Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve devojke imaju kosarkasi?
Do jaja.

Pitaju mali Perica i Marica baku:
-Bako, kako smo mi dosli na svet?
Baka:
-Pa donela vas je roda...
Okrene se Perica Marici i kaze:
-Da joj kazemo ili da je pustimo da glupa umre?

Resio Pirocanac da ispita koliko ga voli familija, pa se pravio da je umro. Skupila se deca, cerke i zetovi oko njega, ne bi li ga pripremili za sahranu. Najstariji zet kaze:
-Daj da mu ne kupujemo odelo, mnogo pare ce si potrosimo za nista, ce mu kupimo trenerku.
Srednji zet, ohrabren ovim predlogom, predlozi da mu se isto tako, umesto cipela kupe patike. I na kraju, najmladji kaze:
-Umesto sesir ce mu turimo kacket.
Okupaju ga oni lepo i obuku i stave na sto, pa se svi okupe oko njega. Pocnu cerke onda da kukaju:
-A be tate, kude si posaja?
Na to se Pirocanac dize i rece:
-Na olimpijadu, majke vi ga!

Ljudi ajde da napravimo malo takmicenje u vicevima. Recimo, neka u zirijima budu big sister i jos dvoje, (ko se prijavi) a takmicice se troje najboljih u vicevima, neka izabere ziri. Onda ce se davati poeni za viceve (od 1 do 5) i ziri ce odrediti prvo, drugo i trece mesto po poenima za viceve. Znaci, recimo Una kaze jedan vic i ziri da poen, zatim recimo Dukey kaze njegov vic pa ga ziri oceni, pa ja kazem i ziri oceni itd. I tako svako kaze po jedan vic, ali ukupno svako da ima 5 viceva. Ko ima najvise poena, ima prvo mesto, pa ko ima posle njega najvise poena drugo itd. Sta kazete?
Ako se slazete, neka big sister odredi troje najboljih, pa nek se prijave jos dvoje za ziri i da se pocne.

Došla Fata u javnu kuću za žene i pita što joj nude za najmanje para.
Uputili su je da ode na treći sprat, soba 372, pa neka sama izabere.
Ode ona tamo, otvori vrata, a kad ono u sobi puno lepo obučenih
muškaraca, svi nešto sede, čitaju, diskutuju... Vrati se ona dole
na recepciju i ljutito reče:
- Da niste pogrešili, u sobi 372 su sve sami intelektualci?
- A šta si ti očekivala? Da za te pare dobiješ šofera?
Tokom krstarenja jedna mlada i zgodna putnica svakodnevno je vodila
dnevnik. Evo što je zapisala:
Ponedeljak: Brod jutros napustio luku. Predstavili su mi kapetana.Šarmantan čovek.
Utorak: Imala sam sreću da budem pozvana na večeru za kapetanov sto.
Sedela sam desno od njega. On je bio vrlo galantan.
Sreda: Pozvao me je na ručak u njegovu kabinu. Predlaže, zahteva . . .
Četvrtak: Navaljuje sve više.
Petak: Preti da će potopiti brod ako ne popustim.
Subota: Danas sam spasila 500 ljudi.
Sede Mujo i Fata u parku na klupi, kad Fata reče Muji:
- Ajd, me malo fataj!
Mujo će na to:
- Ajd, bježi onda!

MvS:
una:
MvS:
MvS:
Uci tata spermatozoid sina sta treba da radi:
- Kada svi izadjete, ti odmah plivaj i trudi se da budes prvi, a kada dodjes do neceg malog i crnog, pitaj da li je to jajasce a ako kaze da jeste, brzo udji unutra i obavi posao.
Tako i bi. Mali je plivao i kada je dosao do necega crnog, upita:

- Da li si ti jajasce?
- Nisam, ja sam karijes.

Tata spermatozoid uci sina:
Juris, izgaras, i kad izadjes, vidis nesto crno. To ti je cilj.
Sinak podje u akciju, odradi kako mu je cale objasnio,vidi ono crno, i pita:
- Jeste li vi vulva?
- Ne, ja sam karijes!

Mogla si neki drugi da smislis, slican vic sam kao sto vidis ja napisala pre tebe.

