- Poruka
- 56.430
e , a kazuj za koga navijašjok, ja to zbog admina da ga malo prcam![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
e , a kazuj za koga navijašjok, ja to zbog admina da ga malo prcam![]()
imas post #3e , a kazuj za koga navijaš
Ja navijam za Arsenal u inostranstvu, ali sam se trudio da budem objektivan.e , a kazuj za koga navijaš
gde nađe raj River plate, mnogo daleko to breimas post #3
a tis mod.... ni ne citas ybt![]()
kad nadjes ligu i tim gde igraci umeju da se nadhebavaju na aut liniji cela 3 minuta, javi da gledam taj fudbal a koji nije iz zemlje gaucosagde nađe raj River plate, mnogo daleko to bre
nego da vidimo taj dres![]()
bre reko ti , ajde da vidimo i taj tvoj dreskad nadjes ligu i tim gde igraci umeju da se nadhebavaju na aut liniji cela 3 minuta, javi da gledam taj fudbal a koji nije iz zemlje gaucosa![]()
ja bi ih udarao i kad izgubimo poenNikad mi neće biti jasno zašto se odbojkašice posle poena udaraju po zadnjici.
Pa ko ne bi, sve visoke, lepe i zategnute.ja bi ih udarao i kad izgubimo poen![]()
Upamćeni PO LOMLJENJU SALAHA, sve za cilj!Real Madrid u sezoni 2016/17 po treći najbolji tim u ekipnom fudbalu za muškarce. Predvođeni sa klupe legendom kluba Zinedinom Zidanom i na terenu Kristijanom Ronaldom osvojili su drugu uzastopnu evropsku titulu, a i naredne godine će potvrditi evropsku dominaciju u fudbalu.
Te sezone nisu igrali sa Liverpulom u Ligi šampiona, već naredne.Upamćeni PO LOMLJENJU SALAHA, sve za cilj!
Ista ekipa maltene isti trenerTe sezone nisu igrali sa Liverpulom u Ligi šampiona, već naredne.
Moram dodati i da je to najverovatnije NAJBOLJI TIM SVIH VREMENAAc Milan sa savićevićem bobanom maldinijem....
Uz njih
Desai, Donadoni, Albertini pa Kostakurta, Tasoti i Panući, a u špicu Masaro i Vea
Bio je tu i barezi
Барселона 2014/15Koji su najbolji timovi koje ste gledali u fudbalu podeljenih po kategorijama, nacionalne selekcije i klubovi? Imate li neke svoje favorite koje pamtite?
Meni je najbolji nacionalni tim Brazl 1970. godine, nisam ga gledao uživo, ali na osnovu snimaka slažem se da jeste. Drugi je Brazil 2002. predvođen Ronaldom, a treća Španija iz 2010. godine. Što se tiče klubova, ono što sam ja imao prilike da gledam, to su Barselona 2009. godine, pa Mančester 2008. godine, a zatim treći najbolji klub je Real Madrid u sezoni 2016/17.
Шпанија 2010. дефинитивно. Шпански фудбал је доминирао апсолутно прошлом деценијом, нерачунајући буђење енглеског фудбала крајем десетљећаKoji su najbolji timovi koje ste gledali u fudbalu podeljenih po kategorijama, nacionalne selekcije i klubovi? Imate li neke svoje favorite koje pamtite?
Meni je najbolji nacionalni tim Brazl 1970. godine, nisam ga gledao uživo, ali na osnovu snimaka slažem se da jeste. Drugi je Brazil 2002. predvođen Ronaldom, a treća Španija iz 2010. godine. Što se tiče klubova, ono što sam ja imao prilike da gledam, to su Barselona 2009. godine, pa Mančester 2008. godine, a zatim treći najbolji klub je Real Madrid u sezoni 2016/17.
A što se tiče reprezentacija; Brazil 2002.Ajax 1994-1996