gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
smeješ se ko žena...mislim, ovde treba uvesti red...predložite me za moda......jedno o...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smeješ se ko žena...mislim, ovde treba uvesti red...predložite me za moda......jedno o...
mislim...koočko....a što mooškarce pitaš kakvi su m. u 40tim..?..
Romanticni su i nezni i mogu da pruze prava zadovoljstva i da im se bez predrasuda i raznih ogranicavanja prepuste....
tacnoZato sto oni najbolje sami znaju kakvi su...![]()
ili : Ne moze im se odoleti.
Sta mislite..da li je muskarac u 40tim tek pravi.Em je sredio zivot, em je vec nesto napravio iza sebe, nije star,ono kao zreo je u punom smislu,ima full mladosti i radosti u njemu.Do tada je vecina njih resila raznorazne emotivne komplekse i prtljage. Romanticni su i nezni i mogu da pruze prava zadovoljstva i da im se bez predrasuda i raznih ogranicavanja prepuste....
Ok,ok..u redu..samo polako..mozda nisam u pravu ali .....i namerno sam stavila temu na zenskom kutku..
preko 40...znaći sad sam larva goosenice....pretvoriću se u prekrasnog leptira u 4toj deceniji..... : (
Gusenica...sigurno.preko 40...znaći sad sam larva goosenice....pretvoriću se u prekrasnog leptira u 4toj deceniji..... : (
Sta mislite..da li je muskarac u 40tim tek pravi.Em je sredio zivot, em je vec nesto napravio iza sebe, nije star,ono kao zreo je u punom smislu,ima full mladosti i radosti u njemu.Do tada je vecina njih resila raznorazne emotivne komplekse i prtljage. Romanticni su i nezni i mogu da pruze prava zadovoljstva i da im se bez predrasuda i raznih ogranicavanja prepuste....
Ok,ok..u redu..samo polako..mozda nisam u pravu ali .....i namerno sam stavila temu na zenskom kutku..
...cisto da znam ... gde to mogu da se nadju tako ''svezi'', zdravi i normalni 40-godisnjaci, kako ih ti opisa
![]()
Psst.nemoj nikome da kazes....trenutno znam za jednog i mnogooooo je dobar..Uhh..Zato i pitam...:wink:
:shock::shock::shock: a ... gde si ga sakrila
...necem nikom da kazem![]()
Uh, da ... taj je sigurno zauzet ... mislim - neciji
Jel' sam u pravu?
![]()