Najbolji restoran u Pančevu

• Začetnik teme Začetnik teme Gilga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako ti se klopa riblja corba, "Saran" je the best of the world. Ali ako zelis bas na veceru i ja bih ti od srca preporucila "Kakadu". Sto se tice pizza, verovali ili ne, najbolju sam jela u piceriji "Futuro", koja se nalazi na pocetku Lava Tolstoja. Mesto nikad neuglednije, a prave najbolje pizze u gradu - na pravi italijanski nacin.

ja ne sudim o tome kakav je restoran po ambijentu,vec po klopi,mada naravno da ne volim ni da jedem u nekoj shupi.sto se poco loco-a tice uvek sam izlazila punog stomaka,nikada nisam uspela da 'vratim olizan tanjir',ili neko do mene pojede ostatak ako zeli da proba i moje jelo ili mi spakuju da ponesem kuci.klopa je uvek bila ekstra ukusna,obimna,a naravno jos jedan plus im je sto je ambijent kao iz snova.osim toga imaju i ribu,i rostilj,i spagete,boritos(ja ne volim ljuto al moj prijatelj stalno to klopa i kaze da nikada bolji boritos nije probao,ili buritos? :-) ),italijansku,kinesku kuhinju...i da ne nabrajam vise zaista mislim da je klopa izvrsna...e da a tek kolaci mmmmmmm................

Restoran Vetrenjaca je skroz dobar,komotno se dve osobe mogu najesti od jedne porcije.Sve pohvale za pomfrit koji serviraju uz svako mesiste:)a i cene su....takve da prosecan stanovnik Panceva moze sebi priustiti odlazak u restoran jednom u dva meseca:)

Back