- Poruka
- 10.966
Šumaher naravno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na svu tvoju tiradu Stefi/Serena preskocio si jednu malu za nekoga ali i sustini odlucujucu cinjenicu. Pisemo o sportistima iz 21-veka, Graf je igrala u prethodnom. Opssss, kakav autogol dragi a postovani komentatoru, autogol sa pola terena. Pa ljudi dragi da li je to moguce!Najveca era u istoriji zenskog tenisa je bila negdje 80 ih pa do sredine 90 ih
Graf,Seles, Navratilova ,Evert,Hingis,Sancez Vicario da ne idem Salbe
Jedna od najgorih era je era posle 2000 e svakoga je boljelo uvo za zenski tenis a danas da ne pricamo a kraljica te ere je Serena Williams kja jeste veliki sampion al veca od Djokovica reci pa to je sramno i porediti, prvo ona ne drzi sve rekorde u zenskom tenisu pitanje je veliko da li je veca od Graf
Serena ima jedan grendslem vise od Graf
Ali Graf je dominirala u najvecoj eri zenskog tenisa kada je zenski tenis 10 puta bio praceniji i najvece sampionke dobijala.Serena jedino sto je imala od teskih rivala je njena sestra Venus i Enan.Venus je pola karijere provela povrijedjena i van terena a pola igrala a Enan je prerano otisla u penziju
Graf je osvojila sva 4 grendslema u sezoni a Serena nikada i to osvojila je i olimpijsko zlato u 1 sezoni zajedno sa svim slemovima
Graf je mnogo duze vremena bila 1 igrac svijeta u mnogo jacoj eri
E sada shvati koja je glupost porediti Serenu i Djokovica.Momak koji drzi sve rekorde u najvecoj eri ikada u muskom tenisu
Zenama svaka cast ali to se ne poredi zene se mjere sa zenama a muski sa muskim
Sine, kakav Balkan boy! Strava.
U 21-veku ti oduzimas prava i vrednosti zenama!? Sa koje planine i iz kog veka si ti jarane dosao?
Dominacija u nekom sportu je dominacija, bila u muskoj ili zenskoj konkurenciji. Najbolji srpski atleticar je trenutno (samo trenutno?), gle, zena. Bez obzira da srpski skakaci u dalj, muskarci, skacu i za metar duze od Spanovicke. Ili jedna Jelena Jankovic i pogotovo Ana Ivanovic a jos dalje Monika Seles su daleko uspesniji i poznatiji takmicari u tenisu od svih muskaraca rodjenih na teritoriji Srbije, izuzev Djokovica. To se gleda u ostvarenim rezultatima i prepoznatljivosti tih sportista.
Da je Serena nase gore list vodila bi se velika polemika ko je bolji i uspesniji sportista, ona ili Nole, mislim da bi u Srbiji bilo krvavih glava zbog te rasprave.
Dakle, manje polnog sovinizma Balkanero.
Pa na toj listi je Serena ispred Federera, Djokovica i Nadala zajedno. Da sa Serenom osporavaju Djokovica ne bi i Pederer bio na listi ispred njega.Ako vec pricas o zenama sada,a ja protiv zena nista licno nemam,ja sam preko zena ciljao na neku drugu poentu koju ti nisi ukapirala al ok.Kada vec pricamo o zenama pa ima toliko zena da su veci sportisti od Serene a jos je poredis sa Noletom smijesno,na Zapadu niko nikada nije poredio zene i muske to je van pameti porediti,ali sve rade da ospore Noleta ali eto i kada vec poredis ti mogla si naci neku zenu da se mjeri sa Noletom.Serena mu nije ni blizu,a ti nemas ni pojma ko je najveci zenski sportista ikada
Pa na toj listi je Serena ispred Federera, Djokovica i Nadala zajedno. Da sa Serenom osporavaju Djokovica ne bi i Pederer bio na listi ispred njega.
Jednostavno, Amerikanci (ne samo i oni) nju smatraju ikonom tog sporta. Osvajacicom 4 zlatne olimpijske medalje. Cek, koliko ih Djokovic ima? Ima je cak i Pederer, u dublu. Vidis da to nije tako tesko izgleda ali neki nisu uspeli ni iz 4 pokusaja.
Cek, cek, da ti nisi Dragan Jove Torbica, glavom i brkovima? Imate iste stavove, on ima dva sina i jedno d(ij)ete. Verovatno i ti tako radis podelu u porodici.
A koje to veze ima sa ovom anketom?Serena u eri Graf i Seles bi uzela najvise par titula realno
Osvajacicom 4 zlatne olimpijske medalje. Cek, koliko ih Djokovic ima? Ima je cak i Pederer, u dublu. Vidis da to nije tako tesko izgleda ali neki nisu uspeli ni iz 4 pokusaja.
A koje to veze ima sa ovom anketom?
Da li bi Djokovic uzeo i jedan Wimledon u eri Samprasa, Borga ili Lejvera? Ako da, zasto isti odnos ne bi bio i kod Serene? To je poredjenje necega sto ne mozes da poredis, nisu igrali u isto vreme (doduse Stefi vs Serena je 1:1 head to head) a ne da su im prajmovi bili u razlicita vremena.
