Najbolji su muskarci u 40tim

E pa Kucka iskreno nisam probala nikog u 40-im. Ali bih rado. Naravno u koliko bi me privukao i slazem se da ima strahovitih frajera sa svojim 40-ak i 50-ak a i sjajnih frajera sa samo 30-ak. Ne mogu generalizovati koje volim najvise jer one starije 2 varijante nisam probala :(

Sto se medjutim Zorana tice on je oko 50-ak cini mi se ali me je odvalio koliko se palim na njega. Mada posto ga ne vidjam i ne srecem je sve to samo iluzuija, neka moja fiksacija upravo jer ga nisam nikada probala. A rado bih! Mada kada pocnem normalno da razmisljam ne znam da bi to imalo ikakvu buducnost. Lepo je to sto su oni tada izgradjeni, dokazani, iskusni i sve to ali i to sta su stvorili iza sebe moze biti teret nekome ko je mladji i to iza nema.

Pojma nemam, valjda svakom po svom izboru...

Pozdrav i sve najbolje sa tim u 40-im! :)

ili : Ne moze im se odoleti.
Sta mislite..da li je muskarac u 40tim tek pravi.Em je sredio zivot, em je vec nesto napravio iza sebe, nije star,ono kao zreo je u punom smislu,ima full mladosti i radosti u njemu.Do tada je vecina njih resila raznorazne emotivne komplekse i prtljage. Romanticni su i nezni i mogu da pruze prava zadovoljstva i da im se bez predrasuda i raznih ogranicavanja prepuste....

Ok,ok..u redu..samo polako..mozda nisam u pravu ali .....i namerno sam stavila temu na zenskom kutku..

Mushkarac u 40-im ima tehniku... kako da izgleda uspeshno, kako da bude romantican, kako da ostavi utisak stabilnosti... i to sve obilato koristi, jer dok mu se gomilaju salo oko struka, problemi sa prostatom i tu-i-tamo sa erekcijom on zhuri da postigne shta se josh postici mozhe. Kriza srednjeg doba, u najkracem.

Nije ni chudo shto se ovde malo-malo pa otvori tema gde je Ona mladja 10-15 godina od Njega, pa sve bude super dok ne pochne da se komplikuje sa njegovom zhenom (sadashnjom i/ili bivshim), decom, josh jednom kres varijantom, "poslovnim" obavezama i kojechime... Na kraju se zavrshi tako shto
(1) se On vrati onoj kojoj se odavno zakleo na vernost i koja ce mu za 20-30 godina onemocalom prati dupe
(2) On pronadje mladju, koja josh nije zatrudnela, a ni ne namerava.

"Reshio emotivne komplexe i prtljage", my ass...

Ali ako si samo za sportissimo, onda druga stvar, onda nemoj ni da chitash sve ovo shto sam ispisao.
A ti vec prochitala? E yebiga...

Sta mislite..da li je muskarac u 40tim tek pravi.Em je sredio zivot, em je vec nesto napravio iza sebe, nije star,ono kao zreo je u punom smislu,ima full mladosti i radosti u njemu.Do tada je vecina njih resila raznorazne emotivne komplekse i prtljage. Romanticni su i nezni i mogu da pruze prava zadovoljstva i da im se bez predrasuda i raznih ogranicavanja prepuste....

Ok,ok..u redu..samo polako..mozda nisam u pravu ali .....i namerno sam stavila temu na zenskom kutku..

Gde ti zivis, devojcice :shock:

što pitaŠ..:shock: malu devojcicu..takva komplikovana pitanja..?:)[/QUOTE]

... a i samo male devojcice imaju odgovore na tako komplikovana pitanja ;)

:evil: odose mi negde 2 prethodna posta ... nema veze ... htedoh da kazem NEMA TAKVIH NA OVOJ PLANETI!
Eto.
:roll:

Niko nije savrsen..:wink::lol:

zekis me.gif

Slažem se sa tvojom konstatacijom. Dodala bih i ovo: četrdesete i iznad... Onda kad prestanu da glume, i kad su opušteniji (ne i zapušteni), puni samopouzdanja.
Mada, nema pravila.

Back