verunt_vola
Početnik
- Poruka
- 3
Šta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
El to retoricko pitanje?Šta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
Znaci da mu je to bio jedini sex do sadaŠta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
nista...Šta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
da je laze i da nema pooojma da poosiŠta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
Znači da joj se iz nekog razloga šlihta.pa nije mu bio jedini i ne razumem zašto bi bilo retoričko i zašto mora da znači da je najgori
pitam iz muške perspektive šta to znači?
ovaj odgovor je i prihvatljiv. za razliku od onih koji odma misle na lažZnači da joj se iz nekog razloga šlihta.
Verovatno nista.Šta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
Nači da svecki pušiš i đihaš.e a sta znaaci kada vam muskarac kaze da ste najbolja pusacica na svetu???
I najbolja jahacica.......sta to znaci?
a sto to znaci?Znači da joj se iz nekog razloga šlihta.
znaci da mu je bio i jedini seks u zivotuŠta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
Upravo to što joj je rekao, zašto uvek polaziti od toga da svi lažu i folirajuŠta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
prevod na savremeni muski jezik :Šta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
E pa ako je rekao fala, znači da mu je bilo superprevod na savremeni muski jezik :
"e bas ti fala sto si mi dala da te hebem" ...
lektor : yioim
strucni saradnik : krstarice
izdavac : oj ha - nas dva
tiraz : 1 (jedan) komad
nista.Šta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?
Zavisi i od uzorka, tako da i nije to nesto specijalno cudno...ja sam to rekla sadasnjem i nije mi verovao.....pa i jeste neverovatno da sa nekim imas prvi sex u zivotu i da ti je bolji od svih prethodnih...tako je idanas posle 3.5 god vidjanja.....najbolji....nekad ne mogu da verujem da neko moze biti toliko dugo na visini zadatka.....![]()
Sve zavisi,mada u 90% slucajeva da nije bio nista specijalno...Ja kad to kazem,to i mislim.Šta znači kada dečko kaže devojci da mu je sa njom bio naj sex u životu?