Najbolji posao sa srednjom školom?

Završio sam ekonomsko-trgovinsku srednju. Upisao faks i evo sa prve godine odustajem. Želim naći posao za koji mesec kad malo ohladim glavu. Šta smatrate najboljim poslom za osobu sa srednjom školom. Imam 20 godina.
Са средње економском школом, тешко ћеш наћи ДОБАР посао, осим негде у трговини као продавац.
Добру прођу имају средње техничке школе.

Са средње економском школом, тешко ћеш наћи ДОБАР посао, осим негде у трговини као продавац.
Добру прођу имају средње техничке школе.
Pa ono, ne očekujem 100.000 din platu, ali nešto što je ok da nije baš žešće umiranje i da nije baš minimalac skroz.

Završio sam ekonomsko-trgovinsku srednju. Upisao faks i evo sa prve godine odustajem. Želim naći posao za koji mesec kad malo ohladim glavu. Šta smatrate najboljim poslom za osobu sa srednjom školom. Imam 20 godina.
meteorolog na stanici citas instrumente i pises izvestaje na po pola sata . Drzavni posao ,regres godisnji odmor..samo treba da upadnes tamo

Koliko si visperan na kompu ?
Kako stojiš sa softverima ?
Šta si učio od programskih jesika?
Zašto se zoveš Putin ? Imaš političkih ambicija na ovom forumu ?
Da li si klon?
Čiji si?
Zašto nisi dao tačan naziv zanimamja za koje imaš diplomu ?
............

Koliko si visperan na kompu ?
Kako stojiš sa softverima ?
Šta si učio od programskih jesika?
Zašto se zoveš Putin ? Imaš političkih ambicija na ovom forumu ?
Da li si klon?
Čiji si?
Zašto nisi dao tačan naziv zanimamja za koje imaš diplomu ?
............
Rukujem dobro sa softverskim delom kompova. Znam malo čak i programiranje, ali neke osnove. Snalažljiv sam i lako nalazim rešenja, logika mi je dobra. Programskih jezika, malo znam pajton, to su te osnove neke, ali nije to kako treba. Zovem se Putin zbog fore, jer mi je ime Vladimir, pa eto! Ne petljam se previše u politiku više, shvatio sam davno da od toga nema 'leba, to jedino kad mi baš dosadno.
Kako misliš klon, nisam, ja sam svoj?
Komercijalista mi je diploma. Kako čiji sam, svoj sam.

Rukujem dobro sa softverskim delom kompova. Znam malo čak i programiranje, ali neke osnove. Snalažljiv sam i lako nalazim rešenja, logika mi je dobra. Programskih jezika, malo znam pajton, to su te osnove neke, ali nije to kako treba. Zovem se Putin zbog fore, jer mi je ime Vladimir, pa eto! Ne petljam se previše u politiku više, shvatio sam davno da od toga nema 'leba, to jedino kad mi baš dosadno.
Kako misliš klon, nisam, ja sam svoj?
Komercijalista mi je diploma. Kako čiji sam, svoj sam.
gresis silno, sinko! vidi se da si mlad i neiskusan (da ne kažem glupav).
od politike u Srbiji itekako ima "leba".
treba momentalno da odes u najbliži odbor SNS-a da se uclanis.
idu izbori, lepis plakate, ides od vrata do vrata, smaras ljude telefonom i sl. ako se istaknes, sledeće godine vec sedis u nekom opštinskom preduzeću i 'ladiš jaja za 70.000 din.
ako i dalje nastavis da se istices pisanjem botovskih komentara i sl. i partija prepozna potencijal u tebi, poslace te i na studije na neki instant fakultet... stvarno daleko mozes da doguras... do direktora firme, ili cak poslanika/ministra. takvih beznadežanih slučajeva koji su preko partije uspeli, imaš beskonačno, sigurno cak i u tvojoj ulici.
zato ne oklevaj, nego pravac stranka! :rtfm:

gresis silno, sinko! vidi se da si mlad i neiskusan (da ne kažem glupav).
od politike u Srbiji itekako ima "leba".
treba momentalno da odes u najbliži odbor SNS-a da se uclanis.
idu izbori, lepis plakate, ides od vrata do vrata, smaras ljude telefonom i sl. ako se istaknes, sledeće godine vec sedis u nekom opštinskom preduzeću i 'ladiš jaja za 70.000 din.
ako i dalje nastavis da se istices pisanjem botovskih komentara i sl. i partija prepozna potencijal u tebi, poslace te i na studije na neki instant fakultet... stvarno daleko mozes da doguras... do direktora firme, ili cak poslanika/ministra. takvih beznadežanih slučajeva koji su preko partije uspeli, imaš beskonačno, sigurno cak i u tvojoj ulici.
zato ne oklevaj, nego pravac stranka! :rtfm:
Ja sam panker, ne mešam se u politiku, to je protiv mojih načela. Ovo razumem jedino ako je sarkastično. Mislim ko hoće nek radi to, ja ne podržavam takve stvari.

Pa imate vi vaše forume .. vi koji volite određene pravce u muzici.. i ćerka mi nije bila na Krsti, već na forumu gde se okupljaju metalci..
Ali nebitno..
Ako je pitanje (tema) za našu razonodu.. ok.
Ako je iz tvoje nevolje postavljeno, na pogrešnom je mestu.
Nisam na ovom delu zbog muzike, već da bih rekao da se to protivi mojim načelima, tako da od politike nema ničeg u mom slučaju.

Ja sam panker, ne mešam se u politiku, to je protiv mojih načela. Ovo razumem jedino ako je sarkastično. Mislim ko hoće nek radi to, ja ne podržavam takve stvari.
Чудно да ниси приметио да се на овом Форуму отварају теме и углавном пише се о политици. Када то муочиш, најбоље је да заобиђеш такве теме. За твоје здравље!

Back