Najbolji teoretičari i teoretičarke zavere u Srbiji?

Najbolji teoretičari i teoretičarke zavere u Srbiji ?

• Dejan Lučić - Čovek koji sve zna

glasova: 5 50,0%
  • Miroljub Petrović

glasova: 1 10,0%
  • Branislav Nestorović

glasova: 0 0,0%
  • Milisav Samarđžić

• Nada Kostić - Mudra Žena

• Branka Stamenković - Saturn

• Đžon Bosnić

• Neko osmi

glasova: 2 20,0%
  • Ne zanimaju me ti šarlatani

glasova: 2 20,0%

• Ukupno glasova
    10

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Koji su najbolji teoreticari i tereticarke zavere u Srbiji ? Konkurencija je ogromna, posto se pojavlju svaki dan...po mom kriterijum ovo je elita teoreticara zavere u Srbiji.
Dejan Lucic - Covek koji sve zna, legenda nad legendama, nije ga potrebno posebno predstavljati.

Lučić: TITO NIJE TITO! DRAŽA NIJE STRELjAN! ATOMSKA BOMBA NIJE BAČENA!​

p000116c0.jpg

Miroljub Petrovic
Poznati demonolog, samouki filozof i samouki otorinolaringolog.
Otkrio mnoge teorije zavere. da su Adam i Eva sa dinosaurusima ziveli u Raju, da se Raj nalzao kod Mionice, da je Vatikan dao zadatak Darvinu da izmisli neku teoriju tj Darvinizam pomocu koje treba da se unisti pravolsavlje.
miroljub-petrovic-830x553.jpg

Branislav Nestorovic
Tak je na sceni koju godinu, a vec se svojim izjavama vinuo u nebesa. Odlican poznavalac lika i dela Nikole Tesle, uspeo je da otkrije da je Nasa, FBI i NYPD vesto vec decenijama sakrivaju da je Tesla pomocu nekih uredjaja koje je sam konstruisao, pravio gravitaciju u crnim rupama.
Nestorovic_Branimir_3.jpg

Miliosav Samardzic koji otkriva teorije zavere iz Drugog Svetskog rata, jedna od novijeh je da je otkrio sta se desilo sa slonom koji je bio u Bg ZOO vrtu 1941. Da je posle bombardovanja slon pobegao iz ZOO vrta, i da ga je nasao jedan covek srpski domacin iz Lajkovca, koji ga je uzeo. Medjutim kada se partizani culi da taj srpski domacin ima slona, odmah su ga uzeli i odneli Titu da ga ovaj lovi. Cak je objavio i fotografiju.
120307559_10221036506597336_8800377193002331141_n.jpg

Miloslav Samardzic.jpg

Nada Kostic - Mudra zena
Otkrila da je Srbija okupirana od Satanista .dokazala da je Marko Polo Srbin, da se nikada nitijedan covek nije popeo na Mont Everest.... Za sebe kaze da je seksi i da se tipovi pale na nju.
maxresdefault.jpg

Branka Stamenkovic - Saturn
Pomocu svojih krtica u Vatikanu, otkrila da prave lazne teorije zavera da bi sakrili prave. Vatikan je izmislio laznu teoriju zavere da Srsbi vode direktno poreklo od prvih Srba sa Lepenskog Vira, a u stvari hoce da sakriju da je srpski gen star 35000 godina. Diplomirala je astorlogija, a magistirala i doktoririla magiju na privatnom univerzitetu
598359_branka-stamenkovic-astrologija_ls.jpg

Dzon Bosnic
Ekspert je za sve : za koronu, za teroje zavere, za istoriju, geografiju, ekonomiju, protetiku… Ne skida se sa Hepija i Pinka , gostuje redovno kod Marica gde otkriva tajne tj teorije zavere. Inace je ljubitelj dobrog dzointa.
Otkrio je strogo cuvanu tajnu da su hrvatski homosapiensi hteli da izvrse genocid nad Neandertalcima, ali su ih srpski homosapiensi spasili, i zahvaljujici Srbima Neandnetaralci su spaseni i danas neki ljudi imaju neandertalski dnk.
dz b.jpg

Nazalost, Dejan Lucic je u pravu za vecinu stvari koje govori.

Ako Dragan Petrovic (najobrazovaniji Srbin u istoriji organizovanog obrazovanja) kaze da je Lucic ozbiljan i da je u pravu za mnogo stvari ko sam ja da kazem nesto lose, polazim od sebe.

Veliki znalac geopolitickih kretanja.

Manje je sumnjiv od Miroljuba koji saradjuje sa okupatorskim vlastima, i sasvim sigurno nije nas. Sektas.

Najbolji bi bio onaj koga još nisam uhvatio u laži,
na žalost takav ne postoji.

Glasao sam za Lučića jer je najbliži tome,
ali preteruje
i tako sam sebe razobličava.

