amza
Ističe se
- Poruka
- 2.288
upravo zbog te osobine me je moj Ovan i izgubio, mi Strelci se ne damo potčiniti, samo pripitomiti
taman kako treba uzasno mrzim zene koje moras da "vodis za ruku" kroz zivot
osecam se kao otac pored nje a ne partner

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo zbog te osobine me je moj Ovan i izgubio, mi Strelci se ne damo potčiniti, samo pripitomiti

Vodeni znakovi, zbog emotivnosti. Podrazumevam Mesec u Raku, Mars u Škorpiji, Mars u Ribama, ne samo položaj Sunca.
voda je fleksibilna i izdrzljiva
...ali blizanci mi odgovaraju baš u svemu
pih, kako mozesh da uzivash u tome shto te niza ljudska vrsta gotivi...![]()

u prevodu, da nije slabijeg pola ne bi se mogao osecati jakim...![]()

hehe, imash ti malo problema s logikom ako se dokazujesh preko slabijeg pola...![]()

mozesh ti sad da shaltash u kojem hocesh pravcu ali recheno ostaje... da nije "slabijeg pola" ne bi se MOGAO osecati jakim i tvoja potvrda istog... pritom, ako podjemo od toga da bi trebalo da ja recimo pripadam tom slabijem polu a u ovoj prepisci s tobom nema pomenute jachine s tvoje strane, chak suprotno, vrlo se slabo vadish, von mir aus ti mozesh da se osecash kako hocesh...![]()

ne hvataj se stalno za povrshnost jer ne verujem da si toliko glup da me zaista smatrash povrshnom...
sad si se malo potrudio i zvuchi za nijansu bolje, ali josh uvek ne dovoljno dobro...
nemam pojma, odo da radim malo...![]()

Kamael je preslab sugovornik,odoh i ja,nemam sa njim inspiracije![]()
Idi, spremaj se polako za stovariste. Odmori, pa u jedan nocu na rintanje.
Lav..
Mi alegro sto se slazete senorita,ili segnora..