, je li to grieh?
Pop: Ne, nema tu nista grešno, to je priroda i tako treba biti.
Sutradan dođe i baba i kaže: Pope, prie nekoliko dana ja se nagnula u zamrzivač da vidim nešto kadli đed navalio a meni sve onako dobro, je li to greh?
Pop: Ne naravno, bio je i vaš muž juče i njemu sam rekao da je to prirodno i ne trebate se brinuti…
Baba: A da li smo i dalje dobrodošli u crkvu?
Pop: Naravno…
Baba: Dobro, jer u Lidl više nismo!

Dođe deda kod popa da se ispovedi i kaže: Pope, pre neki dan baba se nagnula u zamrzivač i meni došlo nešto, ja mrknem babu, je li to grieh?
Pop: Ne, nema tu nista grešno, to je priroda i tako treba biti.
Sutradan dođe i baba i kaže: Pope, prie nekoliko dana ja se nagnula u zamrzivač da vidim nešto kadli đed navalio a meni sve onako dobro, je li to greh?
Pop: Ne naravno, bio je i vaš muž juče i njemu sam rekao da je to prirodno i ne trebate se brinuti…
Baba: A da li smo i dalje dobrodošli u crkvu?
Pop: Naravno…
Baba: Dobro, jer u Lidl više nismo!
,,,komaaaa,,,:hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back