Miroljub Petrović iz doba kad je bio kreacionista
i držao ona svoja čuvena predavanja
je bio mnogo jak.

Sećam se kad ga se prepade Holandija,
počeo da im preti poplavama sa Severnog mora,
zbog bombardovanja SR Jugoslavije ...

Da, da !!!

када следбеник комјуноусташе тита, штеточине и правог агента и завереника, цинично прича о некаквим теоријама завере :lol:

све сами титословени брозодбаши,
лично ја имам барем 3-4 теорије завере, објављене све овде, које се мање или више остварују.
зашто мене нема на списку? па јер нисам сарадник, ето због чега!
И друго, нема ВИДОЈЕВИЋА и АБРАМОВИЋА и БИЉАНЕ ЂОРОВИЋ И ДУЦИЈА СИМОНОВИЋА!
пионира ударника теорија завере!

Sta sprecava majmuna da postane covek?
Ovo pitanje pokazuje da si neuk po pitanju evolucije i da nemaš pojma kako ona funkcioniše. Evolucija nije proces koji bića proživljavaju tokom svog života. To je proces koji se dešava na nivou populacija i vrsta tokom mnogih generacija. Dakle, majmun neće "postati" čovek, baš kao što čovek neće postati patka ili kaktus. Druga greška u ovom pitanju je ideja da su ljudi neka vrsta "konačnog cilja" evolucije. Zapravo, ljudi nisu "napredniji" ili "viši" na evolutivnoj lestvici od majmuna. Mi smo samo drugačiji. Majmuni su se adaptirali na svoje životno okruženje jednako uspešno kao i mi na svoje. Majmuni nemaju potrebu ni da budu ljudi ni da budu slonovi. Mi i majmuni imamo zajedničkog pretka, i to je sve što treba znati.To je bilo pre oko 6 miliona godina.

Takođe, treba da znaš da evolucija funkcioniše kroz proces prirodne selekcije, gde se osobine koje povećavaju stepen preživljavanja i reproduktivnog uspeha prenose sa generacije na generaciju. Prosto, veća je šansa da pojebe lep nego ružan, i da prenese svoje gene na sledeću generaciju. Toliko je prosto, logično i dokazano u praksi na mnogo načina, koga interesuje više o ovome, tu je odlična knjiga "Najveća predstava na zemlji", od Č. Dokinsa.

Tako da sledeći put znaš: da bi čovek postavio pametno pitanje u vezi nečega, mora prvo malo da se obrazuje.

Ovo pitanje pokazuje da si neuk po pitanju evolucije i da nemaš pojma kako ona funkcioniše. Evolucija nije proces koji bića proživljavaju tokom svog života. To je proces koji se dešava na nivou populacija i vrsta tokom mnogih generacija. Dakle, majmun neće "postati" čovek, baš kao što čovek neće postati patka ili kaktus. Druga greška u ovom pitanju je ideja da su ljudi neka vrsta "konačnog cilja" evolucije. Zapravo, ljudi nisu "napredniji" ili "viši" na evolutivnoj lestvici od majmuna. Mi smo samo drugačiji. Majmuni su se adaptirali na svoje životno okruženje jednako uspešno kao i mi na svoje. Majmuni nemaju potrebu ni da budu ljudi ni da budu slonovi. Mi i majmuni imamo zajedničkog pretka, i to je sve što treba znati.To je bilo pre oko 6 miliona godina.

Takođe, treba da znaš da evolucija funkcioniše kroz proces prirodne selekcije, gde se osobine koje povećavaju stepen preživljavanja i reproduktivnog uspeha prenose sa generacije na generaciju. Prosto, veća je šansa da pojebe lep nego ružan, i da prenese svoje gene na sledeću generaciju. Toliko je prosto, logično i dokazano u praksi na mnogo načina, koga interesuje više o ovome, tu je odlična knjiga "Najveća predstava na zemlji", od Č. Dokinsa.

Tako da sledeći put znaš: da bi čovek postavio pametno pitanje u vezi nečega, mora prvo malo da se obrazuje.
Svasta si mi napisao ovde ali mi nisi odgovorio na pitanje obrazovani covece.Ja imam 44 godine i jos nisam cuo da je neki majmun makar malo napredovao u evoluciji,ostao je to sto jeste.Mozda ti imas zajednicke pretke sa majmunima.Ja ne.

Svasta si mi napisao ovde ali mi nisi odgovorio na pitanje obrazovani covece.Ja imam 44 godine i jos nisam cuo da je neki majmun makar malo napredovao u evoluciji,ostao je to sto jeste.Mozda ti imas zajednicke pretke sa majmunima.Ja ne.
Ovaj odgovor pokazuje da ništa od napisanog nisi shvatio.

Ovo recimo što radi ovaj majmun, da zapamti poziciju deset cifara za delić sekunde, ni ja ni ti ne bi mogli ni u snu. Pogotovo ti.

Back