Najbolji tekstopisci: Dragan Brajović Braja

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.476
Republika / (FOTO) FRAJERČINE DO BOLA: Ovi lepotani su sinovi Dragana  Brajovića Braje!

Dragan Brajović Braja (6. septembar 1966, Beograd) jedan je od najpoznatijih srpskih tekstopisaca i kompozitora. Od 1992. počeo je da piše i komponuje za većinu srpskih zvezda, kako pop tako i pop-folk i folk.

Sarađivao je i sarađuje sa velikim brojem izuzetno popularnih pevača: Aco Pejović, Željko Samardžić, Tropico Band, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Viki Miljković, Željko Šašić, Nino, Džej, Mira Škorić, Dragana Mirković, Ana Bekuta, Nikola Rokvić, Tijana Dapčević, Dženan Lončarević, Aleksandra Prijović...

Vaši komentari na njegov život i rad kao i utisak koji je na vas ostavio su dobrodošli.

Meni se svidela pesma

Ne voliš je znam od Marije Šerifović i prvo sam pomislio da je ona napisala tekst. Ispostavilo se da je tekst i muziku napisao Dragan Brajoović Braja

Tu je da se s tobom smeje,
Tu je da ti dušu greje,
Nije ko ja...
Tu je da ti s dlana pije,
Uvek kad me bilo nije,
Umela je da se da...

Ne voliš je znam,
Samo mi se svetiš, svoju tugu deliš
Na pola...
Ne voliš je znam, al boli to što ona
Može da ti da sve što nisam ja...

Tu je kad ti treba neko,
Tu je kad sam ja daleko,
Ćutim da znam...
Tu je da krivicu spreči posle mojih
Grubih reči, da ti novu snagu da...

Ne voliš je, ne voliš je, ne voliš je znam...

Republika / (FOTO) FRAJERČINE DO BOLA: Ovi lepotani su sinovi Dragana  Brajovića Braje!

Dragan Brajović Braja (6. septembar 1966, Beograd) jedan je od najpoznatijih srpskih tekstopisaca i kompozitora. Od 1992. počeo je da piše i komponuje za većinu srpskih zvezda, kako pop tako i pop-folk i folk.

Sarađivao je i sarađuje sa velikim brojem izuzetno popularnih pevača: Aco Pejović, Željko Samardžić, Tropico Band, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Viki Miljković, Željko Šašić, Nino, Džej, Mira Škorić, Dragana Mirković, Ana Bekuta, Nikola Rokvić, Tijana Dapčević, Dženan Lončarević, Aleksandra Prijović...

Vaši komentari na njegov život i rad kao i utisak koji je na vas ostavio su dobrodošli.
Svaka čast za sve i jedan od retkih koji je normalan i ok lik a talenat da ne govorim nema dalje. On i pokojna Marina pa 10 mesta prazno

...
Dragan Brajović Braja (6. septembar 1966, Beograd) jedan je od najpoznatijih srpskih tekstopisaca i kompozitora. ...

Волео бих да се упознам са његовим радом,
вероватно му све хитове знам - али не знам да су његови !

Како би било да окачиш овде десетак примера ?

Back