Koje bi restorane preporucili,nista fensi,zanima me gde je najbolja hrana i ok usluga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cula sam i da je Zaplet dobar mada da,malo fancy.Bitnije mi je da klopa bude provereno dobra,da proba klasicna jela nego da ga vodim u ekskluzivne restorane.
Na Karaburmi imaš i 'Vidovdan' u tom fazonu, donji deo Husinskih rudara, ispod taxi-stanice odmah desno.
)
Moram da se izorganizujem za danas, ovo mi otvorilo apetit za takvim izlaskom!
Super,sad vec mogu dosta toga da organizujem.Da,pitao me je i za riblje restorane tako da cu i to proveriti.Po
Biancaneve:Neko je spomenuo......"Srpska kafana", prijatna atmosfera, klopa obilna i super spremljena...
cene klasika...passenger:Koje bi restorane preporucili,nista fensi,zanima me gde je najbolja hrana i ok usluga.

)isli smo na par finih mesta,sindjelic mu se svideo,tamo je bila najbolja klopa.Vraca se opet za par nedelja,pa cemo probati i druga mesta.
Dobro, nije baš na sred, ali na samom početku V. Stepe, s leve strane, i to u zatvorenoj bašti. Tu je divota leti (imaju fontanu, i tako to, a saobraćajna buka se uopšte ne čuje). Nisam videla račun, tako da nisam sigurna za cene, ali znam da su nešto niže. Imaju baš domaće specijalitete na meniju, osim klasičnog roštilja. Jela sam neki 'Lonac?': u keramičkom đuveču u slojevima krompir, krmenadle, kobasice, šnicle, i tako to, u saftu. I juneće medaljone s pečurkama, baš su bili fini, sočni. Voćna salata im je odlična!
Je li Byblos bivši TP?HeBePoBaTaH_:Pa otkud Franš fancy, meni nije..
Fancy je Ikki Sushi Bar u G. Jovanovoj. Tribeka je zakon, ali ona nije nac. restoran.
Byblos je za totalno drugačije veče, libanski restoran, a ima i tbušnih plesačica, to je 2fancy, ali je stvarno super.
Mi često idemo u "Francusku kuću" u Cara Lazara.
U prvom terazijskom pasažu s leva, kad se ide od Trga? Pretprošlog utorka sam tamo bila na trbušnom plesu.
Zaturila sam negde njihovu vizitkartu, a napisali mi bili i kojim danima su trbušnjaci. Utorkom sigurno!
Znam samo da su dvaput, ili triput nedeljno, ali je odlično mesto za izlazak za goste mi drage, iz drugog (naravno, manjeg
Bar su dobili grickalice za dž, i nezaboravne uspomene na ah, 'velegrad'.