Quantcast

Najbolji srpski prehrambeni brendovi

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
Neko m eje pitao da li se ložim na Vojina Đ jer glasam za Gorki list i navijam za njega u slučaju Vojin : Divac. Ne, ne ložim se na njega. Samo mi je muka od poznatih sa političkim leđima. Toliko. Da se vratimo na brendove.... Mmm, ODLIČNA je ova nova crna čokolada "Najlepše želje". Poslala bih je Vojinu (izvinjavam se, leglo mi, nisam mogla da odolim : ))
 

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
E evo čitam danas da se pravi nova fabrika. Sad ne kapiram da l će da se pravi nova voda ili neki novi alkoholni brand, ali je polaganje kamena temeljca sutra u Banji Vrujci. Lepo je što Vojin nije dopustio da ga pregaze ovi koji imaju slavu, kintu, moć i političke veze... Lepo je što gradi dalje i to, koliko čujem, širi izvoz za Japan. Aj da vidimo šta pravi.
 

georgejune

Starosedelac
Poruka
151.722
hm
da li sam ja nesto umislila
ali meni vise nista nema isti ukus
ni jaffa keks
ni euro krem
ni munchmallow
nista. :|
O tome se radi...vec sam pisao..tako nesto u svetu nije moguce..mogu napraviti nove ukuse ali stari brendovi se ne menjaju.
Setite se prve flase voda voda..koja se krivila na sve strane..kao da je istopljena..takav 'proizvod' u normalnoj drzavi..bilo bi zabranjeno prodavati.
 

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
E pa Divac se. čitam u jučerašnjoj Politici, Divac se pobrinuo da pokaže pravu sliku Srbije pred stranim investitorima. Vojin Đorđević pravio, koliko kapiram, neku malu svečanost povodom polaganja kamena temeljca za novu fabriku koja treba da pravi izvozni brend za Singapur i Japan ali i za domaće tržište a ovom nije dosta što mu marno fabriku Voda Voda, nego pravio kekenbacije sa trideset ćelavaca iz svog obezbeđenja. Kakva brukaaaaaaaaaaa !!!!
 

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
Ma otvaram, ali mi zaključavaju. Baš se pitam zašto. Nisam zastupnik, nego sam prevarena. Osećam se prevarenom, a pravo da ti kažem pun mi kofer prevara. I sad, baš pratim šta se dešava. Mislim na Divca. Nisam frik, samo - kažem - ne mogu da verujem da niko ne pita šta se dešava sa novcima koje je skupila Divčeva humanitarna organizacija, pa shodno tome pratim koliko mogu i šta radi u aferi sa Đorđevićem, jer čudno je da što god je hteo da kupi - bila je afera. I zaista često postavljam postove, jer želim da čujem šta drugi misle.
 

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
Ne, on IMA NAMERU da rekonstruiše deset seoskih gazdinstava za izbeglice do sredine maja. A o ostalim akcijama koje je navodio više ni da bekne... ali, kako zinem o ovome jer sam sigurna da je prevara, tako me ućutkavaju, zaključavaju... Totalno sam slučajno u tome jer sam slala sms za njegovu akciju i onda mi je rođeni otac (agronom u penziji, pedantan da ne veruješ) koji sve zapisuje skrenuo pažnju da su Divcu odzvonili svi rokovi... i tako sam počela da pratim i da... možda... nekima budem dosadna... ali, ljudi, razuverite me. kao prvo - živnuće mi tata, mnogo ga je voleo. Ustajali smo bre u 2, u 3 sata.... noću da ga gledamo, da plačemo, da navijamo... e zato mi je najžalije.
 

Top