Ups...To je bas strasno...ja se izvinjavam... :roll:

Bitno je da ti kritikujes druge, a koliko "odmah" posle ove poruke, ponavljas vic koji je bio (onaj o slonu) :wink:

1.nisam rekla da je strasno, vec je glupo da ponavljas kad sam stranu pre tebe to napisala
2.ja te ne kritikujem, to je samo vic, ne moras tako ozbiljno da shvatas
3.nisam videla da je bio taj vic, jer ne citam stare viceve vec samo novo sto se sad pise.
4.ne vidim razlog za ljutnju zbog vica, kad sam ti samo bezveze rekla

Ja se ne ljutim....pogresno protumaceno...Idemo dalje! :wink:

MvS:
Ljudi ajde da napravimo malo takmicenje u vicevima. Recimo, neka u zirijima budu big sister i jos dvoje, (ko se prijavi) a takmicice se troje najboljih u vicevima, neka izabere ziri. Onda ce se davati poeni za viceve (od 1 do 5) i ziri ce odrediti prvo, drugo i trece mesto po poenima za viceve. Znaci, recimo Una kaze jedan vic i ziri da poen, zatim recimo Dukey kaze njegov vic pa ga ziri oceni, pa ja kazem i ziri oceni itd. I tako svako kaze po jedan vic, ali ukupno svako da ima 5 viceva. Ko ima najvise poena, ima prvo mesto, pa ko ima posle njega najvise poena drugo itd. Sta kazete?
Ako se slazete, neka big sister odredi troje najboljih, pa nek se prijave jos dvoje za ziri i da se pocne.

:lol: :lol: :lol: ja se u sushtini slazem... ali u ponedeljak (za 3 dana) putujem na mesec i po, pa tju samo redje imati priliku da svratim... ali vi shaljite viceve, a ja tju probati da stignem da ocenim svaki... od 1 do 5 dakle... :wink:
i mvs, pravo da ti kazem pochastvovana sam... :oops:

bigsister:
MvS:

:lol: :lol: :lol: ja se u sushtini slazem... ali u ponedeljak (za 3 dana) putujem na mesec i po, pa tju samo redje imati priliku da svratim... ali vi shaljite viceve, a ja tju probati da stignem da ocenim svaki... od 1 do 5 dakle... :wink:
i mvs, pravo da ti kazem pochastvovana sam... :oops:

Pa koliko sam primetila vise volis da komentarises viceve nego da ih pises, znaci tebi pripada jedno od mesta zirija. Mada, cini mi se da niko nece da se prijavi :?
Nego posto se slazes, ti treba da izaberes troje najboljih u vicevima da bi se takmicili. Izvoli izaberi i nabroj 8)

MvS:
Pa koliko sam primetila vise volis da komentarises viceve nego da ih pises, znaci tebi pripada jedno od mesta zirija. Mada, cini mi se da niko nece da se prijavi :?
Nego posto se slazes, ti treba da izaberes troje najboljih u vicevima da bi se takmicili. Izvoli izaberi i nabroj 8)

Evo mogu ja da pomognem koleginici oko ove teske muke zirirnja najboljih viceva...

chuh dva fantastichna vica...pa da podelim dok nisam zaboravio

shta bogati etiopljanin nosi oko pojasa?...........rolex

natpis na liftovima u etiopiji glasi "nosivost 300kg ili 256 osoba"

Studenti na Filozofskom fakultetu dobili su zadatak da napišu kratku priču sa što manje reči, ali je morala sadržati tri reči:
1. religija
2. sex
3. tajna
Samo jedna priča dobila je najvišu ocenu, a glasi:
"O Bože, trudna sam! Da barem znam tko je?"
Dok su vodili ljubav, muž odjednom oseti miris dima.
Uznemiren, upita suprugu:
- Draga, ti ništa ne osećaš?
- Ne, dragi, i to godinama!
Optužiše prezervativ da je kriv za neželjenu trudnoću i pitaju ga na sudu šta ima reći u svoju odbranu. Reče:
- Nisam ja kriv. Navukli su me!

Sedi mali Srbin na noši, a okolo se skupila sva familija i raspravlja šta će mali postati kad odraste.
- Biće doktor, kaže tata.
- Ma ne, kaže mama, biće advokat.
- Ja mislim da će mali biti zemljoposednik, kaže deda.
U to se javi baba i kaže:
- Možete vi da pričate šta hoćete, ali ovaj mali će da bude političar.
- Kako političar, što ti baba trabunjaš, grakne komplet familija na sirotu babu, a baba će:
- Kažem vam biće političar! Sere i u oči me gleda!

Big sister i Dovla zaboravite na takmicenje, jedino ste vi u ziriji niko nece da se prijavi. Isti je slucaj i za takmicenje, niko ne shvata ozbiljno. I dalje pisu bezveze viceve tako da nista od takmicenja :evil:

Posto nema takmicenja, mogu i ja da se pridruzim.

Bio Sloba na putu i prisralo mu se! Stane on i zakuca na vrata najblize kuce, kad izlazi ciga:
-Dobar dan, gos'n predsednik!
Sloba ce:
-Jel mogu do toaleta, oduzicu se?
-Nema problema - rece ciga ponosno.
Zavrsi Sloba, dade cigi 100 dm i ode. Dodje kuci i isprica Miri:
-Bre, Miro, bio sam u WC-u kod jednog cige, kad ono, solja sva od zlata!
Mira ce na to:
-Ne verujem ja u tu pricu!
-Ajde da vidis! - i odose oni.
Tek sto je Sloba zazvonio, izlazi malo cigance i smejuci se, vikne:
-Caleeee! Evo ga onaj sto ti se posrao u trubu!