Nisi odgovorio na::
Rekoh, napravi svoj portal/TV, razvi ga da postane globalno poznat pa stavi na njega listu po svom ukusu. Sastavili su liste najvecih u tim sportovima u 21-veku, jos jednom.Pa kako nema ovdje su stavili u prvih 10 likove koji nisu ni najveci u svojim sportovima vecina njih smijesno a jos amerikanci pravili listu i to sportski novinari smijesno koji po ukusu biraju najboljeg a ne po rezultatima smijesno
Pa to je anketa medju sportskim novinarima, saradnicima ESPN, sirom sveta. Pa je meni sasvim realno da je recimo Zidan bolji od Modrica. Cak mislim da bi trebao biti bar jos jedno 20 mesta ispred Modrica a ne samo 5. Jer Zidan em sto je bio ekstremno dobar fudbaler, em sto je bio shibadzija te znao da nokautira na terenu, bio je i ekstremno dobar trener. a realno Modric bi trebao da bude iza Cavija, on je bio mnogo bolji i uspesniji fudbaler.Besmisao.
Kao da se pravi popis najvažniji znanstvenika 21. st., pa se stave osobe iz matematike, biologije, kemije, fizike,......
Kruške i jabuke i potpuna besmislica.
Pišem ovo ne zbog Modrića, nego zbog besmislenosti rangiranja.Pa to je anketa medju sportskim novinarima, saradnicima ESPN, sirom sveta. Pa je meni sasvim realno da je recimo Zidan bolji od Modrica. Cak mislim da bi trebao biti bar jos jedno 20 mesta ispred Modrica a ne samo 5. Jer Zidan em sto je bio ekstremno dobar fudbaler, em sto je bio shibadzija te znao da nokautira na terenu, bio je i ekstremno dobar trener. a realno Modric bi trebao da bude iza Cavija, on je bio mnogo bolji i uspesniji fudbaler.
Jbt, Srbija ima dvojicu u top 30 sportista sveta, vi kockasti imate jednog ali iznad 50. Kakva smo mi sportska velicina od zemlje za vas kockaste, strasno.
A oni koji poput tebe ( i nas istalih) komentarisu nisu idioti? I nije te mrzelo da iscitas idiotske komentare pa na kraju se i ti spustis na nivo idiota? Jbg.Pišem ovo ne zbog Modrića, nego zbog besmislenosti rangiranja.
Za mene je sport zabava za idiote i protagonisti su također idioti, i sve bi sportove trebalo ukinuti.
Rekoh, napravi svoj portal/TV, razvi ga da postane globalno poznat pa stavi na njega listu po svom ukusu. Sastavili su liste najvecih u tim sportovima u 21-veku, jos jednom.
Iskreno, za recimo pola ovih sportista nisam cuo, pogotovo americke sokerasice i bezbol/footbal igrace. Smesno mi je sto su Ronaldinjo Zuba, Ronaldo Nazario i Ibrahimovic iza nekih americkih sokerasica ali opet zato sto ja ne pratim zenski soccer ne znaci da je to losa stvar. To je stvar ukusa.
Profesionalne; amaterski sport je zdrav za duh i telo.Pišem ovo ne zbog Modrića, nego zbog besmislenosti rangiranja.
Za mene je sport zabava za idiote i protagonisti su također idioti, i sve bi sportove trebalo ukinuti.
Ђоковић је свугде у свету срдачно дочекан осим на западу. Лупетање како су амерички спортисти најбољи и да је САД најдемократскија и најбоља.Za Hamiltona i Sumahera je jasno, imaju isti broj titula ali Hamilton ima 15-16 pobeda vise, za sad.
A Djokara placa danak svojoj nepopularnosti odnosno Federerovoj popularnosti. I Nadal je iza Federera iako je i on bolji po GS i zlatnim olimpijskim medaljama od svajcarskog manekena.
Naravno da su americki sportisti najbrojniji - jer je USA - najbolja, najveca, najdemokratskija i samim tim i najsportskija nacija na svetu. Pogotovo u izboru americkog portala. Ozbiljno, istina je da su mnogi vrhunski sportisti Amerikanci, treba biti realan.
Тенис захтева висок ниво тактичког размишљања и стратегије. Играчи морају анализирати потезе противника у реалном времену, прилагођавати своју игру и доносити брзе одлуке. То укључује памћење образаца игре, предвиђање потеза противника и планирање сопствених потеза. Према истраживању објављеном у часопису "Journal of Sports Sciences," врхунски тенисери показују висок ниво перцептивно-когнитивних вештина, укључујући антиципацију и доношење одлука.Verovatno da su racunali i ponasanje, tj. sportski duh itd, cim je Djokara na toj poziciji. Naravno da je to subjektivno. Ali sta ocekivati od ljudi nego subjektivnost. A po meni teniserima nije mesto u samom vrhu. Plivacima i sprinterima tek nije, jer se radi o sportovima za koje mozak gotovo da nije. ni potreban. Ja bih ipak pored atleticnosti jednog sportiste tu dodao i lucidnost, stil, lakocu sa kojom dostize vrh tog sporta i slicno...Felps i Bolt au mi ipak suve fizicke atlete...
Mnogi od tih koji su glasali za tu listu nece ni dozivetu tu polovinu, nece neki ni od nas sa foruma. Pa hajde onda da pozurimo, da imamo i mi misljenje o 21.veku.