- Poruka
- 32.781
Neko vam se svideo uživo negde... kafić, žurka, restoran, neko mesto za izlazak.
Koji je najbolji način da se priđe i otpočne razgovor?
Predlozi?
Predlozi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spontano šta?Samo ne na već viđene fore, slatkorečive komplimente, ili bilo šta izveštačeno
Spontano ili nikako.
Ne znam, Paula.Spontano šta?
Ok, kod nas je uobičajeno da muškarci prilaze. Ali ljudi obično ne znaju u tim prilikama šta da urade, šta da izvedu, šta da kažu.. jer nije naravno spontano, želite to.
Po ovim postovima što čitam, jedva bi dočekaliJa zaista nikome nisam prišla. Razmišljam da li je to ok.
Šta bi neki muškarac rekao ako mu žena priđe ? Recimo kaže sviđaš mi se, hoćeš moj broj? Ko zna šta bi pomislio ! Jel to loša ideja?
Ako je dobra riba rekao bih necu broj ,hocemo kod tebe ili mene i onda bi nastupilo odbijanje,kao ona moze direktno ali ne i da joj pridju takoJa zaista nikome nisam prišla. Razmišljam da li je to ok.
Šta bi neki muškarac rekao ako mu žena priđe ? Recimo kaže sviđaš mi se, hoćeš moj broj? Ko zna šta bi pomislio ! Jel to loša ideja?
Колико је сати. Имаш ли упаљач. Све падају на то.Neko vam se svideo uživo negde... kafić, žurka, restoran, neko mesto za izlazak.
Predlozi?
Samo ne na već viđene fore, slatkorečive komplimente, ili bilo šta izveštačeno
Spontano ili nikako.
Gospodjo, u vase vreme to prilazenje je zavrsavao plamenski savet.Ne znam, Paula.
Ova 2-3 posta usmeravaju na Direktnost a ja sam pomalo sanjar.
Ako je prvi put vidim uplasio bih se za bubrege.Ja zaista nikome nisam prišla. Razmišljam da li je to ok.
E zdravo, Murta.Gispodjo, u vase vreme to prilazenje je radio plamenski savet.
E, šinko moj, kada je to bilo....Gospodjo, u vase vreme to prilazenje je radio plamenski savet.
Pa to ti kazem, cemu ono proseravanje o spontanosti?E zdravo, Murta.
Ti slobodan danas popodne?
E, šinko moj, kada je to bilo....
Opa, provodadžijaPa to ti kazem, cemu ono proseravanje o spontanosti?
Ko je za to da dadnemo Duki Lu za Radoja iz susednog sela neka digne ruku.
Tvoj muz, pricam sta se verovatno deailo na plemenskom savetu povodom tvoje udaje.Opa, provodadžija
A kakav je taj Radoje?
Aaaaa, tako.Tvoj muz, pricam sta se verovatno deailo na plemenskom savetu povodom tvoje udaje.
Sta *****?Aaaaa, tako.
Jbg, plemena kul, i tako, a ti jedva dođe popodne, em praviš em deliš sendviče .
'Teška vremema, prijatelju moj'
Ne čujem, šinko, šta reče?Sta *****?
@Mugatu , šinko 'ajde amo, ođe si bezbedanNe čujem, šinko, šta reče?
Šut' bolan, budi ođe, možda će ti neka prićiTabove oci kao Sauronove sve vide, a i Nina je tu, imaju imrdznsi miting
ako sam u bifeu, stavim kljuceve od Aston Martina na tezgu.................i kontakt uspostavljen.Neko vam se svideo uživo negde... kafić, žurka, restoran, neko mesto za izlazak.
Predlozi?
znam odlican nacin da ubijemo dosadu na 10 minutaNeko vam se svideo uživo negde... kafić, žurka, restoran, neko mesto za izlazak.
Predlozi?