Prichaju tata ciga i sin ciga. Pita mali ciga tatu:
-Je li chale, kako sam se ja rodio?
-Pa znash sine, jednog jutra kad sam se probudio, ispod tepiha sam video tebe.
Ode mali ciga na spavanje i ujutru kad se probudio, pogledao ispod tepiha i video bubashvabu. A mali ciga ce:
-Znash kako bi te zgazio da ti nisam chale!

Zasto Ciga nosi trenerku u avionu?
Zato sto tamo pise NO SMOKING!

Organizovano prvenstvo SCG u atletici,i na startu za trku su bila 2 takmicara - Srbin i Djetic. Srbin je ubedljivo trijumfovao,ali da mi ipak pogledamo sta je Podgoricka Pobjeda objavila povodom trke:

" Nas takmicar se hrabro drzao. Stiga je medju prvima. A sto se tice srpskog predstavnika on je na cilj stiga pretposljednji ... "

*~* Izvinite ako se slucajno ponavljam :) *~*

*~* Dosla devojka u SUP i kaze:
- Dobar dan. Da li bi ste mogli da mi izdate jednu roze tablicu?!
- Roze tablice ne idajemo, moze bela?!
- Mooolim Vas! Znate, ja sam lezbijka i volela bih da mi izdae roze tablicu s mojim imenom?!
- Mozemo samo belu tablicu s vasim imenom, ne izdajemo roze. Ali, to ce vas skuplje kostati.
- DOBRO! A KAKO ONIM PEDERIMA DAJETE PLAVE :?: :!: :?: :!: *~*

Vencali se Mujo i Fata i odu oni na medeni mesec. Prve bračne noći krene Mujo voditi ljubav s Fatom, al' ona mrtva-hladna ne miče se nimalo. Mujo će na to:
- Ajde, Fato, mrdni malo.
A Fata će:
- Što, bolan, je l' ti smetam?
- Bilo bi bolje da sam se udala sa Satanu - reče žena mužu nakon svađe.
A muž će na to:
- Kao prvo, to bi bilo pogubno za Satanu, a drugo, brak između
srodnika nije dozvoljen!
Šta bi bilo kada bi se srpska vlada iznenada našla u Sahari? Prvi dan bi se čudili, drugi dan bi održali hitan sastanak, a treći dan bi poskupeo pesak.

Slepa devojcica ceka da predje ulicu.
Osluskuje...
Tisina...
Tisina.
Prelazi.
Krv...
Lokve krvi!

Besprekorno tih... Novi audi A8...

Razgovaraju Engleskinja, Francuskinja i Srpkinja o muzevima i konstatuju da moraju da ih uvedu u kucne poslove jer one sve rade i po kuci i oko dece a oni samo cekaju na gotovo. Dogovore se da se nadju za mesec dana i da vide sta su uradile. Posle mesec dana, kad su se ponovo nasle, kaze Engleskinja:
- Ja sam sacekala Dzona i pravo sa vrata rekla: "Slusaj, Dzon, ovako vise ne moze! Ja sa posla trcim kuci, perem, peglam, kuvam, radim oko dece, a ti dodjes kuci i citas novine. To vise ne dolazi u obzir!" I par dana nista nisam videla, ali ubrzo je Dzon poceo da pere prozore, pa malo sa decom, a sad vec sve radimo zajedno!
Francuskinja kaze:
- I meni je sa Pjerom bilo slicno. Isto sam ga izgrdila, lupila pesnicom o sto, i posle par dana nisam nista videla, ali vec posle 5-6 dana Pjer je poceo da radi sve po kuci i oko dece, sad sam bas zadovoljna!
Kaze Srpkinja:
- I meni je bilo slicno. Kako je Radojica dosao kuci, ja pesnicom o sto i kazem da to njegovo ponasanje vise necu da trpim i da mora da mi pomaze u kuci jer cu inace cudo da napravim, i...
jedno 10 dana nista nisam videla. Onda mi se otvorilo desno oko...

Takmicili se Bosanac, Amerikanac i Rus ko ce duze sacuvati drzavnu tajnu. I tako mucili Amerikanca 10 minuta i Amerikanac oda tajnu. Rusa tukli pola sata i on oda tajnu. Na kraju Bosanca biju li, biju citav dan, a onda ga bace u tamnicu, a on nista. Posle tri dana ulaze u tamnicu da mu cestitaju pobedu i ugledaju njega kako drzi ruke na glavi i vice:
-Seti se tajne, budalo!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back